Det var en dejlig oplevelse. Tjeneren var rigtig sød, mig og min veninde skulle dele en pizza, og de gav os en tallerken hver med 4 stykker på en. Stor anbefaling!
Se, hvad kunderne siger
Kaffe, pasta, pizza koteletter m. sovs, mineralvand & gratis postevand, flere forskellige slags risotto (også a la torturofre, :=P ), og desserter. Righoldigt traditionelt Italiensk bar-skab,og så k... Se mere
Maden smagte ok, men der var ståltråd i vores mad. Vi sagde det til tjeneren, som gik i køkkenet, men ingen reaktion på episoden fra personalet. Vi betalte fuld pris for maden med ståltråd i. Dårlig o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ristorante La Perla, ægte, italiensk, hillerød, nord sjælland, restaurant, mad, A la carte, italiensk vin, Selskaber, Fest, Torvet 1 3400 Hillerød,
Kontaktoplysninger
Torvet 1, 3400, Hillerød
- www.laperla.dk
Ventet 2,20 timer på min mad sidste…
Ventet 2,20 timer på min mad sidste gang jeg køber mad derfra. Bestiller kl. 18.30 og nu er kl. 20.50 og den er ikke kommet endnu. Næste gang bliver det rugbrødsmadder en sen fredag 🤬 Tak for l.....
Fantastisk mad på La Perla i København
Fantastisk mad på La Perla i København
Har ikke fået så lækker italiensk mad i dk som her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god oplevelse jeg havde hos…
Virkelig god oplevelse jeg havde hos denne restaurant igår. Jeg var ude at spise med min familie, og den rare tjener tog godt i mod os. Maden var velsmagende og restauranten er super hyggeligt indrettet med et sydlandsk design. Det bliver ikke sidste gang vi kommer forbi :-)
Tør pizza og dårlig service
Vi fik 2 pizzaer som var tørre. Vi bad om postevand(natural) og endte med at betale 90kr for vandet. Tjæneren sagde til os ved betaling at han havde spurgt om det skulle være den specielle italienske vand vi fik, det er vi helt uenige i. Dårlig mad og dårlig service.
God mad, serveret med et glimt i øjet
Vi var 4, der var på La Perla i går - og vi var meget tilfredse.
Vi var de første der kom, så restauranten var helt tom, og på baldakinen fyldte 'takke away' meget, hvilket, i mine øjne, giver facaden et lidt billigt udtryk, så jeg var egentlig klar til at finde en anden restaurant, men vi var sultne og blev enige om at give stedet en chance. Heldigvis:-)
Vi fik 3 retter á la carte og det hele var meget veltillavet og blev serveret med et glimt i øjet. Vi kommer der helt sikkert igen:-)
Hen over aftenen kom der også en del flere gæster.
Skuffende
Har læst så mange positive kommentar så den skulle prøves. Børne lasagne var meget kedeligt og lignende dåsemad. Min gorgonzola lasagne var lige så kedeligt. Alt var meget fedt. Kom hjem og kastede op, ikke fordi maden var dårlig men fordi der var så meget fedt i den. Jeg skal ikke derover igen.
Hyggeligt
Hyggelig stemning på Ristorante la Perla, både via musikken og bestemt via tjenerens betjening! Meget hyggelig gut.
Maden kom hurtig og jeg fik rigtig god lasagne med gorgonzola. Endda til frokostpris på 79kr. Den var bare super. Lige som den skulle være, hvordan for "muggen" (da gorgonzola jo er en form for mugost) eller for let. Kan ikke rigtig huske hvad mine to venner fik men de var også meget glade for deres ret.
Kommer meget gerne på La Perla igen.
Eksklusiv restaurant med et personligt snit
Var på La Perla i forbindelse med fejring af bryllupsdag.
Personalet gjorde meget for at fejre parret, føltes nærmest som om de kun havde åbnet restauranten for os. God stil.
Maden er bare sublim, virkelig klasse, men det skal det også være til de dyre priser.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.