Har netop købt 2 stk. Oslo sofa, ved gennemgang inden køb blev vi grundigt informeret vedr. valg af siddehynders hårdhed materialevalg osv. hvilket bla. har betydning for hyndernes udseende efter b... Se mere

Jeg ønsker her at rapportere SUPER service fra Jan Løvsteen hos Læderland. Produkt ( dyrt sofabord) købt i anden professionel virksomhed i Roskilde giver op omkring forsikringsbetalt flytteskade... Se mere

Vi har købt en læder hjørnesofa hos Læderlamd Vesterbro. Den er efter 6 måneders brug blevet flad i puderne på langsiden. Nr 2 sæde er helt itu. Man ryger ned i et hul når man sætter sig på den plads.... Se mere

Forbi i dag for at købe Farstrup lænestol. Super kompetent og venlig betjening. Tommel op.

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Læderland er Nordeuropas største specialforretning for kvalitets lædermøbler

4,5

SUPER GOD SERVICE!!!

Min lænestol gik desværre i stykker (ikke fra læderland), og da jeg er meget afhængig af den, var jeg virkelig presset! Efter at have kigget på mange hjemmesider, hvor næsten alle havde 6-8 ugers leveringstid, svarende læderland på min henvendelse! Og efter en behagelig samtale hvor jeg forklarede mit problem, kom vi frem til en god løsning! OG under 24 timer senere, stod der en ny (samlet) stol i min dagligstue!!! Det kan simpelthen ikke gøres bedre og hurtigere!

3. juni 2025

Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet…

Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet magen til super service/Kunde pleje 👍👍 vores møbler var leveret på Sjælland istedet for på Djursland, de var lovet leveret inden jul, efter lidt snak fredag d. 20/12 sagde Jan at han læssede møblerne i varebilen og ville kører her over dagen efter ( lørdag 21/12) 👍 som sagt så gjort, det kalder jeg super service 👍👍 tusind tak og 100 stjerner her fra

21. december 2024

Hej Steen:
Tak for din flotte anmeldelse der varmer.
Vi ønsker dig tillykke med dine nye møbler og er sikre på at du får glæde af dem i rigtigt mange år.
Læderland Kundeservice

Tip top ompolstring af Stressless stol

Vores gode stressless stol var blevet lidt tynd i polstringen efter 10 års seriøst brug, og vi var egentlig ude for at købe en ny. Men vi kunne købe ny polstring, som det godt nok tog noget tid at få hjem, men selve ompolstringen blev klaret samme dag, som vi afleverede stolen. Kvik betjening, og manden skulle ikke undvære sin stol foran tvet i ret lang tid 😉

11. september 2024

Fantastisk god service

Har købt 2 stressless stole med fejl knirkelyde. De var svære at finde stressless var inde over og fejlen blev til sidst fundet. Fantastisk service fra alle de mennesker vi var i kontakt med hos Læderland i Roskilde de følger op slipper ikke sagen. Fejl kan ske men det er hvordan de behandler den der afgør niveauet og de er fantastiske. Er helt tryg ved at handle der

10. september 2024

idag er det 14 dage siden jeg ringede…

idag er det 14 dage siden jeg ringede til Læderland Roskilde, og de ville ringe tilbage. afventer stadig jeres opkald!!!! virkelig dårlig service

9. februar 2024

Besvarelse fra Læderland

Vi beklager din oplevelse af vores håndtering.
Da vi ikke ud fra din anmeldelse kan se hvad sagen drejer sig om bedes du snarest muligt tage kontakt til vores kundeservice så evt. fejl kan rettes.
Skriv til info@laederland.dk
MVH
Læderland Kundeservice

Pris og kvalitet 👎👎👎

Desværre er læderand ikke det samme som det har været før i tiden.Købte et læder sofa til 25.000 kr hvor farven begyndte at falme allerede efter et års tid. Henvendte mig i butikken, hvor jeg blev henvist til et firma som jeg kunne selv få lov til at betale til. Ville ønske at jeg havde købt en billigere sofa som bare blev smidt ud efter to år.

1. august 2023

Super god service

Vi købte for 2 1/2 år siden 2 dejlige lænestole hvor man kan skubbe fodstøtten ind under stolen. Nu er der en del på fodstøtten som er snækket på selve beslaget/stellet.
Jeg tog kontakt til Læderland Roskilde og spurgte om de kunne hjælpe med en ny del. Vidste godt at garantien er udløbet. De undersøgte det og de kunne få en ny reservedel hjem. Vi skal selv montere den, men den klarer vi også nemt. Prisen.....? Uden beregning 👍👍👍
Jeg købte dog en lækker kage til dem som tusind tak for super god service. Vi kan kun anbefale Læderland Roskilde til jer andre 👍
Mvh Ulla Sørensen

20. september 2023

Rigtig god kundeservice og faglig kompetence

Fantastisk oplevelse af kundeservice hos Læderland i Roskilde👍 Min lænestol, som vi købte for ikke så forfærdeligt længe siden hos Læderland, gik i stykker forleden dag. Jeg kontaktede Læderland i Roskilde om fredagen- fik hurtig og kompetent hjælp, allerede mandag blev jeg kontaktet af firmaet, og tirsdag formiddag kom montøren med en ny del og så blev min stol fixet igen. Dejligt at opleve rigtig god kundeservice, med venlighed og faglig kompetence👍

14. juli 2023

Kniv-mærker på lædersofa

Vi købte nye sofaer som vi var ude at se d. 19/11-2022 og de er købt som udstillingsmodel. Den 25/12-2022 skulle vi ligge nyt sofatæppe som vi har fået i julegave. Da observerer vi først, at mederne er mangelfuld med beskyttelse duper(men pyt, tænker vi og vil sætte nye på. Da opdager vi på den ene sofa at der er snitmærker fra en kniv. For os ligner det at, det er sket, da man skære beskyttelses plastic op. Og efter henvendelse til læderland har vi fået en mail med besked på at det kan forekomme da man køber en udstillingsmodel. Vi blev ikke gjort bekendt med at dette kunne ske med en udstillingsmodel og sofaerne var jo heller ikke billige

24. december 2022

Kære kunde.
Tak for jeres anmeldelse og den flotte stjerne..
Da vi allerede har kommunikeret pr. mail indsættes vor mail svar til jer herunder

Kære Jesper Grobb
Tak for modtagelsen af billederne af de leverede sofaer.
Der er ved klargøringen af sofaerne til levering ikke bemærket noget usædvanligt på læderet.
Sofaerne er leveret til jer d.23/11-22

Begge sofaer er monteret med okselæder i ren anilin…..
Altså læder uden nogen form for overfladebeskyttelse, hvilket betyder at alle naturmærker, ridser og skrammer vil fremstå meget tydeligt.
Ar og mærker har ingen praktisk betydning for holdbarheden af sofaen.

Ved vores gennemgang af billederne har vi kunnet se at mærkerne ikke adskiller sig fra hvad man må acceptere / forvente af lædertypen.
I forbindelse med jeres køb i butikken er i orienteret om at sofaerne er demo/udstillingsmodeller og haft mulighed for at se nærmere på sofaerne inden jeres køb.
Demosættet som i har købt, var af samme grund prissat til en stærkt reduceret pris.

Vi må med udgangspunkt i ovenstående afvise jeres reklamation som ikke berettiget.
Vi kan derudover henvise til vores hjemmeside hvor i kan se eksempler på forskellige naturmærker/ar:
Eksempler på naturmærker - Læs om pleje af naturmærker på læder - Læderland (laederland.dk)
Er der yderlige spørgsmål, er velkommen til at kontakte os.

Læderland

Jeg ønsker her at rapportere SUPER…

Jeg ønsker her at rapportere SUPER service fra Jan Løvsteen hos Læderland.
Jan tager udfordringen op, hjælper mig med mulig løsning samt at få repareret bordet med ny glasplade.

JA, Læderland endte med at få lidt business ud af opgaven, MEN da de gik ind i casen var det ren kundeserrvice. Tak Jan fra Læderland, Roskilde!

23. november 2022

Har købt en stressless stol og fik…

Har købt en stressless stol og fik virkelig god service

Jeg fik af vide hvilke af stolene der var min størrelse og at jeg skulle tage overtøjet af og så fik jeg tid for mig selv til at vurdere stolene

Den efterfølgende købsproces var der lidt problemer som Jan hjalp mig igennem.

Alt i alt en god oplevelse og en supertilfreds kunde

20. oktober 2022

Vi har købt en sofa i Læderland…

Vi har købt en sofa i Læderland Roskilde. Dog med RIGTIG LANG levering. Måske først januar. Intet problem sagde de i læderland og stak os en låne sofa UB!

Tak læderland for at låne os nogle sofaer, så vi kan få den vi ønsker 😊

29. september 2022

KØB IKKE HOS DEM

KØB IKKE HOS DEM. ELENDIG KVALITET
Har købt en lædersofa der mistede farve og belægning i store skjolder efter 2 1/2 år. Ejeren af forretningen afviser blankt at noget er galt. En utrolig arrogant og uforskamnet total afvisning. Han er helt ligeglad. Jeg har givet mange tusinde kroner for en sofa der efter godt 2 år er ulidelig at se på. Som ejeren siger, "reklamationsretten er udløbet.'
Deres motto må være:
Køb katten i sækken hos os, vi vil forfærdelig gerne tjene mange penge. Fejl, mangler og dig, er vi fuldstændig ligeglade med. Vi bliver ved med at sælge fejlbehæftede produkter, for det går helt fint.
Første gang jeg klagede var august 2022.

VEDRØRENDE LÆDERLANDS SVAR :
Jeg har plejet læderet som anbefalet med et plejemiddel købt, og også anbefalet af Læderland. Den tilsendte farve gjorde ingen synlig forskel.

LÆDERLANDS SVAR, ER GROV ANSVARSFRALÆGGELSE, og det er RYSTENDE at Læderland ikke er interesseret i at analysere og finde ud af fejlen med den belægning læderet, uvist af hvilken årsag, er belagt med.

Det står i hvetfald klokkeklart, at jeg er blevet holdt grundigt for nar, og at mine surt opsparede penge er tabt.
Det var ellers en stor dag for mig, som jeg havde glædet mig længe til, da jeg endelig kunne købe mine fine nye møbler.

Hvilken skam, og hvilken følelseskulde og ligegyldighed overfor et medmenneske, og derudover, hvilken ligegyldighed overfor egne produkter, som Læderland føler sig berettiget til at udvise.

Håber de snart har tjent penge nok til at tage ansvar for deres fejl. I stedet for som nu, indirekte at sige til kunden. "Bare ærgerligt." (For dig. ) Selvfølgelig under dække af at være meget høflige og imødekommende.
TAG IKKE CHANCEN MED KØB HOS LÆDERLAND!

16. august 2022

Kære Tove Hansen, Rødovre
Tak for din anmeldelse og dine personlige betragtninger om os som firma.
Blot til info er det ikke "ejeren" der sætter længden på reklamationsretten men lovgivningen.
Disse regler gælder både for sælger og køber.
Vi er naturligvis ærgerlige på dine vegne, men har fra din henvendelse ( 8 måneder efter reklamationsrettens udløb ) gjort dig opmærksom på dette forhold og alligevel forsøgt at hjælpe dig.
De skader du selv har beskrevet skyldes typisk manglende eller forkert pleje og ville normalt ikke blive dækket....
Fabrikken har fået forelagt dine billeder og har bekræftet dette. På trods af dette har fabrikken alligevel, kulancemæssigt, fremsendt dig farve til reparationen. Vi har aldrig afvist at hjælpe dig og står stadig til rådighed for dig...

Mister farven

Er temmelig skuffet over at det nu er nr 2 lædersofa der mister farven trods de skulle være gennemfarvet. Det er ikke i orden at en lys sofa krakelere efter kun 4 år. Den står mod øst så det er ikke solen.

3. juli 2022

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse og den flotte stjerne.
Vi er naturligvis ærgerlige over at dine møbler ikke har levet op til dine forventninger.
Da du ikke angiver hvad du har købt, ud over at det er ”en lys sofa der krakelerer efter blot 4 år”
bliver vores kommentar til dit opslag helt generel.
Normalt læder, uanset type, kvalitet og farve krakelerer ikke uden (brugsrelateret) grund.
I stort set alle tilfælde hvor krakeleringen alligevel opstår, skyldes det forkert eller mangelfuld læderpleje.
Vores vurdering er at dette også må være årsagen til at din sofa er krakeleret.
Lædermøbler, uanset type, brugsforhold og placering skal plejes minimum 2-4 gange årligt med et velegnet læderplejemiddel for at beholde sin robusthed, styrke og smidighed. Det forebygger og forhindrer nemlig den krakelering du beskriver.
Ofte bliver denne vedligeholdelse ikke udført tilstrækkeligt ofte måske endda ”glemt” i årevis, så læderet tørrer ud, mister sin smidighed og det kan ikke undgå at skade læderet på sigt.
Men ønsker du en dialog med os om hvordan skaderne på din sofa evt. kan rettes op, så guider vi dig gerne.
Skriv blot til vores kundeservice.

Service mod betaling......

Stellet på min lænestol knækkede i en svejsning. Fik et nyt stel kvit og frit af fabrikanten (Stressless) men jeg kunne ikke selv klare omskiftningen, hvorfor jeg kontakte Læderland hvor jeg i sin tid havde købt stole. De hjalp mig - for 1000 kr. - men de havde også tidligere i forløbet fundet kvitteringer m.v. frem vedr. købet for +5 år siden.
Service & pris - bedøm selv......

6. marts 2022

Hej Flemming.
Dejligt din stol nu virker igen.
Men din beskrivelse af vores tidsforbrug er vist ikke helt fair.
Ud over at have hjulpet dig med at finde den nødvendige dokumentation frem for dit køb og levering af stolen (foretaget for ca 5 år siden) har vi jo også haft en bil med en montør på din bopæl i København.
Dyrt ? Ja alt afhænger af øjnene der ser.
Men vi ønsker dig fortsat mange års glæde af din stol.

Topklasse betjening

Topklasse betjening

Vi har over flere gange og år handlet i Læderland i Roskilde og vender altid glade tilbage dertil, da vi altid får en topklasse betjening af Jan og hans kollegaer som både har superb produktkendskab men også forstår at sætte sig i kundens sted.

Leveringen er også topklasse. Chaufførerne samler møblerne og rydder pænt op efter sig.

Vi glæder os til at modtage vores nye bestilling senere på året. : D

31. juli 2021

Jeg tog til læderland i Roskilde efter…

Jeg tog til læderland i Roskilde efter anbefaling.
Jeg købte en sofa og fik en sofa med bugskind på ryg og armlæn, det ser ud som koen er fyldt med bylder.
Det var ikke lige den forventning jeg havde til så dyrt et produkt.
Jeg klagede min nød, men fik at vide, at hvis jeg ville have en sofa uden bylder, skulle jeg da bare købe en Børge Mogensen til 130.000
Dorte Bøgh
Ålborg

25. juli 2021

Kære Kunde.
Vi er naturligvis ærgerlige over din negative anmeldelse, især da din beskrivelse af produktet ( og os ) efter vores opfattelse er helt forkert.
Sofaen har, med udgangspunkt i din egen billled dokumentation ingen fejl.
Vi har pr. mail søgt en dialog med dig, men du har valgt / ikke ønsket at reagere på vores mail kommer den mail vi sendte dig herunder.

Håber at du trods alt bliver glad for den købte sofa.

TIDLIGERE FREMSENDT MAIL:
Kære kunde.

Tak for dit køb hos os og efterfølgende opslag på Trustpilot.
Vi er naturligvis ærgerlige over dit opslag og din utilfredshed med den leverede sofa.
Da dit opslag efter vores opfattelse ikke er retvisende og indeholder urigtig information om læderet (bylder ?) vil vi naturligvis kommentere dit opslag ud fra dette faktum.
Vi har endnu ikke kommenteret det, men er nødt til at bede dig forholde dig til hvad det er du har købt, nemlig ægte læder.
Ægte læder har, uanset kvalitet, forskelle i strukturen / overfladen da det er en dyrehud der er blevet forarbejdet.
Vi har gennemset og vurderet de billeder du har sendt til os og der er intet af det du har sendt os der er unormalt.
Det er helt naturlige forskelle i læderet.
Jeg har vedhæftet 3 billeder af detaljer på den sofa du har set i butikken, blot for at vise hvordan læderet der er vist i udstillingen ser ud og for at dokumentere at du ikke har fået et andet produkt end det du har købt.

Billederne er vedhæftet og vi modtager gerne dine kommentarer om disse.