lastminute.com Anmeldelser

228.008

4,0

Overskuelig hjemmeside i forhold til booking og ekstra serviceydelser. God underretning hele vejen igennem, herunder i forhold til ændringer omkring booking, gate-skift etc. kan kun anbefales her fra,... Se mere

Alt var godt fra starten og til slutningen. Afhentning i lufthavnen gik smertefrit, samme med turen til hotellet, hurtig indcheckning, meget venligst personale, fint værelse, gode senge, alt rent og... Se mere

De snyder og betaler ikke tilbage ved annullering af billet fra hjemturen De sender en anmodning på tilbagebetaling men når man vil acceptere er anmodningen overskredet tidsmæssigt det er snyd og h... Se mere

Hej 🇬🇧 Jeg gik hurtigt overblik over de vigtige information om jeres flotte hotel., værelser, spise tider, og forskellige muligheder for møder, samt andre arrangementer aktiviter m.v. Mvh... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Hotel
  3. Rejsesøgemaskine

At lastminute.com, travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick. Born in 1998 (yep, we’re vintage), we’ve been jazzing up online travel ever since. As one of the top dogs in the game, we help over 10 million thrill-seekers a year find their perfect slice of holiday heaven. As the home of Last Minute holiday deals, with us, it's never too late to book that dream trip (and get a great price for it!). These are time-limited Flight + Hotel packages that offer you even bigger savings on a range of curated holidays. So whether you're after a spontaneous sunny beach break or a thrilling city escape, we’re here to make every holiday unforgettable.

lastminute.com - the home of Last Minute holiday deals

Travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick.
Born in 1998 (yep, we’re vintage), and jazzing up online travel ever since, every year we help over 10 million thrill-seekers find their perfect holiday. With us it's never too late to book your dream trip (and get a great price for it!). We offer flights with over 400 airlines and more than 2 million accommodations worldwide, plus transfers, experiences, car hire and more. And our signature Last Minute deals are known for their exclusive, time-limited savings on a range of curated holidays.

God

228 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(228.008)

58.812 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Havde lavet en slåfejl i mit navn

Havde lavet en slåfejl i mit navn, fik min bookning annulleret, da den ikke var gået igennem endnu og kunne booke en ny afgang uden ekstrabetaling.
De kunne have opkrævet gebyr, men gjorde det ikke. Meget fin service

7. september 2026

Jeg kan ikke få lov til at oprette en…

Jeg kan ikke få lov til at oprette en konto med den e-mail adresse jeg har brugt til at booke fly gennem jer….
Dvs. så kan jeg ikke se status på min booking…..

5. september 2026

Hello Alex,

Thank you for bringing your feedback to our attention. We are truly sorry for the inconvenience and frustration you experienced while attempting to create an account with your booking email address.

Upon checking your booking details, we can see that no prior contact was made regarding this issue. To allow us to assist you and help you access your booking status, please visit the "My Area" section on our website at www.lastminute.com. There, you will find a chat link that will connect you directly with one of our agents who will be happy to assist you further.

Carl

Puha

Puha, hvor skal jeg starte.
Utrolig dårlig service, hvis man overhovedet kan kalde det service. Jeg har været i kontakt med dem utallige gange. Det der foregået igennem deres chat, hvor kommunikationen næsten var ladet med irritation og vrede imod mig som kunde.

En af de ting jeg har henvendt mig om, handlede om at jeg gerne vil ændre den persons navn jeg skulle rejse med.

Jeg fik at vide, at det havde de intet med at gøre. Men jeg skulle rette opmærksomheden til flyselskabet.
Det skal siges, at jeg bestilte ophold, flybilletter og forsikring igennem dem.
Da jeg kontakter flyselskabet, KLM, fortæller de, at i det jeg har købt det som samlet pakke, kan de intet gøre. Det er kun dem der har pakkeløsningen, der kan gøre noget ved det. Jeg skriver igen til lastminute.com,com. De afviser hvad flyselskabet har fortalt mig. Jeg ønskede i første omgang at ændre min medpassagerer navn, fordi vedkommende forhindrer de at rejse. Det var lidt over en måned før vi skulle rejse. Så nu står jeg med en rejse, hvor jeg ikke kan tage afsted med nogen, fordi at de ikke vil hjælpe. Det betyder så at jeg ønsker at benytte min såkaldte “Total forsikring”.
Jeg forklarer den situation jeg står i, og med et ønske om at få refunderet mine penge.
Det bliver afvist. Jeg kan ikke få så meget som en krone. Så det er, med forsikring 13800 kr.

Det har vist sig, i hvert fald med dette selskab, at når du har en pakkeløsning, kan du ikke ændre din flybilletter. Kun hvis du køber igennem flyselskabet separat.
Jeg havde håbet på, at denne “totalt forsikring” kunne have hjulpet mig med noget af det. Men det er ikke tilfældet.

Det er så anden gang, at jeg oplever et hav af problemer med denne udbyder. Så det er med sikkerheds sidste gang.

30. juli 2026

Sidste gang vi bruger lastminute

Sidste gang vi bruger lastminute. Når man skal i kontakt med dem, så er det jo nærmest umuligt. Så er man kun i kontakt med en chatbot og mail. Bruger man nummeret de oplyser, ja så kommer man slet ikke igennem. Så aldrig mere lastminute herfra.

22. august 2026

Hi Mogens,

Thanks for sharing your feedback. We’re sorry to hear that you had a negative experience, but it looks like we haven’t had any prior contact regarding this issue.

To reach an agent quickly, please visit the "My Area" section of our website at www.lastminute.com. There, you'll find a chat link that will connect you directly with one of our agents who can assist you further.

We’re here to help and look forward to resolving any concerns you may have.

Hold jer væk...

Aldrig brug denne hjemmeside da de ikke er til at komme i kontakt med. Hvis du skulle være så heldig at de ringer dig op får du fat i en der ikke er nogen steder der minder om et lokale. samt de vil have dig til at give kortoplysninger over telefonen fordi de ikke kan sende fakturere over mail....

Simpelthen den dårligste service jeg nogen sinde har prøvet. Hold jer væk!!!

7. august 2026

Hi Anders,

Thanks for sharing your feedback. We’re sorry to hear that you had a negative experience.

We’re here to help and look forward to resolving any concerns you may have.

Tilbageholder penge

Jeg havde købt en pakkerejse med 2 værelser i 9 dage. Da mine børn og jeg når frem til hotellet, får vi oplyst at vi kun havde booket 1 værelse, selvom vi havde en bekræftelse på 2 værelser. Vi er derfor nødsaget til at betale en gang mere for det samme værelse, da hotellet oplyser at Lasminute har slettet den ene reservation. Vi kontakter herefter Lastminute vedrørende problemet og de lover at kigge på det. Der er nu gået 6 uger og vi har hverken fået refunderet betalingen eller modtaget svar på vores adskillige henvendelser. Virkelig ringe kundeservice.

22. juli 2026

dyr bagage plus ekstra 80 euro for 3…

dyr bagage plus ekstra 80 euro for 3 kilo i lufthavnen. Dårligt hotel små pools med masser af børn der sprang i fra alle sider. Fejl i booking af kufferter i Antalya til Oslo-kastrup hvilket gjorde at vi missede vores fly i Oslo til København, det skulle have været transit bagage. Ikke muligt at ringe til Norwegian før eller efter ferie, manglende info, aldrig mere lastminute.

22. juli 2026

Hello Marianne,

Thank you for taking the time to share your feedback with us. We are genuinely sorry to hear about the disruption and frustration you experienced regarding your baggage arrangements, flight connections, and hotel stay.

We have passed your booking details directly to our specialist team, who will review your booking and contact you directly by phone or email to assist you further.

Siya

Flyende var gode

Flyende var gode, det var bare hotellet der ikke levede op til det der var forventet,

18. juli 2026

Hello Dorthe,

Thank you for sharing your feedback with us. We are sorry to hear that the hotel accommodation did not meet your expectations during your stay.

As we were not previously made aware of these concerns, we will send you an email to request some additional details and evidence. Once we receive your reply, we will be glad to investigate this matter further for your booking.

Sarah

Vi kom til at betale for noget

Vi kom til at betale for noget - kufferter - 2 gange det er ikke i orden:-(

27. august 2026

Hi Susanne,

We’d like to investigate this further to understand what went wrong and make sure we address your concerns properly. Our team will look into your booking and reach out to you directly with an update as soon as possible.

Thanks for your patience, and we’re committed to resolving this for you!

Besværlig kundeservice

Jeg fik en voucher et år tilbage, men fik ingen kode til den. Da jeg ringede sku jeg snak med 3 medarbejdere og bruge en time på at forklare at jeg sku have en kode til en eksisterende voucher, de ville først have jeg skulle lave en booking igennem dem i telefonen, men jeg ville bare have koden som jeg endte med at få efter en hel times samtale. Meget besværlig kundeservice. Booking over hjemmesiden er dog meget nemt og lige til👍

13. august 2026