PB Låse & Sikring ApS Anmeldelser 40

4,8

Terrassedør, hvor låsen var knækket(døren kunne stadig åbne og lukke, men ikke låses) Jeg fik fat i PB låse og sikring, og der kom hurtigt en enormt flink og behagelig låsesmed, og ordnede det hele,... Se mere

1. Sport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Låsesmed i KBH & Nordsjælland Har du behov for en låsesmed fordi du f.eks. har låst dig ude, haft indbrud eller lignende bør du kontakte en låsesmed i KBH. Vi har 20 års erfaring og alle vore låsesmede er professionelle og kompetente og kan klare netop dit behov. Vi er hurtigt ude på din bopæl, og yder derfor den bedste service du kan forvente, hvis du bor i København og i Nordsjælland.

4,8

Jeg kan varmt anbefale låsesmeden…

Jeg kan varmt anbefale låsesmeden Peter. Jeg ringede akut, da min nøgle knækkede og sad fast i døren, og han trådte hurtigt til. Han var fremme inden for 30 minutter, var super flink og ydede hurtig og professionel service. Derudover tilbød han en rigtig god pris sammenlignet med andre, jeg kontaktede, som var markant dyrere. En virkelig god oplevelse i en stressende situation – helt klart anbefalelsesværdig!

27. januar 2026

Meget hurtig hjælp og rigtig fin pris. Anbefales

Vi havde en bagtrappedør der var gået i baglås og ødelagt. Vi kontaktede en låsesmed der dels var meget dyrere og ikke havde tid. Efterfølgende ringede vi til PB låse hvor Peter gav os en rigtig fin pris inden besøget, og lovede at de i alt fald kunne komme dagen efter, men at han ville forsøge om det var muligt samme dag. Få timer senere kom Henrik, som hurtigt udborede den gamle cylinder, satte et nyt i, og gav os lige et råd om om vores gamle fredede håndtag med på vejen. Virkelig positiv oplevelse med både Peter og Henrik, rigtig god service, venlighed og hæderlighed og helt sikkert et firma som vi vil bruge igen og kun kan anbefale.

16. december 2025

Stor varm anbefaling

Jeg fik fat i PB låse og sikring, og der kom hurtigt en enormt flink og behagelig låsesmed, og ordnede det hele, støvsugede efterfølgende og ryttede op efter sig - Låsesmeden smurte også lige låsen på både terrassedør, samt hoveddør - Fantastisk service, Tak skal I have
Stor anbefaling herfra

27. november 2025

Bedste tilbud og flot arbejde

Jeg skulle have skiftet to dørlåse i min lejlighed og kontaktede flere låsesmede. Peter Birch svarede hurtigt på min forespørgsel og gav det bedste tilbud ud af de fem, jeg havde modtaget. Vi fik hurtigt aftalt et tidspunkt, og de mødte op som planlagt. Arbejdet blev udført både hurtigt og meget pænt. Kan kun anbefales, hvis man ønsker kvalitet og effektiv service.

31. juli 2025

Vi stod i en dum situation med en…

Vi stod i en dum situation med en brandalarm der bippede imens vi var rejst væk på ferie og stakkels naboer der ikke kunne få ro.
PB låse var som de eneste låsesmede i KBH lynhurtige at få fat i og klar til at hjælpe os med det samme.
Der skal lyde et stort tak til jeres kollega Christian.
Kan varmt anbefale.

19. juli 2025

Vi ringede efter PB Låse & Sikring

Vi ringede efter PB Låse & Sikring, fordi låsekassen på vores hoveddør var i stykker. Låsesmeden ankom inden for 30 min., lokaliserede opgaven og gik i gang. Han var bare super venlig og meget kompetent. Opgaven blev løst hurtigt og med et pænt resultat. Der blev sågar ryddet op og tilbudt at vaske døren af efterfølgende. Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.

3. juni 2025

Hurtig og effektiv service!

Peter var super hurtig til at møde op trods den sene tid. Servicen var i top og prisen var super god taget døren/låsens situation i betragtning. Såfremt jeg nogensinde får brug for hjælp i en lignende situation igen, så vil jeg uden tvivl benytte PB Låse & Sikring fremover.

5/5 herfra!

17. november 2022

Super service.

PB låse får 5 stjerner fra mig. Fik hjælp til omkodning af låse, efter at have fået stjålet taske med nøgler og alle oplysninger. 20 min efter opkald stod de på adressen. De varmeste anbefalinger herfra.

17. november 2022