Overskuelig hjemmeside i forhold til booking og ekstra serviceydelser. God underretning hele vejen igennem, herunder i forhold til ændringer omkring booking, gate-skift etc. kan kun anbefales her fra,... Se mere
De snyder og betaler ikke tilbage ved annullering af billet fra hjemturen De sender en anmodning på tilbagebetaling men når man vil acceptere er anmodningen overskredet tidsmæssigt det er snyd og h... Se mere
Hej 🇬🇧 Jeg gik hurtigt overblik over de vigtige information om jeres flotte hotel., værelser, spise tider, og forskellige muligheder for møder, samt andre arrangementer aktiviter m.v. Mvh... Se mere
At lastminute.com, travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick. Born in 1998 (yep, we’re vintage), we’ve been jazzing up online travel ever since. As one of the top dogs in the game, we help over 10 million thrill-seekers a year find their perfect slice of holiday heaven. As the home of Last Minute holiday deals, with us, it's never too late to book that dream trip (and get a great price for it!). These are time-limited Flight + Hotel packages that offer you even bigger savings on a range of curated holidays. So whether you're after a spontaneous sunny beach break or a thrilling city escape, we’re here to make every holiday unforgettable.
lastminute.com - the home of Last Minute holiday deals

- Travel isn’t just what we do – it’s what makes us tick.
- Born in 1998 (yep, we’re vintage), and jazzing up online travel ever since, every year we help over 10 million thrill-seekers find their perfect holiday. With us it's never too late to book your dream trip (and get a great price for it!). We offer flights with over 400 airlines and more than 2 million accommodations worldwide, plus transfers, experiences, car hire and more. And our signature Last Minute deals are known for their exclusive, time-limited savings on a range of curated holidays.
Schweiz
- www.lastminute.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
I burde se på Jeres hoteller
I burde se på Jeres hoteller, det jeg var på var beskidt , slidt og mega meget støj fra et byggeri .
Kommer der ALDRIG MERE
Flybilletter var ok
Trods forsinkelsen på 50 min i Malaga hjem indhentet de det så vi nået flyet i Bruxelle og endte med 2 min forsinkelsen i kbh .
Fedt hotel
Fedt hotel, roligt område. Kun transfer var noget rod.
Kommer helt sikkert igen.
Nemt at bestille hos lastminute
Nemt at bestille hos lastminute. Har aldrig oplevet en problem.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Køb aldrig flybilletter hos lastminut
Køb aldrig flybilletter hos lastminut. Jeg har købt flybilletter til Tokyo og 2 uger senerer får jeg besked at turen fra København til shanghai er cancelled og ændret til 24 timer tidligere med et stop i Shanghai på 28 timer. Jeg beder om at få refunderet billetterne og har nu ventet næsten 5 uger på at få mine penge retur. Ikke i orden. Køb aldrig flybilletter hos lastminut.com

Besvarelse fra lastminute.com
Det var dejligt nemt at finde fly hotel…
Det var dejligt nemt at finde fly hotel det hele man skulle bruge et sted
Meget besværligt at komme i kontakt med…
Meget besværligt at komme i kontakt med “kundeservice” ventede 21 dage på svar vedr. ændringer/ afbestilling af rejse pga. ændret flytider, og fik det svar jeg havde frygtet, at de ikke kunne hjælpe.
Så måtte selv bestille en anden afgang ved et andet selskab.

Besvarelse fra lastminute.com
Nem bookingproces og mange hoteller at…
Nem bookingproces og mange hoteller at vælge imellem og god vejledning til hele rejseforløbet. Vil vi helt sikkert benytte igen.
Nem og overskuelig
Nem og overskuelig
Ratebetaling fungerer
Alle papirer mm var på plads pg med link til både fly og hotel
Levede op til det der blev lovet
Alt var godt fra starten og til…
Alt var godt fra starten og til slutningen. Afhentning i lufthavnen gik smertefrit, samme med turen til hotellet, hurtig indcheckning, meget venligst personale, fint værelse, gode senge, alt rent og pænt. Skulle man brokke sig over noget, er de hårdkogte æg. Der må kokke gerne få en noget længere uddannelse i at koge æg.
Afhentning fint, samme med indcheckning i lufthavnen.
Så jeg kan varmt anbefale andre at rejse med jer.
Tur til Valencia. Alt gik efter planen med fly og bagage…
Alt gik efter planen med fly og bagage der ned.
Forsinkelse på vej hjem gik også ok med nye billetter, og selvfølgelig noget senere hjemme i Frederikshavn end første rejseplan.
Alt ok Air Francer er altid gode.
Hurtigt, let og lige til
Jeg bookede fly og hotel til Bangkok via lastminute, jeg fandt det hurtigt, Let og lige til at booke, godt informations niveau på hele turen, fornuftige priser
Vores flyrejse var ok ikke noget i det
Booking af hotel pas på priserne ændres sig undervejs i bookingen. Vores flyrejse var ok - ikke noget i det, men da vi så prøvede at booke hotel også skete der mærkelige ting. Der dukkede en pris op på 12630kr med morgenmad, synes vi lød rimeligt, og da vi så trykke på book ændrede prisen sig lige pludselig til at blive 3500kr dyrere, det synes vi ikke er særlig god forretnings moral og etik, så derfor får I en lav score herfra og ikke genvalg. 😡

Fantastisk ferie.
Super god service hos Lastminute.com
Super god service hos Lastminute.com. Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for, og blev mødt af en meget venlig og hjælpsom medarbejder. Kan varmt anbefales!
Tur til Spanien
bookning af rejse / hotel var ligetil og det fungerede bare i lufthavn og ved incheckning på hotellet.
Ingen hjælp dårlig oplyst herre dårligt værelse
Det kunne være smukt at man kunne kontakte på et telefonnummer den hjælp jeg fik under det den sidste rejse under alt kritik flinke og rare men ingen hjælp i skulle skamme jer sidder med en kone og et handicappede søn og hjælp lig nul