HOLD JER VÆK FRA LANGKILDE BILER
Langkilde biler tager simpelthen prisen for den dårligste service jeg nogensinde har været udsat for..
Skulle ha lavet min bagklap og satte min bil ved ham søndag, mandag ringer jeg til ham hvor han siger at han ikke kan få delen hjem før i morgen, så ringer jeg til ham tirsdag for at hører om han fik løst problemet med min bil men han tager ikke telefonen hvor jeg der efter skriver en SMS med ønsket om at få en status som han heller ikke besvare. Onsdag ringede jeg til ham igen stadig ingen svar hvor jeg igen skrev SMS til ham hvor jeg udtrykede mine frustrationer over den manglende kontak i det jeg havde forventet bilen var færdig men stadig ingen svar. torsdag ringede jeg igen hvor han stadig ikke var til at træffe der efter tog jeg ud til ham personligt i håbet om at afhente min bil men på trods at at jeg kom 15.45 altså 15min før værkstedets lukketid var han ikke at træffe nogle steder jeg ringede igen i håbet om at kunne få ham til at give mig min bilnøgle men igen forgæves.. så jeg tog hjem og hentede min ekstra nøgle kørte tilbage til langkilde biler og tog min ejen bil hjem igen med det resultat at Ivan stadig har min bilnøgle.