PB Låse & Sikring ApS Anmeldelser 40

4,8

Jeg kan varmt anbefale låsesmeden Peter. Jeg ringede akut, da min nøgle knækkede og sad fast i døren, og han trådte hurtigt til. Han var fremme inden for 30 minutter, var super flink og ydede hurtig o... Se mere

Vi havde en bagtrappedør der var gået i baglås og ødelagt. Vi kontaktede en låsesmed der dels var meget dyrere og ikke havde tid. Efterfølgende ringede vi til PB låse hvor Peter gav os en rigtig fin p... Se mere

Vi ringede efter PB Låse & Sikring, fordi låsekassen på vores hoveddør var i stykker. Låsesmeden ankom inden for 30 min., lokaliserede opgaven og gik i gang. Han var bare super venlig og meget kompete... Se mere

Terrassedør, hvor låsen var knækket(døren kunne stadig åbne og lukke, men ikke låses) Jeg fik fat i PB låse og sikring, og der kom hurtigt en enormt flink og behagelig låsesmed, og ordnede det hele,... Se mere

1. Sport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Låsesmed i KBH & Nordsjælland Har du behov for en låsesmed fordi du f.eks. har låst dig ude, haft indbrud eller lignende bør du kontakte en låsesmed i KBH. Vi har 20 års erfaring og alle vore låsesmede er professionelle og kompetente og kan klare netop dit behov. Vi er hurtigt ude på din bopæl, og yder derfor den bedste service du kan forvente, hvis du bor i København og i Nordsjælland.

4,8

Virkelig god service

Rigtig god service og svarer hurtigt. Meget rimelige priser. Holder aftaler. I alt i alt låsesmed vi kommer til at benytte næste gang der er brug for en :)

17. februar 2022

Ingen nøgle ingen svar

Skrev min første mail til dem, om bestilling af ekstra nøgler for 2-3 ugers tid siden, samtidig med at min boligadministration eftersigende har kontaktet dem et par gange efterhånden. Har stadig ingen nøgle, eller svar, om hvornår den kommer.

26. april 2021

Besvarelse fra PB Låse & Sikring ApS

Tak For din besked .. Jeg har lige tjekket op på det, og jeg kan se det ikke er bestilt her hos os. Jeg håber du finder den rigtige låsesmed.

Professionel og hyggelig.

Peter er super hyggeligt og rigtig professionel. Vil til hver en tid anbefale ham og PB Låse & Sikring!

15. maj 2020

1000 tak :)

Fantastisk service.

25 minutter efter jeg ringede og bestilte omkodning af 4 døre og en postkasse stod der en mand fra PB låse.
Det hele gik meget hurtigt, og alt fungerer bare👍 kan klart anbefales.

6. maj 2020

1000 tak :)

Rigtig god oplevelse med laaseop.dk

Rigtig god oplevelse med laaseop.dk. God og professionel rådgivning + Hurtig service. Det kan helt klart anbefales.

11. februar 2019

Hej Kasper
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vis anmeldelser på alle sprog. (40 anmeldelser)