Vi har haft en god oplevelse fra start af. Phillip har været så tålmodig og givet den bedste service, han har set og hørt os, forstået vores behov/ønsker som familie. Været grundig i hver detal... Se mere
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Fjordforsikring og vil gerne fremhæve den service, jeg har fået af Mikkel, som har været min rådgiver gennem hele forløbet. Fra start var Mikkel ekstr... Se mere
Fjord Forsikring er et moderne forsikringsagentur med stærke rødder i det lokale. Vi tilbyder et komplet udvalg af forsikringer til private lige fra bil og bolig til rejse og ulykkesforsikringer og vi lægger en ære i at yde personlig rådgivning, som er til at forstå. Hos os møder du ikke lange ventetider eller upersonlige callcentre. I stedet får du en fast kontaktperson, der kender dig og din situation. Vi tror nemlig på, at den bedste forsikringsløsning opstår i dialog, ikke i standardløsninger.
Phillip yder en helt fantastisk service og er altid klar til at hjælpe, når det gælder forsikring. Han er utrolig kompetent, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, så man virkelig forstår sine muligheder. Uanset spørgsmål eller situation tager han sig tid til at finde den bedste løsning, og man føler sig altid i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Phillip til alle, der ønsker professionel og personlig rådgivning inden for forsikring.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fjord Forsikring. Servicen er professionel, og rådgiverne tager sig tid til at forklare tingene på en nem og forståelig måde. Jeg følte mig godt hjulpet hele vejen igennem processen, og det hele foregik hurtigt og uden problemer. Kan klart anbefales!

Besvarelse fra Fjordforsikring
Vi har haft en god oplevelse fra start…
Vi har haft en god oplevelse fra start af.
Været grundig i hver detalje så man ikke kom til sin tvivl. Phillip er altid klar på sin tlf og er vores “kontaktperson” Nemt altid at kunne ringe/ skrive til ham, samt få hurtig svar/hjælp.
Vi er blevet dækket mere ind og herved sparre en masse penge om året.
Jeg vil 100% til enhver tid anbefale dette forsikringsselskab. Samt 100% at i får en snak med Phillip og han ser jeres police igennem.
helt igennem fantastisk oplevelse og vanvittig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fjordforsikring er fremtidens…
Fjordforsikring er fremtidens forsikring
Jeg havde en meget positiv oplevelse i forbindelse med gennemgangen af mine forsikringer. Jeg talte med en venlig og yderst professionel medarbejder, Philip, som rådgav mig kompetent og grundigt.
Gennemgangen viste, at der var mulighed for besparelser på flere af mine forsikringer. På den baggrund valgte jeg at skifte forsikringsselskab, hvilket jeg er meget tilfreds med.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem 10 stjerner herfra.

Besvarelse fra Fjordforsikring
En rigtig god og dejlig oplevelse med…
En rigtig god og dejlig oplevelse med Fjordforsikring, og til og med til en SKARP PRIS.

Besvarelse fra Fjordforsikring
Jeg har haft en virkelig positiv…
Fra start var Mikkel ekstremt imødekommende, professionel og hjælpsom. Han tog sig tid til at sætte sig ind i min situation og forklarede alle muligheder på en måde, der var både forståelig og tryg. Jeg følte mig aldrig presset, men altid godt informeret, så jeg kunne træffe de rigtige valg for mig og min familie.

Besvarelse fra Fjordforsikring
Fantastiske medarbejdere at snakke med
Fantastiske medarbejdere at snakke med. Stor anbefaling her fra 🙌

Super kundeservice
Super kundeservice, fik alt omhyggeligt gemmengået, og sparede tusindevis af kroner på at flytte mine forsikringer til dem👏👏👏

Super god oplevelse
Super god oplevelse, vi fik god vejledning og føler os trygge og i gode hænder hos Oliver Kej. God anbefaling herfra.

Besvarelse fra Fjordforsikring
Jeg fik en god service af Phillip og…
Jeg fik en god service af Phillip og Oliver. De er imødekommende og gode mennesker. Kan klart anbefales!

Super god service
Super god service, professionelle og fagligt stærke. Behagelig oplevelse, kan varmt anbefale!

Kompetent
Ærlig rådgivning. Nemme forklaringer man kan forholde sig til når man ikke selv er skarp i forsikringer. Nede på jorden og de har styr på deres ting. 5 stjerner herfra. Forsæt det gode arbejde.

Besvarelse fra Fjordforsikring
God og behagelig samtale med en dygtig…
God og behagelig samtale med en dygtig rådgiver.

Varmeste anbefaling
Jeg kan kun give Fjord Forsikring mine allerbedste anbefalinger. Fra første kontakt har jeg oplevet en ekstremt professionel, nærværende og kompetent rådgivning, hvor der virkelig bliver lyttet til kundens behov – ikke bare solgt standardløsninger.
Skadesbehandlingen er hurtig, effektiv og uden unødvendigt bureaukrati. Det er tydeligt, at Fjord Forsikring står på kundens side og prioriterer handling – præcis som et forsikringsselskab bør gøre.
Varmeste anbefaling herfra en glad kunde!
//Lukas

Besvarelse fra Fjordforsikring
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fjord Forsikring. De er nemme at komme i kontakt med, forklarer tingene i øjenhøjde og tager sig tid til at finde en løsning, der faktisk passer til ens behov. Det hele foregik hurtigt og overskueligt, uden pres eller skjulte overraskelser. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Fjordforsikring
søde og behagelige at snakke med
søde og behagelige at snakke med! God hjælp og en god pris.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej til jer …
Hej til jer jeg har lige købt min forsikringer i dag havde den bedste samtale med en rådgiver han forklarede mig tingene stille og roligt han stressede slet ikke med noget som helst jeg fik alt forklaret lige meget hvad jeg spurgte om og det resulterer til at jeg flytter mine forsikringer og forsikret tre små børn jeg fik så god en behandling jeg rådgiveren at det her det er helt sikkert et sted folk vil blive henvist til 🤗🫶🏻 de har i hvert fald en meget tilfreds kunde

Besvarelse fra Fjordforsikring
Fjord forsikring hjalp mig med at finde…
Fjord forsikring hjalp mig med at finde en måde at spare penge på, og samtidig give mig de forsikringer jeg havde brug for. Venlige og kompentente folk, og mega god service! Kan klart anbefales!

Besvarelse fra Fjordforsikring
Hos Fjord forsikring får du rigtig god…
Hos Fjord forsikring får du rigtig god service, nem og behagelig vejledning gennem alle dine forsikrings behov. Som er pakket ind i ganske overkommelige priser, imens du får en god ro i hverdagen hvor du ved at dine forsikringer bare spiller 100%. Fjord forsikring kan klart anbefales.

Besvarelse fra Fjordforsikring
Fik fjordforsikring anbefalet af…
Fik fjordforsikring anbefalet af kollega.
Efter rigtig god hjælp, og forståelse for mine behov har jeg nu fået bedre forsikringer, samtidig med at jeg har sparet lidt. Mange tak til Oliver