Har netop købt 2 stk. Oslo sofa, ved gennemgang inden køb blev vi grundigt informeret vedr. valg af siddehynders hårdhed materialevalg osv. hvilket bla. har betydning for hyndernes udseende efter b... Se mere
Jeg ønsker her at rapportere SUPER service fra Jan Løvsteen hos Læderland. Produkt ( dyrt sofabord) købt i anden professionel virksomhed i Roskilde giver op omkring forsikringsbetalt flytteskade... Se mere
Vi har købt en læder hjørnesofa hos Læderlamd Vesterbro. Den er efter 6 måneders brug blevet flad i puderne på langsiden. Nr 2 sæde er helt itu. Man ryger ned i et hul når man sætter sig på den plads.... Se mere
Forbi i dag for at købe Farstrup lænestol. Super kompetent og venlig betjening. Tommel op.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Læderland er Nordeuropas største specialforretning for kvalitets lædermøbler
Navervej 9, 4000, Roskilde, Danmark
- www.laederland.dk
Forbi i dag for at købe Farstrup…
Forbi i dag for at købe Farstrup lænestol.
Super kompetent og venlig betjening.
Tommel op.
SUPER GOD SERVICE!!!
Min lænestol gik desværre i stykker (ikke fra læderland), og da jeg er meget afhængig af den, var jeg virkelig presset! Efter at have kigget på mange hjemmesider, hvor næsten alle havde 6-8 ugers leveringstid, svarende læderland på min henvendelse! Og efter en behagelig samtale hvor jeg forklarede mit problem, kom vi frem til en god løsning! OG under 24 timer senere, stod der en ny (samlet) stol i min dagligstue!!! Det kan simpelthen ikke gøres bedre og hurtigere!
Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet…
Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet magen til super service/Kunde pleje 👍👍 vores møbler var leveret på Sjælland istedet for på Djursland, de var lovet leveret inden jul, efter lidt snak fredag d. 20/12 sagde Jan at han læssede møblerne i varebilen og ville kører her over dagen efter ( lørdag 21/12) 👍 som sagt så gjort, det kalder jeg super service 👍👍 tusind tak og 100 stjerner her fra

Besvarelse fra Læderland
Helt fantastisk service og rigtig god…
Helt fantastisk service og rigtig god tålmodighed, når jeg havde svært ved at beslutte mig.
Mange lækre møbler, fantastisk personale og gode priser.
Vil absolut anbefale læderland.
Tip top ompolstring af Stressless stol
Vores gode stressless stol var blevet lidt tynd i polstringen efter 10 års seriøst brug, og vi var egentlig ude for at købe en ny. Men vi kunne købe ny polstring, som det godt nok tog noget tid at få hjem, men selve ompolstringen blev klaret samme dag, som vi afleverede stolen. Kvik betjening, og manden skulle ikke undvære sin stol foran tvet i ret lang tid 😉
Fantastisk god service
Har købt 2 stressless stole med fejl knirkelyde. De var svære at finde stressless var inde over og fejlen blev til sidst fundet. Fantastisk service fra alle de mennesker vi var i kontakt med hos Læderland i Roskilde de følger op slipper ikke sagen. Fejl kan ske men det er hvordan de behandler den der afgør niveauet og de er fantastiske. Er helt tryg ved at handle der
idag er det 14 dage siden jeg ringede…
idag er det 14 dage siden jeg ringede til Læderland Roskilde, og de ville ringe tilbage. afventer stadig jeres opkald!!!! virkelig dårlig service

Pris og kvalitet 👎👎👎
Desværre er læderand ikke det samme som det har været før i tiden.Købte et læder sofa til 25.000 kr hvor farven begyndte at falme allerede efter et års tid. Henvendte mig i butikken, hvor jeg blev henvist til et firma som jeg kunne selv få lov til at betale til. Ville ønske at jeg havde købt en billigere sofa som bare blev smidt ud efter to år.
Super god service
Vi købte for 2 1/2 år siden 2 dejlige lænestole hvor man kan skubbe fodstøtten ind under stolen. Nu er der en del på fodstøtten som er snækket på selve beslaget/stellet.
Jeg tog kontakt til Læderland Roskilde og spurgte om de kunne hjælpe med en ny del. Vidste godt at garantien er udløbet. De undersøgte det og de kunne få en ny reservedel hjem. Vi skal selv montere den, men den klarer vi også nemt. Prisen.....? Uden beregning 👍👍👍
Jeg købte dog en lækker kage til dem som tusind tak for super god service. Vi kan kun anbefale Læderland Roskilde til jer andre 👍
Mvh Ulla Sørensen
Rigtig god kundeservice og faglig kompetence
Fantastisk oplevelse af kundeservice hos Læderland i Roskilde👍 Min lænestol, som vi købte for ikke så forfærdeligt længe siden hos Læderland, gik i stykker forleden dag. Jeg kontaktede Læderland i Roskilde om fredagen- fik hurtig og kompetent hjælp, allerede mandag blev jeg kontaktet af firmaet, og tirsdag formiddag kom montøren med en ny del og så blev min stol fixet igen. Dejligt at opleve rigtig god kundeservice, med venlighed og faglig kompetence👍
Kniv-mærker på lædersofa
Vi købte nye sofaer som vi var ude at se d. 19/11-2022 og de er købt som udstillingsmodel. Den 25/12-2022 skulle vi ligge nyt sofatæppe som vi har fået i julegave. Da observerer vi først, at mederne er mangelfuld med beskyttelse duper(men pyt, tænker vi og vil sætte nye på. Da opdager vi på den ene sofa at der er snitmærker fra en kniv. For os ligner det at, det er sket, da man skære beskyttelses plastic op. Og efter henvendelse til læderland har vi fået en mail med besked på at det kan forekomme da man køber en udstillingsmodel. Vi blev ikke gjort bekendt med at dette kunne ske med en udstillingsmodel og sofaerne var jo heller ikke billige

Besvarelse fra Læderland
Jeg ønsker her at rapportere SUPER…
Jeg ønsker her at rapportere SUPER service fra Jan Løvsteen hos Læderland.
Jan tager udfordringen op, hjælper mig med mulig løsning samt at få repareret bordet med ny glasplade.
JA, Læderland endte med at få lidt business ud af opgaven, MEN da de gik ind i casen var det ren kundeserrvice. Tak Jan fra Læderland, Roskilde!
Tak for god service og især til Jan…
Tak for god service og især til Jan Løvsteen.
Har købt en stressless stol og fik…
Har købt en stressless stol og fik virkelig god service
Jeg fik af vide hvilke af stolene der var min størrelse og at jeg skulle tage overtøjet af og så fik jeg tid for mig selv til at vurdere stolene
Den efterfølgende købsproces var der lidt problemer som Jan hjalp mig igennem.
Alt i alt en god oplevelse og en supertilfreds kunde
Vi har købt en sofa i Læderland…
Vi har købt en sofa i Læderland Roskilde. Dog med RIGTIG LANG levering. Måske først januar. Intet problem sagde de i læderland og stak os en låne sofa UB!
Tak læderland for at låne os nogle sofaer, så vi kan få den vi ønsker 😊
KØB IKKE HOS DEM
KØB IKKE HOS DEM. ELENDIG KVALITET
Har købt en lædersofa der mistede farve og belægning i store skjolder efter 2 1/2 år. Ejeren af forretningen afviser blankt at noget er galt. En utrolig arrogant og uforskamnet total afvisning. Han er helt ligeglad. Jeg har givet mange tusinde kroner for en sofa der efter godt 2 år er ulidelig at se på. Som ejeren siger, "reklamationsretten er udløbet.'
Deres motto må være:
Køb katten i sækken hos os, vi vil forfærdelig gerne tjene mange penge. Fejl, mangler og dig, er vi fuldstændig ligeglade med. Vi bliver ved med at sælge fejlbehæftede produkter, for det går helt fint.
Første gang jeg klagede var august 2022.
VEDRØRENDE LÆDERLANDS SVAR :
Jeg har plejet læderet som anbefalet med et plejemiddel købt, og også anbefalet af Læderland. Den tilsendte farve gjorde ingen synlig forskel.
LÆDERLANDS SVAR, ER GROV ANSVARSFRALÆGGELSE, og det er RYSTENDE at Læderland ikke er interesseret i at analysere og finde ud af fejlen med den belægning læderet, uvist af hvilken årsag, er belagt med.
Det står i hvetfald klokkeklart, at jeg er blevet holdt grundigt for nar, og at mine surt opsparede penge er tabt.
Det var ellers en stor dag for mig, som jeg havde glædet mig længe til, da jeg endelig kunne købe mine fine nye møbler.
Hvilken skam, og hvilken følelseskulde og ligegyldighed overfor et medmenneske, og derudover, hvilken ligegyldighed overfor egne produkter, som Læderland føler sig berettiget til at udvise.
Håber de snart har tjent penge nok til at tage ansvar for deres fejl. I stedet for som nu, indirekte at sige til kunden. "Bare ærgerligt." (For dig. ) Selvfølgelig under dække af at være meget høflige og imødekommende.
TAG IKKE CHANCEN MED KØB HOS LÆDERLAND!

Mister farven
Er temmelig skuffet over at det nu er nr 2 lædersofa der mister farven trods de skulle være gennemfarvet. Det er ikke i orden at en lys sofa krakelere efter kun 4 år. Den står mod øst så det er ikke solen.

Service mod betaling......
Stellet på min lænestol knækkede i en svejsning. Fik et nyt stel kvit og frit af fabrikanten (Stressless) men jeg kunne ikke selv klare omskiftningen, hvorfor jeg kontakte Læderland hvor jeg i sin tid havde købt stole. De hjalp mig - for 1000 kr. - men de havde også tidligere i forløbet fundet kvitteringer m.v. frem vedr. købet for +5 år siden.
Service & pris - bedøm selv......

Topklasse betjening
Topklasse betjening
Vi har over flere gange og år handlet i Læderland i Roskilde og vender altid glade tilbage dertil, da vi altid får en topklasse betjening af Jan og hans kollegaer som både har superb produktkendskab men også forstår at sætte sig i kundens sted.
Leveringen er også topklasse. Chaufførerne samler møblerne og rydder pænt op efter sig.
Vi glæder os til at modtage vores nye bestilling senere på året. : D
Jeg tog til læderland i Roskilde efter…
Jeg tog til læderland i Roskilde efter anbefaling.
Jeg købte en sofa og fik en sofa med bugskind på ryg og armlæn, det ser ud som koen er fyldt med bylder.
Det var ikke lige den forventning jeg havde til så dyrt et produkt.
Jeg klagede min nød, men fik at vide, at hvis jeg ville have en sofa uden bylder, skulle jeg da bare købe en Børge Mogensen til 130.000
Dorte Bøgh
Ålborg