Vi har haft en god oplevelse fra start af. Phillip har været så tålmodig og givet den bedste service, han har set og hørt os, forstået vores behov/ønsker som familie. Været grundig i hver detal... Se mere

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Fjordforsikring og vil gerne fremhæve den service, jeg har fået af Mikkel, som har været min rådgiver gennem hele forløbet. Fra start var Mikkel ekstr... Se mere

1. Forsikringsselskab

Fjord Forsikring er et moderne forsikringsagentur med stærke rødder i det lokale. Vi tilbyder et komplet udvalg af forsikringer til private lige fra bil og bolig til rejse og ulykkesforsikringer og vi lægger en ære i at yde personlig rådgivning, som er til at forstå. Hos os møder du ikke lange ventetider eller upersonlige callcentre. I stedet får du en fast kontaktperson, der kender dig og din situation. Vi tror nemlig på, at den bedste forsikringsløsning opstår i dialog, ikke i standardløsninger.

4,7

Phillip yder en helt fantastisk service og er altid klar til at hjælpe, når det gælder forsikring. Han er utrolig kompetent, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, så man virkelig forstår sine muligheder. Uanset spørgsmål eller situation tager han sig tid til at finde den bedste løsning, og man føler sig altid i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale Phillip til alle, der ønsker professionel og personlig rådgivning inden for forsikring.

23. marts 2026

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fjord Forsikring. Servicen er professionel, og rådgiverne tager sig tid til at forklare tingene på en nem og forståelig måde. Jeg følte mig godt hjulpet hele vejen igennem processen, og det hele foregik hurtigt og uden problemer. Kan klart anbefales!

26. februar 2026

Hej Burak,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god og problemfri oplevelse, og at vores rådgivere har gjort processen både tryg og overskuelig for dig 🙏

Fjord Forsikring

Vi har haft en god oplevelse fra start…

Vi har haft en god oplevelse fra start af.
Været grundig i hver detalje så man ikke kom til sin tvivl. Phillip er altid klar på sin tlf og er vores “kontaktperson” Nemt altid at kunne ringe/ skrive til ham, samt få hurtig svar/hjælp.
Vi er blevet dækket mere ind og herved sparre en masse penge om året.
Jeg vil 100% til enhver tid anbefale dette forsikringsselskab. Samt 100% at i får en snak med Phillip og han ser jeres police igennem.

helt igennem fantastisk oplevelse og vanvittig god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27. februar 2026

Hej!

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse fra start, og at Phillip har kunnet give jer den grundige, nærværende og trygge rådgivning, I havde brug for 🙏

Det betyder meget for os, at I føler jer set, hørt og godt dækket ind - og at I samtidig sparer penge. Tak for jeres varme anbefaling, det sætter vi stor pris på 😊

Fjordforsikring er fremtidens…

Fjordforsikring er fremtidens forsikring

Jeg havde en meget positiv oplevelse i forbindelse med gennemgangen af mine forsikringer. Jeg talte med en venlig og yderst professionel medarbejder, Philip, som rådgav mig kompetent og grundigt.

Gennemgangen viste, at der var mulighed for besparelser på flere af mine forsikringer. På den baggrund valgte jeg at skifte forsikringsselskab, hvilket jeg er meget tilfreds med.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem 10 stjerner herfra.

3. marts 2026

Hej David,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv og professionel oplevelse, og at Philip har kunnet give dig en grundig gennemgang, der skabte både tryghed og gode besparelser 🙌

Vi sætter stor pris på din anbefaling og de mange stjerner - det betyder virkelig meget for os 🩵

Fjord Forsikring

En rigtig god og dejlig oplevelse med…

En rigtig god og dejlig oplevelse med Fjordforsikring, og til og med til en SKARP PRIS.

26. februar 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din korte, men virkelig dejlige anmeldelse 🙌✨

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse - og at du samtidig har fået en skarp pris gør det kun endnu bedre!

Vi arbejder hver dag for at kombinere tryg rådgivning med stærke priser, så det er skønt at høre, at det er præcis sådan, du har oplevet det hos os 💙

Fjord Forsikring

Jeg har haft en virkelig positiv…

Fra start var Mikkel ekstremt imødekommende, professionel og hjælpsom. Han tog sig tid til at sætte sig ind i min situation og forklarede alle muligheder på en måde, der var både forståelig og tryg. Jeg følte mig aldrig presset, men altid godt informeret, så jeg kunne træffe de rigtige valg for mig og min familie.

24. februar 2026

Hej Lucas,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏

Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft et positivt forløb hos Fjordforsikring.
Mikkel bliver helt sikkert ekstra glad for dine ord. Han brænder for at skabe tryghed og overblik, og det betyder meget at høre, at hans imødekommenhed, professionalisme og tålmodighed har gjort en forskel for dig og din familie 💙

Fjord Forsikring

Fantastiske medarbejdere at snakke med

Fantastiske medarbejdere at snakke med. Stor anbefaling her fra 🙌

23. februar 2026

Hej Magnus,

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere. Det betyder meget for os, at dialogen føles både behagelig og professionel 🤝

Tak for den stærke anbefaling - den sætter vi stor pris på 🌼

Super kundeservice

Super kundeservice, fik alt omhyggeligt gemmengået, og sparede tusindevis af kroner på at flytte mine forsikringer til dem👏👏👏

12. februar 2026

Hej Maria,

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik alt gennemgået grundigt og samtidig kunne spare så mange penge på at flytte dine forsikringer over til os. Det er præcis den værdi, vi ønsker at skabe for vores kunder 💡

Tak for de flotte ord - vi er glade for at have dig med ombord!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, vi fik god vejledning og føler os trygge og i gode hænder hos Oliver Kej. God anbefaling herfra.

20. februar 2026

Hej Sandie,

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos Oliver Kej. Tryghed og klar vejledning er noget, vi vægter højt, så det betyder meget, at du føler dig i gode hænder 🙏

Tak for den varme anbefaling - den sætter vi stor pris på 🔍

Fjord Forsikring

Jeg fik en god service af Phillip og…

Jeg fik en god service af Phillip og Oliver. De er imødekommende og gode mennesker. Kan klart anbefales!

21. februar 2026

Hej Kasper,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både Phillip og Oliver. De gør en stor indsats for at møde kunderne i øjenhøjde, så det betyder meget, at det netop er sådan, du har oplevet dem 🌼

Tak for anbefalingen - den sætter vi stor pris på 🌿

Super god service

Super god service, professionelle og fagligt stærke. Behagelig oplevelse, kan varmt anbefale!

20. februar 2026

Hej Oliver,

Stort tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet både stærk service, høj faglighed og en behagelig proces hele vejen igennem. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give 🌿

Vi sætter stor pris på din anbefaling - den betyder meget for os ⚡

Kompetent

Ærlig rådgivning. Nemme forklaringer man kan forholde sig til når man ikke selv er skarp i forsikringer. Nede på jorden og de har styr på deres ting. 5 stjerner herfra. Forsæt det gode arbejde.

18. februar 2026

Hej Emir,

Sikke en fantastisk tilbagemelding - tusind tak for den 🙏

Det betyder meget for os at høre, at vores rådgivning opleves ærlig, forståelig og nede på jorden. Vi gør os umage for at forklare tingene på en måde, der giver mening, også når forsikringer ikke er ens hjemmebane.

Tak for de 5 stjerner og de opmuntrende ord. Vi fortsætter selvfølgelig det gode arbejde ⭐

Fjord Forsikring

God og behagelig samtale med en dygtig…

God og behagelig samtale med en dygtig rådgiver.

11. februar 2026

Hej!

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god og behagelig samtale med vores rådgiver 🙏

Vi gør os umage for at skabe tryghed og klarhed i dialogen, så din feedback betyder meget for os.

Varmeste anbefaling

Jeg kan kun give Fjord Forsikring mine allerbedste anbefalinger. Fra første kontakt har jeg oplevet en ekstremt professionel, nærværende og kompetent rådgivning, hvor der virkelig bliver lyttet til kundens behov – ikke bare solgt standardløsninger.

Skadesbehandlingen er hurtig, effektiv og uden unødvendigt bureaukrati. Det er tydeligt, at Fjord Forsikring står på kundens side og prioriterer handling – præcis som et forsikringsselskab bør gøre.

Varmeste anbefaling herfra en glad kunde!

//Lukas

17. december 2025

Hej Lukas

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både nærværende rådgivning og en hurtig, ukompliceret skadesbehandling. Vi arbejder hver dag på at sætte kundens behov først, så din feedback gør os virkelig glade.

Tak for din anbefaling - vi ser frem til fortsat at være der for dig ⭐

Fjord Forsikring

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Fjord Forsikring. De er nemme at komme i kontakt med, forklarer tingene i øjenhøjde og tager sig tid til at finde en løsning, der faktisk passer til ens behov. Det hele foregik hurtigt og overskueligt, uden pres eller skjulte overraskelser. Kan klart anbefales.

14. december 2025

Hej Musstafa,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både dialogen, rådgivningen og processen har været overskuelig og tryg for dig.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til fortsat at hjælpe dig, når du har brug for det ⭐

Fjord Forsikring

søde og behagelige at snakke med

søde og behagelige at snakke med! God hjælp og en god pris.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. november 2025

Hej Lukas,

Tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du oplevede både god hjælp og en behagelig samtale - og at prisen også levede op til forventningerne ✨

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at være der for dig fremover 🤝

Hej til jer …

Hej til jer jeg har lige købt min forsikringer i dag havde den bedste samtale med en rådgiver han forklarede mig tingene stille og roligt han stressede slet ikke med noget som helst jeg fik alt forklaret lige meget hvad jeg spurgte om og det resulterer til at jeg flytter mine forsikringer og forsikret tre små børn jeg fik så god en behandling jeg rådgiveren at det her det er helt sikkert et sted folk vil blive henvist til 🤗🫶🏻 de har i hvert fald en meget tilfreds kunde

20. november 2025

Hej Said,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🌿

Det glæder os at høre, at samtalen med vores rådgiver gav dig ro og overblik, og at du følte dig mødt med tid og forståelse. Det er netop den tillid og tryghed, vi ønsker at skabe 💙

Din anbefaling er vi meget taknemmelige for, og vi ser frem til at være der for dig og din familie fremover 🙏

Fjord Forsikring

Fjord forsikring hjalp mig med at finde…

Fjord forsikring hjalp mig med at finde en måde at spare penge på, og samtidig give mig de forsikringer jeg havde brug for. Venlige og kompentente folk, og mega god service! Kan klart anbefales!

29. oktober 2025

Hej Malou,

Tusind tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse med os 🙌

Det er skønt at høre, at du har fået både de rigtige forsikringer og mulighed for at spare penge - og at du har mødt et team, der er både venligt og kompetent 💬 Vi gør os umage for at levere rådgivning, der føles ægte og hjælpsom, så det betyder meget at det bliver lagt mærke til.

Tak fordi du valgte Fjord Forsikring - vi glæder os til at være din faste støtte fremover 💙

Fjord Forsikring

Hos Fjord forsikring får du rigtig god…

Hos Fjord forsikring får du rigtig god service, nem og behagelig vejledning gennem alle dine forsikrings behov. Som er pakket ind i ganske overkommelige priser, imens du får en god ro i hverdagen hvor du ved at dine forsikringer bare spiller 100%. Fjord forsikring kan klart anbefales.

27. oktober 2025

Hej Morten,

Tak for den flotte anmeldelse og de varme ord 🙏

Vi er virkelig glade for, at du oplever vores service som både nem og behagelig - og at vores priser samtidig giver dig ro i hverdagen.

Netop den følelse af tryghed og overskuelighed er præcis det, vi stræber efter hos os. Tak fordi du anbefaler os - det betyder meget. Vi ser frem til at være din forsikringspartner i mange år fremover.

Fjord Forsikring

Fik fjordforsikring anbefalet af…

Fik fjordforsikring anbefalet af kollega.
Efter rigtig god hjælp, og forståelse for mine behov har jeg nu fået bedre forsikringer, samtidig med at jeg har sparet lidt. Mange tak til Oliver

20. oktober 2025

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙌

Det glæder os at høre, at du har fået både bedre forsikringer og samtidig har kunnet spare lidt. Oliver sætter stor pris på din ros!

Tak fordi du valgte Fjord Forsikring - vi ser frem til at være din trygge partner fremover.