Anmeldelse af #kwok.dk Rådhusgade 22, 8300 Odder
Vi havde bestilt mad til et selskab fra restaurant #kwok i Odder til min mors fødselsdag.
Vi var 20 personer, og vores valg var faldet på #kwok, da vi tidligere på året fik mad derfra til min fars runde fødselsdag.
Så vi glædede os, da maden var rigtig god dengang, og en succes blandt gæsterne.
Vi havde valgt samme menu, buffet nr 2 til 109,- kr. pr. person.
Maden så lige så lækker og indbydende ud som sidst vi fik maden derfra, så det var med stor skuffelse vi satte tænderne i det.
Det friture stegte mad var slattent, blødt og smagte genopvarmet, og det var lige fra forårsrullerne, til de indbagte ting.
Salaten, var brun i kanterne og havde en harsk bismag.
Både vi og gæsterne var meget overraskede over kvaliteten på maden denne gang.
Og der blev næsten ikke spist noget af maden, da det var sådan en oplevelse man bare mister appetitten af.
Nå men fejl kan ske, selv for den bedste, så vi havde da lidt tiltro til restauranten alligevel.
Men da vi afleverede servicen som maden var kommet i, og fortalte om vores oplevelse med maden fik vi svaret "det er ikke noget vi selv laver,
vi køber det færdigt" og så vendte damen os ellers ryggen og gik, og vi stod måbende tilbage.
Vi føler os selvfølgelig rigtig dårligt behandlet, og vi have taget maden med retur så restauranten selv kunne se kvaliteten.
Men vi blev afvist, i stor stil, og de var skide lige glade.
Derfor fraråder vi alle at handle ved #kwok.dk
Det er noget af en showstopper at maden er dårlig, og det er endnu mere trist at restauranten er ligeglad når pengene er gået i kasseapparatet.
Del endelig, og vær med til at spare andre for en kedelig oplevelse.
8. oktober 2015