Albæk Automobiler ApS Anmeldelser 25

4,7

Vi har netop fået leveret vores nye (Brugte) WV. Kæmpe anbefaling herfra! Kanon god og troværdig service fra Ryan.

Helt igennem en positiv bilhandel hvor Ryan havde fået en flot Toyota Corolla Touring Sports til salg - jeg fik lov at prøvekøre den og vi handlede dagen efter. Den blev leveret få dage efter - ny... Se mere

Vi kan varmt anbefale at handle bil hos Ryan. Har næsten lige købt bil hos Ryan Albæk fra Albæk automobiler, og må sige, magen til service skal man lede længe efter i dagens Danmark. Fremragende... Se mere

Salg og leasing af nyere brugte biler.

4,7

God service!

Vi har netop fået leveret vores nye (Brugte) WV.
Kæmpe anbefaling herfra!
Kanon god og troværdig service fra Ryan.

26. januar 2026

Helt igennem en positiv bilhandel hvor…

Den blev leveret få dage efter - nysynet og nyserviceret (på aut. Toyota værksted) - flot !
Ryan er en reel og troværdig bilsælger, som man kan fornemme samler på glade og tilfredse kunder.
Jeg er meget tilfreds med handlen!

22. januar 2025

Den bedste bilsælger

Jeg har i dag været oppe og hente min nye brugte bil.😊 Aldrig har jeg mødt en bedre og mere imødekommende sælger/ejer Ryan😊 Kæmpe ros og 1000 1000 tak for at jeg fik muligheden for at lære dig at kende på den ultimativ fede måde. Forstående og fuldstændig ærlig og det er sgu en sjældenhed blandt bilsælgere 😊 Tak er ikke ord nok for din professionelle måde at behandle mig på 😊 Tak og jeg handler 100% hos dig igen. Tak fra BMW Karsten fra Falster

30. september 2024

Køb af xc 40 Ultimate

Utrolig behagelig oplevelse at handle bil med Ryan.
Vi blev de glade ejere af en lækker Volvo xc 40.
Vi fik en rigtig fin behandling og kommunikationen var helt i top.
Ryan havde tid til os, og til at sætte bilen op så den var fuldstændig køreklar til os. Vi er utrolig glade for bilen.
De varmeste anbefalinger herrfra.

10. juli 2024

Alle bil forhandlere burde være som Ryan

Har netop købt en bil gennem Ryan og Albæk Automobiler. Hurtig respons, gennemsigtighed og hælp på svar når man ikke har en dyt forstand på biler. Vores gamle bil indgik i handlen til en yderst fornuftig pris. Han er løsningsorienteret og kundepleje er helt i top samt han gjorde bilhandlen til en behagelig oplevelse.
Så nu kan jeg og familien køre sommeren i møde i vores første El-bil.

15. april 2024

Jeg ringede til Ryan fredag og han leverede mandag.

Jeg ringede til Ryan fredag, da han er en meget kompetent og ærlig bilforhandler, jeg tidligere har brugt til bilforretning, jeg ønskede at få en pålidelig vurdering af vores Kia Niro e, som lige havde rundet 50.000km og skulle videre, den skulle indgå i en byttehandel med en lignende model. Ryan var hurtig med svar på tiltale som man siger: han havde lige fået en Volvo XC 40 Twin recharge til salg hos ham selv, så efter en hurtig prøvetur lørdag (dagen efter på Ryans fridag), kunne min meget tilfredse kone efter prøvetur, godt overtales til denne lækre Volvo. Ryan lavede papir og leverede den mandag kl.14.00 incl. setup.
Kort fortalt: Verdensklasse XXXXX :-)

18. marts 2024

Fantastisk totaloplevelse at handle bil

At handle bil hos Albæk Automobiler er en oplevelse udover det sædvanlige. Med en professionalisme, ordentlighed og en yderst empatisk tilgang får man som kunde rådgivning og hjælp gennem hele processen. Der er tid til kunden, en fantastisk service og lækre biler. Jeg kan varmt anbefale at handle bil hos Albæk Automobiler, og vil til hver en tid selv vælge at handle der igen.
Charlotte Hannine

5. marts 2024

Kyndig, imødekommende og professionel

Vi har netop købt bil hos Albæk Automobiler. Ryan er meget kyndig og imødekommende. Købet og papirarbejdet gik helt ude problemer og bilen var klar til os dagen efter, at vi skrev under. Vi kan varmt anbefale Albæk Automobiler!

15. december 2023

Trygt og fint sted at handle bil…

Hos Ryan kan du trygt handle bil.
Han er super professionel, ærlig og empatisk.
Alle papirer og alt var i orden lynhurtigt. Vi er meget glade og tilfredse med køb af vores nye Volvo XC40, og kan varmt anbefale en handel hos Ryan😊

20. oktober 2023

Skoda Enyaq iV 80 Sportline

Jeg købte en Skoda Enyaq iV 80 Sportline fra 2023 for 3 uger siden hos Ryan. Der var super god service og yderst hjælpsom.

Der skulle bestilles COC papirer på bilen grundet den var importeret. Trods det var bilen stadig klar inden for få dage. Super hurtig ekspedition.

En varm anbefaling herfra :)

27. september 2023

Albæk Automobiler/ Ryan

Albæk Automobiler/ Ryan, har været en super god oplevelse!
Jeg har fået service og vejledning på ærlig og reel vis, og det har gjort det meget trygt at købe min første elbil. Ryan har givet sig tid til processen og været yderst hjælpsom, og professionel!
De bedste anbefalinger herfra.

6. oktober 2023

Ren og ærlig snak

Ren og ærlig snak! Det er hvad man kan forvente, når man snakker bil med Ryan fra Albæk automobiler. Det er klart at mærke at Ryan brænder for sit erhverv og han har brugt mange år på at sætte sig ind hvad han snakker om. Jeg brugte en del af hans dyrebare tid med mulig leasing for øje, men endte i sidste ende med at indse, at mange km og økonomi ikke hang sammen for mig. Alligevel skal Ryan have et kæmpe skulderklap for hans måde at pejle sig ind på kundens ønsker og behov og stadig ikke love luftkarsteller der ikke hænger sammen når leasingperiode er slut. DET ER BARE ÆRLG SNAK HELE VEJEN! Jeg har gemt Ryan nummer og når mit kørselsbehov ser anderledes ud, skal jeg klart handle bil hos ham i lynge!
Skal du have klar og ærlig vejledning med din næste våde bildrøm, så er det ind hos Albæk Automobiler.
Mvh
Mikkel

17. september 2023

Vi kan varmt anbefale at handle bil hos…

Vi kan varmt anbefale at handle bil hos Ryan.
Fremragende service hele vejen igennem, ja han leverede enda bilen i Jylland 2 dagen efter vi havde prøvet den hos ham.
Super loyal og ærlig, og med en fantastisk tålmodighed. Han kan enda handle med en vestjyde ;)
Er hurtig på kommunikationen, og virkeligt behagelig:)
Og sikke en fed bil vi fik købt.
De bedste anbefalinger til Ryan.

9. maj 2023

Jeg kan varmt anbefale at handle bil…

Jeg kan varmt anbefale at handle bil ved Ryan. Fremragende service hele vejen igennem. Også efter levering af bil. Der har været nogle ting ved bilen som Ryan hurtigt har taget sig af. Desuden god pris for bil og bytte bil. Alt i alt en meget tryg og super oplevelse.

10. februar 2023