la Label Love Anmeldelser

1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fashion is for everyBODY, we advocate for everyone to proudly own their own uniqueness. Real people are our inspiration. We celebrate self-love 🤳🏻💗🦄🎉

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hurtigt og godt lavet

Jeg er super glad for min t-shirt, og den kom hurtigere end jeg overhoved havde forventet det. Jeg er fuld tilfreds med min første sammenhæng med La Label Love!

4. juni 2018

Ebay accessories til overpris

Umiddelbart et brand jeg havde utroligt let ved at købe ind på med deres vision om unikhed og sustainable fashion. Derfor også utroligt trist at finde ud af at næsten hele jeres accessory kollektion består af unbranded kinesiske produkter der kan bestilles hjem AliExpress og eBay til under en 1/10 af prisen. Skuffelsen var f.eks ekstrem stor da jeg fandt præcis de samme banan øreringe som I tager 120 kr (155kr inkl fragt) for, på eBay til sølle 11,85 (inkl fragt). Jeg undersøgte derfor nogle af de andre varer og har også fundet dem på disse hjemmesider til en slik af den pris I sælger dem for på jeres hjemmeside.

Jeg vil derfor på det kraftigste opfordre jer til at skrive og få tydeliggjort med jeres brand at I blot videresælger varer importeret fra Kina, der allerede er tilgængelige (og ovenikøbet til en meget meget lavere pris), og at det ikke er jeres egne produkter. Alt andet er falsk markedsføring - snyd og bedrag i min optik. Der er i hvert fald intet unikt over lalabellove brandet for mig mere, desværre.

11. maj 2018
la Label Love-logo

Besvarelse fra la Label Love

Kære Josephine,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb. Vi er et nystartet brand der først og fremmest sælger customized og small batch tee’s og sweat’s. Vores tøj køber vi hos en leverandør, inden vi giver det dets unikke præg. Vi har valgt at have lækre accessories der matcher vores tee’s og sweat’s fordi vi synes de er cool og spreder smil og glæde med farve og glimmer 💕🎉

Det er helt rigtig at vi køber mange af vores accessories hos forskellige leverandører. Når vores pris er en anden, så er det først og fremmest fordi vi bruger lang tid på at finde de lækreste styles, vi binder penge i at tage tingene på lager (så vi kan sende på 1-2 dage og ikke 30-60 dage som nogle af de sites du nævner), og fordi vi tilbyder reklamationsgaranti og fuld tilfredshed med alle de varer vi forhandler - selvfølgelig også i dette tilfælde, så hvis produkterne ikke lever op til din forventning kan du få dine penge igen 😊 (send os en mail så finder vi ud af det)

Kh team la Label 🎉

Jeg er helt vild med JER

Jeg er helt vild med den her service. Først og fremmest missede jeg en rabat, skrev til jer at jeg ikke kunne finde koden, hvor I skrev at den var udløbet, men at jeg gerne måtte få en lille rabat alligevel. Da jeg fik mine smukke spænder, var den ene i stykker. Straks sendte i en ny - men jeg modtog 3 smukke spænder og den sødeste besked på papir med “hej - du er helt perfekt!”. Jeg synes simpelthen det er god stil. Desuden er spændende af super kvalitet - jeg har SÅ tykt hår, men alt mit hår kan komme op - og det ser altså så skide godt ud!!! Skal helt sikkert købe både t-shirts og spænder fra jer. I er SÅ søde 😍

29. marts 2018
la Label Love-logo

Besvarelse fra la Label Love

Hej Josefine,
Hvor er du bare sød 😘 Tak, vi er så glade for din feedback og support 💖
Kh Team la Label 🎉