App openen Je locatie Meer informatie over juridische kennisgevingen over openbare reviews op Google Maps LAB21 Enschede | PVC vloeren, laminaat & parket Schuttersveld 46,... Se mere

Lokation
Skift lokationSchuttersveld 46, 7514 AL Enschede, NL
Se, hvad kunderne siger
Telefonisch contact gehad met Tom Peters, super goed geholpen en geadviseerd. Door een beschrijving te geven wat je zou willen weten hun precies wat je zoekt. Super service en binnen een no-time g... Se mere
Onduidelijk bij eerste afspraak dat je het hele bedrag ver voor het leggen moet betalen. Extra kosten voor de plinten waren extreem hoog. Communicatie is zeer onduidelijk door een extreem lange mail m... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om LAB21 - Enschede
Skrevet af virksomheden
LAB21 staat voor Life At Best.
We zien onze klanten als familie, dus krijgt elke klant de beste vloer voor de beste prijs en met de beste service, dat is LAB21. Bezoek een van onze17 mega showrooms
Deskundig advies:
Wij werken continu aan professionalisering via de LAB21 academie. Het personeel volgt een trainingstraject van 4 weken tot verkoopadviseur. In deze training wordt niet alleen gefocust op de vloeren zelf, maar ook op al het bijbehorende materiaal, de ondervloeren, het egaliseren en de processen daaromheen. Er zijn verschillende toetsmomenten waar de adviseurs voor moeten slagen voordat ze in de winkel aan de slag gaan. Elke 6 tot 12 maanden krijgt iedere adviseur ook nog een opfriscursus. Zo kun je rekenen op actueel, deskundig advies. onze PVC vloeren
Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Wij zijn een vakspecialist met bouwmarktprijzen. LAB21 koopt altijd rechtstreeks -en op grote schaal- in bij de bron. Hierdoor maken wij de waardenketen korter en simpeler en daarmee de prijzen voor onze klanten interessanter. Anders dan een bouwmarkt zijn wij een specialist in vloeren. De kennis van onze inkoper (tevens directeur) in de supply chain is van een ander niveau dan dat van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen die maar twee jaar in die positie blijft vanwege zijn carrièreontwikkeling. Door korte lijnen houden we dus de kwaliteit hoog en de prijzen laag. onze Houten vloeren
De hoogste technische expertise:
Lab21 beschikt hoogstwaarschijnlijk over de hoogste technische expertise binnen ons vakgebied in Nederland. Dit hebben we te danken aan de intensiteit waarmee we ons werk verrichten en de enorme hoeveelheid ervaring die we hebben opgebouwd, alsook aan ons team van deskundigen met jarenlange ervaring op hun vakgebied. We installeren wekelijks honderden vloeren onder uiteenlopende omstandigheden. Zo hebben we ervaring met het leggen van vloeren in diverse situaties, zoals in een honderd jaar oud huis met houten balken als ondergrond, vloerverwarming ingefreesd met het nieuwste droogbouwsysteem, een magnesiet ondergrond aan een Amsterdamse gracht, een aangebouwde serre zonder bewapening in het beton, en zelfs op een woonboot. onze Laminaat vloeren Helaas bestaat er geen standaard keurmerk voor vloerleggers in Nederland, wat resulteert in enorme variatie in kwaliteit van legger tot legger. Bovendien leren vloerleggers van hun fouten bij hun klanten, maar door de beperkte hoeveelheid projecten waar ze aan werken, is hun leercurve vaak traag. Deze fouten kunnen rampzalige gevolgen hebben voor hun klanten.
Bij Lab21 hebben we echter al ervaring en kennis opgebouwd uit de meer dan 100.000 vloeren die we hebben gelegd. Hierdoor hanteren we een Lab21-standaard die aanzienlijk hoger ligt dan die van de gemiddelde vloerbedrijven in de markt. onze Klik PVC vloeren Bij elk project evalueert ons technische team zorgvuldig de mogelijke oplossingen. Voor elke denkbare woonsituatie bieden we een passende vloeroplossing, variërend van licht ingrijpend tot meer complex. Ons team van technici beoordeelt dagelijks elke legopdracht en werkt nauw samen met de klant om de beste oplossing voor hun specifieke situatie te vinden. onze Visgraat PVC vloeren
"Bij LAB21 is uw opdracht in goede en betrouwbare handen, kom eens langs, we leren je graag beter kennen."
In de laatste 5 jaar is LAB21 met 15 showrooms het snelst groeiende bedrijf in de woonbranche, en is daarmee een belangrijke speler binnen de vloerenmarkt van Nederland geworden. Inmiddels heeft LAB21 meer dan 90.000 klanten aan een mooie vloer geholpen en werken er dagelijks meer dan 150 leg specialisten aan opdrachten van LAB21. Dit zijn experts binnen hun vakgebied, en hebben ruime ervaring met de vloeren die door LAB21 worden aangeboden. Over het algemeen werken we lang samen met deze leggers en weten we wat we aan elkaar hebben. PVC vloeren Houten vloeren Laminaat vloeren Klik PVC vloeren Visgraat PVC vloeren vloerverwarming traprenovatie legservice
Kontaktoplysninger
Schuttersveld 46, 7514 AL, Enschede, Holland

De grootste vloerenwinkel van Nederland.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 91 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed geholpen door Maikel in Enschede!
Klantvriendelijk, maar geen leuke benadering
Degene die me hielp was beleefd en vriendelijk. Maar nadat ik overlegde met een familielid werd ik benaderd als een achterlijk iemand. Ik ben zeer licht beperkt. Maar een klant hoort, hoe dan ook, als een volwassene behandeld te worden. En niet als een kind.
Service als geen ander.
Super service en binnen een no-time geregeld. Klasse! Absoluut een dikke 10 en zeker een aanrader.
Goed geholpen bij Lab21
Bij Lab21 Enschede ben ik goed geholpen, de service is netjes en Baris straalt professionaliteit uit. Ik ga binnenkort een vloer uitkiezen.
Vloer netjes besproken en uitgelegt .
Netjes besproken en uitgelegt en nieuwe vloer gekocht , hoe nu en verder via email bevestiging ontvangen.
Duidelijk en overzichtelijk. prima
Vloerenwinkel
Sandra Kamphuis
658 punten
een week geleden
Heel goed geïnformeerd door Michael , hij dacht mee en was erg vriendelijk
Met vloer bestellen hartelijk welkom geheten door Baris
Waarna Tom ons goed hielp
Veel keus
Veel geduld
Mooie vloeren
Lekkere Engels drop ( vindt mijn man 😂)
Heten dank jullie wel
En hopelijk ligt er bij ons snel een hele mooie vloer 👍
Alle vragen die we hadden, kregen we per mail nog heel netjes antwoord op, zoals welke reiniger, waar bezorgen 👍👍
Een aanrader!
Michael van filiaal Enschede (mooie winkel met ruim aanbod!) nam ruimschoots de tijd om ons te informeren over de mogelijkheden v.w.b. een gelijmde pvc vloer in de nieuwe eetkamer. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een prachtig resultaat. We zijn zeer tevreden, ook over de goede communicatie, de zorgvuldigheid en vakbekwaamheid van de mensen die de vloer hebben gelegd.
We waren op zoek naar klik PVC
We waren op zoek naar klik PVC, maar de verkoper adviseerde ons om te kiezen voor lijm PVC. Omdat dit dunner is, komt de warmte van onze vloerverwarming beter door. Echt topadvies! We gaan het binnenkort bij jullie bestellen. De verkoper was netjes en vriendelijk, en zoals we begrepen net nieuw begonnen.
Wij vonden het zeer prettig
Wij vonden het zeer prettig, werden leuk geholpen. Was erg vriendelijk en behulpzaam.
Wij waren de eerste waar hij een offerte voor mocht maken. Wensen hem veel succes.
Snel en netjes te woord gestaan
Snel en netjes te woord gestaan.
Goed meegedacht.
Fijn geholpen door Ton.
Uiterst vriendelijk en denkt goed met…
Uiterst vriendelijk en denkt goed met je mee.
Netjes geholpen, [update] maar helaas ….
Update:
Helaas liep het niet allemaal zo goed als het in eerste instantie leek te gaan.
Nadat we de vloer besteld hadden kregen we een telefoontje dat ze voor 10m2 niet langskwamen om het te leggen. Aangezien ik dat zelf niet kan, moest ik de bestelling annuleren.
Er vreemde gang van zaken: ik had een schriftelijke overeenkomst waarin is opgenomen dat ik PVC koop én dat het gelegd zou worden. Voor beide onderdelen was een prijs afgesproken.
Feitelijk dus contractbreuk.
Er werd nog wel ‘aangeboden’ dat ze het wilde komen leggen als ik de legkosten voor 30m2 zou betalen. Daarmee werd het leggen een stuk duurder dan de aanschaf van het PVC. Dat hebben we dus maar niet gedaan en we hebben de bestelling geannuleerd.
———
Netjes geholpen. We mochten een paar stalen mee naar huis nemen om te kijken welke kleur en vorm PVC het beste zou passen.
Nadat we een keuze hadden gemaakt snel weer terug naar de winkel. Snel geholpen en alle afspraken zijn gemaakt.

Besvarelse fra LAB21 - Enschede
Prettige ‘to the point’ winkel!
Zeer vriendelijke en vooral ook goede adviezen. Ook het mogen meenemen van diverse stalen was zeer behulpzaam en heel prettig!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.