LA Bottega Anmeldelser 19

4,3

1. Restaurant
  2. Italiensk restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til La Bottega Café og delikatesse! Her får du en bid af italien. Autentisk italiensk køkken i Aalborg.

4,3

Rigtig god kvalitet på råvarerne og…

Rigtig god kvalitet på råvarerne og topservice ved bestilling af nytårsmenuer. Fint pakket og rettidigt klar til afhentning. Velbeskrevet fremgangsmåde til relativ simpel tilberedning. Fire velsmagende retter af høj kvalitet. Det bliver fem stjerner herfra!

31. december 2024

Bedste Italienske take-away!

I går fik vi igen take away fra La Bottega. Det var SÅ godt og så identisk italiensk: italiensk pålæg, grillede grønsager, tomatsalat med en virkelig god mozzarella, og kyllingesalat med peberrod. Rigtig godt brød til. Store portioner. Jeg havde bestilt en lun italiensk rullesteg med sprød svær også, men den kunne vi ikke spise, så den kommer på bordet i aften.

9. september 2024

Fantastisk mad til festen

Vi holdt i weekenden fest hjemme, og havde bestilt mad fra La Bottega - buffet nr 2 til 30 personer. Hold nu op hvor var det godt!! Alt smagte så lækkert, og alle gæsterne roste maden. Alt var flot anrettet, og lige til at gå til. Og så var der masser!! Hele oplevelsen fra bestilling, til afhentning, til vi satte maden på bordet er til 5 stjerner. Tusind tak for mad - det er ikke sidste gang vi har bestilt festmiddagen her, og jeg tror mange af vores gæster bliver kommende kunder.

13. januar 2024

Kommer der aldrig mere😩

Kommer der aldrig mere😩
Min veninde og jeg var der i går for første og sidste gang.
Vi fik hvidløgsbrød, som var så hårde og fyldt med så meget hvidløgssmør, at det ligefrem dryppede.
Så fik vi et lille stykke lasanja som var fyldt med så meget ost, bunden var branket og umuligt at tygge, så hård var den.
Uforskammet at servere den slags mad😩😩

31. oktober 2021

Impulsivt bestilte vi to pizzaer hos La…

Impulsivt bestilte vi to pizzaer hos La Bottega. Vi havde ikke tidligere fået pizza derfra, så det var en impulsiv handling.

Vi fik to pizzaer og begge af en standard, der var himmelsk. Det er uden tvivl de bedste pizzaer, som vi nogensinde har fået. De bedste anbefalinger her fra 🙏

15. marts 2021

Bare ikke godt nok.

Må sgu ærligt indrømme dette er den mest skuffende lasagne jeg nogensinde har fået indtil videre.. Ingen smag, lille portion og alt for dyr.

Beklager drenge! Normalt udgiver jeg gerne gode anmeldelser hvis jeg har haft en god oplevelse, men i dette tilfælde, så havde en frysepizza fra Aldi været lige så godt et bud.

God vind fremover!

5. december 2020

En blandet oplevelse

Vi hentede take-away fra La Bottega og måtte erfare en blandet oplevelse. Pizzaerne var super lækre, til trods for at vi bragte dem med hjem.
Det gav dog skår i oplevelsen, at gutten bag disken hverken bar mundbind/visir eller handler. Jeg stod i butikken i minimum 15 minutter og så på intet tidspunkt forbrug af håndvask eller sprit, til gengæld ganske betragtelig mange berøringer med kontanter, pålægsmaskine, dankortterminal, slagtervarer, låger, næse, ansigt osv. osv.
Derudover virker det helt tåbeligt, at når der må opholde sig 4 mennesker i lokalet, at så VOLT (el.lign) opholder 2-3 af pladserne. Der kunne man måske finde på en løsning, hvor de venter udenfor eller lignende. Hvorom alting er, så en ganske ineffektiv afvikling af ventende kunder.
Men - lækre pizzaer og vi er åbne for at give stedet endnu en chance.

1. december 2020

Lad være....

Vil bestemt ikke anbefale andre at købe mad herfra. Elendig service, det forventes at når der betales næsten 100kr for en pizza, så skal den ikke være brændt.
Jeg er ellers ikke sart med sprød skorpe, men hele kanten var sort og knækket, simpelthen for ulækkert. Restaurantens svar var blot at det kan ske når der bruges åben ild, ingen refundering - ikke så meget som en undskyldning. Ville ønske man kunne tilføje et billede, så jeg kunne vise hvor brændt og elendig pizzaen så ud. Aldrig igen vil jeg forsøge mig med dette sted.

18. november 2020

ØV pasta

ØV.. Meatballs og pasta - kødbollerne var bestemt ikke fra dagens tilberedelser - de havde sat sig og var tydeligvis opvarmet efter at være opbevaret på køl. Desuden forventede jeg at saucen ville være særlig god, men var også skuffende og smagte af at have været til i et par dage.

Jeg synes desuden også at det er hul i hovedet at servere gammelt brød - vi kan alle gennemskue det, og vi gider ikke spise det.

Derudover serverer man ikke en flaske rosé vin UDEN en is spand når du kommer med den, så det at man selv skal minde tjeneren om at han sagde han ville komme med den på et tidspunkt men ikke gjorde, var irriterende.

Jeg er kommet på dette sted fra starten som var vanvittigt godt, og kvaliteten er helt klart faldet markant siden.

28. august 2019

Pizza på La Bottega, Aalborg.

Fik pizza til de voksne og pasta med brød til vores dreng. Pizzaerne var brændt i kanten i et omfang så kokken havde fundet det nødvendigt (og åbenbart ok) at skære stykker af det mest brændte. De blev serveret uden bemærkninger fra tjenerens side. En pizza koster 135 kroner. Brødet blev serveret i en papirspose, der bar præg af genbrug (krøllet og med oliepletter). Tjeneren var ikke videre forstående overfor problemet med skorpen der var udtalt brændt. Der var ikke en gang overskud til et farvel ved betaling: her skulle snakkes med en kollega i stedet. Desuden var der alt for megen ost på efter vores smag: de fine detaljer og gode råvarer drukner lidt i osten. Næste gang laver vi hellere en madpakke hjemmefra.

15. juni 2019

Rigtig dårlig og meget mærkelig oplevelse

D. 22. december var jeg på La Bottega i Aalborg. Jeg havde to aftaler i forlængelse af hinanden med et par veninder, jeg skulle bytte julegaver med. Jeg satte mig ved et 2-personers bord og ventede på min første aftale. En tjener kom hen og bad mig stille mig ved døren og vente i stedet, da hun gerne ville have mulighed for at kunne sætte det bord, jeg sad ved, sammen med et andet, hvis der nu skulle komme flere gæster. Det undrede mig, for der var ikke nogen af bordene, der var reserverede.
Jeg sagde, at jeg nødig ville stå op og desuden risikere at miste bordet igen, mens jeg ventede på min veninde. Jeg fik så lov til at sætte mig ved et andet bord. Jeg følte mig ikke særligt velkommen – eller nærmere – jeg følte mig faktisk som en ”reservegæst”, der blev sat in mente, mens man ventede/håbede på flere gæster, hvilket havde højere prioritet end den, der allerede var kommet ind ad døren.

Da min veninde kom, bestilte jeg en kande stempelkaffe. Hun skulle senere gå og bad om sin regning. Af tjeneren blev jeg spurgt, om jeg også ville afregne. Jeg var endnu ikke færdig med min kaffe og sagde, at der kom en anden veninde om lidt. Hun spurgte, hvornår denne veninde kom. Jeg svarede, at det varede 5 minutter. ”Ok, for hvis der ikke kommer flere , er jeg altså nødt til at bede dig om at gå inden for et lille kvarter”, sagde hun. Jeg spurgte overrasket, om hun virkelig kunne mene, at jeg for det første skulle sluge over to kopper varm kaffe på under et kvarter og for det andet ikke måtte blive siddende og nyde den. ”Ja, hvis der ikke kommer flere”, lød svaret.

Det var tydeligt, at hvis jeg ikke havde tænkt mig at købe mere, skulle jeg gå – enten inden jeg kunne nå at nyde min kaffe eller i et tempo, hvor jeg ville skolde mig. Det havde jeg faktisk ikke lyst til.
Jeg var virkelig overrasket. Jeg har aldrig, på nogen restaurant eller café prøvet, at bestilte ting enten skal indtages på betingelser eller på kommando, så jeg sagde, at når jeg ikke kunne få lov til at nyde min kaffe, ville jeg gerne aflevere den igen og ikke betale for den. Men de ville have betaling, så det fik de – 47 kroner for en kande stempelkaffe, jeg kun nåede at drikke det halve af.
Aldrig har jeg været udsat for så uforskammet og mærkværdig en behandling, det må jeg sige!

Jeg tænker, at man på La Bottega gerne vil have så mange betalende kunder igennem som muligt. Og naturligvis for det; det er det, de lever af. Men jeg forstår ikke, at man lader gæsterne mærke med det, for vi forventer gæstfrihed og imødekommenhed som en del af oplevelsen, når vi går ud.

Det virker til, at man helst ser, at folk køber både mad og drikke derinde. Det er helt i orden, synes jeg – men så skal de jo skilte med, at stedet kun er for spisende gæster. Det gør de ikke.

Det hverken tiltaler eller tiltrækker mig som kunde at få sådan en betjening. La Bottega har tilsyneladende ikke tid til at have fysisk tilstedeværende gæster. De har kun tid til de potentielle kunder, der måske dukker op efter dem, der er kommet.

Jeg skal aldrig selv på La Bottega igen og kan kun anbefale stedet, hvis man har lyst til at opleve en højst besynderlige kundepolitik. Den er de til gengæld leveringsdygtig i, det skal de have!

22. december 2018

Er dette din virksomhed?