Pyhh, en dårlig oplevelse
Anarkist Beer og Food Lab. Lyder smart. Men viser sig at blive en underlig oplevelse.
Jeg er en gang imellem i Odense og har lagt mærke til den flotte hal med bryggeri og restaurant beliggenfe på Albanigade. Et fint koncept. Troede jeg. Desværre ikke. Jeg kommer åbenbart forbi på en aften hvor elektronikken drillede. Da jeg efter nogle og tyve minutters venten henvender mig og spørger efter min bestilling får jeg fremvist en kold burger. Da jeg undrer mig og spørger hvor længe den har stået der, får jeg at vide, at 'det ved jeg ikke' og at ' det virker ikke' - altså det elektroniske kald. Der står 3-4 tallerkner på disken, så jeg har næppe været den eneste kunde der undrede sig. Jeg spørger hvorfor de ikke giver besked mundtligt og tilføjer ærgerligt at jeg er supersulten, hvorefter den sikkert søde pige siger at 'det er din egen skyld' hvad det jo netop ikke er. Nu tilbydes jeg en af de andre bestillinger, ligeså kold som min egen, men sagen er jo at jeg har bestilt og intet fået, og ikke fået besked, og da jeg spørger mødes jeg af en flabet og selvbevidst/ selvtilfreds attitude ved køkkenudleveringen.
Summa- sumarum: dårlig oplevelse - efter 1 time får jeg endelig min mad. Som i øvrigt er ok. Men tjenerne viker som store teenagere der ikke rigtigt går op i deres arbejde, men virker opsat på at hygge sig. Der var ikke travlt. Jeg finder et andet sted næste gang. Æv.