Jeg synes personligt at 279 kr. om måneden er i overkanten for net, der er så langsomt, at man ikke kan se et afsnit Taxa uden at blive afbrudt hvert andet sekund. Jeg prøver noget nyt, så jeg forhåbe... Se mere
Kviknet
Bestiller Fibernet/Kviknet for 1,5 døgn siden... - Modtager routeren, med en exceptionel god vejledning med billeder samt tekst... - Tilslutter udstyret der til mit held virkede straks og øj... Se mere
Konstant ustabil og lav hastighed. Skal genstarte routeren flere gange for at få noget der ligner den hastighed man betaler for.
Kviknet HAR VÆRET den bedste bredbåndsleverandør jeg HAR haft. Altid stabilt, god kundeservice og skarp pris. Nu har I med seneste udmelding skudt jer gevaldigt i foden, som naturligvis koster k... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi giver de gamle teleselskaber kamp til stregen og giver dig alt det, de ikke vil levere: God service, høj hastighed og lave priser. Kom og vær med!
Niels Bohrs Allé 185 , 5220, Odense SØ, Danmark
- +45 88 44 11 12
- kundeservice@kviknet.dk
- www.kviknet.dk
Andre kiggede også på
Har ellers været glad over en årrække…
Har ellers været glad over en årrække for Kviknet, men da de satte prisen op blev det nok, da man kan få 1000 mbit andre steder til samme pris som deres 300 mbit.
Jeg opsiger så mit abonnement og det er fint nok. Kviknet har så den frækhed i opsigelses perioden at sætte min forbindelse ned til 100 mbit selvom jeg betaler 269 kr for en 300 mbit.... Skam jer

Besvarelse fra Kviknet
Fakturere fra to måneder før levering
Tilslutning sker i to trin - kabelnet ejeren indlægger fiberkabel på matriklen (foretaget 9.6.23), derefter tilslutter KNs eksterne montør fiberkablet (foretaget 10.8.23). Altså, endelige levering 10.8, men KN er så fræk at fakturere fra 9.6, altså to måneder før levering!?!?

Besvarelse fra Kviknet
vi har været meget tilfredse med…
vi har været meget tilfredse med håndteringen fra Kviknet`s side

Besvarelse fra Kviknet
Ingen forbindelse og ingen service
Jeg Kan ikke en gang skrive denne anmeldelse ved brug af wifi. Har haft kviknet altid, og det fungerede fint det første sted jeg boede i en lille lejlighed, så flyttede jeg til Skive i en anden LILLE lejlighed og forbindelsen blev elendig, selvom vi valgte at betale mere her for at få bedre forbindelse. Så jeg ringer ind og brokker mig og får af vide at det ikke er deres problem, om jeg “har forbindelse når jeg står lige ved siden af routeren” og det har vi jo nogenlunde, “okay jamen det var det eneste de skal levere” ja biip** da det, vi er to mennesker til at bruge nettet, og har ikke forbindelse nok til at åbne Facebook eller streame tv bare en ad gangen….
Vil sku ALDRIG anbefale det BÆ til nogen andre. Og det skal lige siges at selvom der ikke er en væg fra routeren ind til stuen eller soveværelset men kun 5 meter Max, er det så dårligt at vi da er meget glade for at have fri data.

Besvarelse fra Kviknet
Har haft Kviknet i flere år
Har haft Kviknet i flere år, men i løbet af de seneste måneder er det da gået pænt galt for dem. Der er afbrydelser i streamingen min. hvert 10. minut, pt.
Har nu kontaktet en anden udbyder.
10/8:
Tænker at der allerede var blevet gjort noget ved det, hvis I havde evnen.
Fejlen ligger ikke i min ende.

Besvarelse fra Kviknet
Skide hamrende søde knægte i supporten MEGET hjælpsomme!
Som helt ny kunde hos Kvitnet var der lige lidt småting jeg ikke kunne få til at virke... Forleden fik jeg fat i en MEGET rar og flink ung mand ved navn Nicklas K - jeg havde ingen net forbindelse, der gik max 2min (efter han lige var ude i skabet :D) så var der gennemgang! 5 STJERNER TIL NICKLAS!! Her til morgen kunne jeg så ikke få Wifi forbindelsen til at virke.. ringede supporten op. Røret blev taget på 1min af endnu en lige så sød og rar ung mand ved navn Jeppe A - Han gav mig de korrekte tal og koder jeg skulle bruge i røret og wupti. Så kørte det bare. SÅ TAK TIL NICKLAS OG JEPPE GODE UNGE MENNESKER HELT NEDE PÅ JORDEN OG MEGA SØDE OG MASSER AF SERVICEMINDNESS - kunnej eg give 6 stjerner havde jeg gjort det. MVH CHRISTIAN! Kunde hos Kviknet nu i kun en uge. - og hastigheden kører bare stærkt og der er ingen huller har jeg ikke oplevet endnu.

Meget uprofessionel virksomhed.
Meget uprofessionel virksomhed.
Som andre også skriver - så hæver de prisen med 40% overnigth. Så jeg siger mit abonnement op pr. 31/8 men den 31/7 lukker de for linjen. Så ringer jeg til dem, da jeg har online møder jeg skal deltage i og beder dem åbne linjen igen. (dette tror jeg tager max. 5min) HAHA nej 10-12 hverdage før de kan åbne igen. Kviknet er en internet-virksomhed der operere som man gjorde for 10-15år siden. Så virksomheden er lukket indenfor 3år fra nu uden tvivl.
Men okay minus 6,6M DKK i 2022 siger vist sig selv.
Så lad være med at blive kunde her. 3-6mdr. senere kan prisen være 20-50% højere end du skrev dig op til.

Besvarelse fra Kviknet
Plattenslager af værste skuffe!
Plattensklager af værste skuffe!
Hæver prisen af to omgange med knap 50% på under 4 måneder. Hvorfor? Her er standardbeskeden man får: "
Jeg kan godt forstå frustrationen i denne situation, dog er det vigtigt for os at understrege at vi ikke har hævet prisen for at hæve vores indtjening. Det er en nødvendig prisstigning der dækker de øgede omkostninger. "
Det bare ikke sandt, når man ser Jeres regnskabs rapport. I har har overskud i 2021 og 2022. I 2023 er elpriserne faldet og I betaler mindre.
Så vi valgte at opsige abonnementet, da vi fandt billigere løsning.
Man skal også selv betale for at de kan få deres brugte boks retur, ellers vanker der en regning på over 800 kroner. Magen til elendig kundeservice. Enhver firma med respekt for sig selv sender en returlabel for at få boksen.
Update: 3/8. Bla bla bla, sikke engang vås! Og belejligt nok, så skøjter du let og elegant hen over, at i - selv i kristider med høje energipriser har haft OVERSKUD, endnu en stor en selv her i 2023!
Så det en direkte løgn, når I skriver "....dog er det vigtigt for os at understrege at vi ikke har hævet prisen for at hæve vores indtjening. Det er en nødvendig prisstigning der dækker de øgede omkostninger. ".
I tjener kassen på at hæve priserne endda flere gange indenfor 6 måneder, og betaler noget nør det samme for det.
Ydermere så var der ikke ligefrem "information" i den mai, men mere en løfte pegefingre om at man skal sende routere retur hurtigst muligt, for ellers koster det en gebyr.

Til Kvikscam.
Til Kvikscam.
Jeg henvender mig i dyb frustration og harme over Kviknets uforskammede forretningspraksis. Jeg har på uforklarlig vis været tvunget til at overføre midler til jeres virksomhed fra maj måned og indtil august, skønt jeg ikke på noget tidspunkt har fået fornøjelsen af at modtage de omtalte internettjenester fra jeres inkompetente og uduelige virksomhed. Jeres fuldstændige mangel på professionalisme og forbrugerrespekt har ført til, at jeg blev tvunget til at skifte til en anden udbyder, hvilket kun er en mindre trøst for den gennemgående skuffelse, jeg har oplevet med Kviknet.
På trods af mine rettidige betalinger i henhold til de oprindelige vilkår, har I udspekuleret hævet priserne fra 179 kr. til en absurd grænse på 279 kr. om måneden. En sådan beklagelig praksis er uacceptabel og i flagrant strid med den aftale, jeg oprindeligt indgik med jer. Jeres misbrug af priserne udgør et eklatant brud på forbrugeraftalelovens § 38 og er en skændsel for enhver form for etik og anstændighed i erhvervslivet.
Som om dette ikke var nok, har I fornærmet mig yderligere ved ikke at levere den lovede tjeneste. Jeres totalt dysfunktionelle og ineffektive router har ikke engang været i stand til at levere en brugbar internetforbindelse, hvilket har gjort det umuligt for mig at benytte jeres såkaldte "tjenester". Jeres tilsidesættelse af forbrugeraftalelovens § 32 er ikke kun utilgivelig, men også i klar overtrædelse af jeres kontraktlige forpligtelser overfor mig som kunde.
Jeg vil hermed med ubøjelig beslutsomhed forlange tilbagebetaling af samtlige betalinger foretaget fra maj måned til og med august. Jeres bevidste, skamløse og skrupelløse handlinger er ikke blot en fornærmelse mod min fornuft og min pengepung, men også en skammelig manipulation af forbrugernes tillid. Jeg agter ikke at hvile, før jeg har fået mine uretmæssigt opkrævede midler tilbage på min konto.
Jeg gør det klart, at jeg aldrig nogensinde ønsker at modtage en eneste opkrævning fra jeres virksomhed igen. Jeres bramfri vanstyre og uansvarlige forretningspraksis har udelukkende tilvejebragt et ekko af tomme løfter og uopfyldte forventninger.
Jeg forventer en undskyldning fra jer og en fuldstændig tilbagebetaling af mine penge inden 14 arbejdsdage. Jeres ublu og tilsyneladende ustraffede opførsel vil ikke blive tolereret, og jeg vil uden tøven søge retfærdighed hos de relevante myndigheder og professionel juridisk rådgivning for at få min ret.
Jeg råder jer til at tage denne klage yderst seriøst, da I kun vil gøre jeres allerede forfærdelige omdømme endnu værre ved at negligere den.
Med oprigtig frustration og afsky,
Oskar

Jeg kan se
Jeg kan se, at Kviknet har mange negative anmeldelser - så jeg vil gerne dele min oplevelse med dem.
Jeg har haft deres forbindelse på to adresser. På begge adresser har jeg fået den lovede forbindelse (plus lidt ekstra faktisk og her taler vi WiFi) og alt virkede promte - ingen problemer.
Første gang jeg opsagde min forbindelse hos dem var der ingen problemer. Her opsagde jeg dem kun fordi jeg skulle bo hos mine forældre en kortere periode.
Anden gang jeg opsagde, var pga. Prisstigninger, som gjorde dem mindre konkurrencedygtige end de var før. Her var opsigelsen også nem.
Da jeg ikke har haft problemer med selve forbindelsen har jeg kun haft kontakt med deres kundeservice ang. At jeg var langsom til at sende deres router tilbage. Jeg skiftede forbindelse den 15. Juni.
Jeg skrev til dem den 28. Juni og undskyldte at jeg ikke havde sent udstyret retur endnu. Her fik jeg at vide, at udstyret bare skulle være retur senest den 31. August.
Jeg fik så sendt udstyret retur i slutningen af juli og har i dag modtaget en bekræftelse på de har modtaget det.
Kort sagt, så har jeg ikke haft det mindste problem med Kviknet.
ADVARSEL: Hold jer langt væk fra JETNET.
Jeg skiftede til JETNET pga. Kviknet's prisstigninger - det resulterede i, at jeg ikke havde internet i 3 uger. Man kan IKKE komme i kontakt med JETNET på telefon og deres svartid på mail er 2-3 døgn.
JETNET sletter negative anmeldelser på Trustpilot og på deres Facebook.
JETNET gør sit bedste for at høste penge på, at sende en "tekniker" ud på kundernes regning (selvom der ikke er behov for en tekniker) og de udnytter "bindingsperioden".
JETNET har fundet et smuthul i vores lovgivning - returretten gælder IKKE fra når man modtager forbindelsen. Den gælder fra når man har bestilt forbindelsen - og når man skifter internet, bestiller man selvfølgelig den nye forbindelse, så det passer med den gamle forbindelse udløber. I mit tilfælde en måneds tid før.
JETNET er en scam. Jeg håber nogen læser denne anmeldelse.
JETNET'S sælgere står klar ved telefonen og giver en god "service" og deres "tekniker" løser uden tvivl "problemet". Dette er dog en scam, som JETNET udnytter overfor deres kunder, som ikke har forstand på internet.
Grunden til min sammenligning mellem Kviknet og JETNET er udelukkende for, at give en objektiv sammenligning mellem to udbydere.
Specielt når JETNET har højere score på trustpilot end Kviknet.
Syntes du Kviknet har været træls? Så mød JETNET: En internetudbyder der uden tvivl ender i Kontant på DR inden længe.
(JETNET er desuden et datterselskab til Fastspeed. Så hold jer også væk fra Fastspeed. Alt tyder på de kun har JETNET til, at tage imod de dårlige anmeldelser)

Besvarelse fra Kviknet
Alt i alt en god oplevelse, men opsagt pga. prisstigning
Jeg har haft Kviknet i 3 år og opsagde det i forbindelse med de store prisstigninger varslet midt 2023.
En håndfuld af mine oplevelser (positive og negative) i løbet af de 3 år:
- Teknikerbesøg i forbindelse med udskiftning af kabel-TV stik var rettidigt på trods af corona-nedlukning.
- Hurtigt svar på supporten i forbindelse med bestilling af fast IP.
- En håndfuld udfald (typisk kabelmodemet som genstarter), men jeg kan ikke huske nogen, som varede længere end et par minutter.
- Ingen besked om sænkede abonnementspriser (ifølge supporten havde de ikke et system til dette) - til gengæld beholdte jeg den lavere gamle pris på fast IP, da jeg ringede til supporten herom.
- Forkert opkrævning i forbindelse med samtidig prisstigning og opsigelse - blev dog rettet, før pengene blev trukket efter et kald til supporten.
Hvis det ikke var for prisstigningen, ville jeg have fortsat som kunde.
I forbindelse med opsigelsen har jeg en enkelt anke: Kviknet kræver udlånt udstyr returneret - pluspoint for det i modsætning til andre udbydere, hvor man bare kan smide et ellers velfungerende modem på lossepladsen - til gengæld synes jeg det er fejt, at man som kunde skal betale forsendelsen for deres udstyr (og har man ikke lyst til det, kan man i stedet få lov til at betale 699,- for udstyret)...
Med undtagelse af den voldsomme prisstigning og sidstnævnte har det alt i alt været en god oplevelse.

Besvarelse fra Kviknet
Vores internet har udfald mindst 10…
Vores internet har udfald mindst 10 gange på en dag. Og det har stået på i over 1 måned nu. Og så har de endda ændres prisen til næsten 300 kr. orker ikke engang at ringe til jer. For sidst havde i ikke mange løsninger at komme med. Hvorfor kan i ikke bare fikse det , uden at man skal “overvåges” i 24 timer så i kan tjekke hvor tit udfald kommer. Vi flytter vores medlemskab til nogle andre nu.
Så meget for en kunde der ellers har været medlem i lang tid . Men heller ikke uden problemer i ny og næ. Trods det er man stadig forblevet kunde. Men det er slut nu.

Besvarelse fra Kviknet
Jeg har flyttet adresse og teknikeren…
Jeg har flyttet adresse og teknikeren kom og vi så hinanden i øjnene. Han kørte bare igen og sagde jeg ikke var hjemme, så de kunne snyde de 699 kr ud af mig. Næste gang han vil kommer er 5 uger senere. Kundeservice er ligeglad med at internettet er noget jeg skal bruge i forbindelse med mit arbejde. Virkelig dårligt selskab.

Besvarelse fra Kviknet
Ingen internet i over 2 dage.
Har indtil nu også været tilfreds med kviknet. Ligesom andre modtog jeg en besked i fredags om at min faste ip vil blive ændret fredag. Siden har der ikke været internet. Har et sommerhus der udlejes og har spildt 3,5 time på at køre op og forsøge at afhjælpe lejerne men uden succes. Har ikke modtaget nogen beskeder fra kviknet. Hvorfor lave en sådan opdatering en fredag i uge 30 uden at have support i weekenden?
Skriver her for at kviknet forhåbentlig tager dette alvorligt. Dette er simpelthen bare for ringe planlagt og udført.
Har stadig ikke internet og ved ikke hvornår det forventes løst. Har stået på i over 2 dage.
Lidt ked af at jeg må lægge denne anmeldelse, men som det er nu kan jeg ikke få fat i jeres support.
Venlig hilsen en ellers normalt tilfreds kunde.

Forbindelsen er virkelig dårlig
Forbindelsen er ofte virkelig dårlig. Har brugt internetdelingen virkelig meget, hvilket ikke burde være nødvendigt når man betaler for wifi. Desuden er kundeservice ikke super hjælpsomme, udover at vejlede i hvordan man resetter routeren hvilket jeg efterhånden er blever olympisk mester i, så tit det skulle gøres.

Besvarelse fra Kviknet
Ingen support ved Kviknet aften eller weekend
Efter en opdatering hos Kviknet fredag forsvandt mit fibernet. Man kan ikke ringe til deres tekniske support efter kl 15-16 eller i weekenden. Herligt i disse Tour de France dage.
De reagerer heller ikke på beskeder på Kviknet hjemmesider.

Besvarelse fra Kviknet
Godt netværk med god peering
Godt netværk med god peering. De ved hvad de snakker om i supporten modsat yousee og det har virket upåklageligt efter fiberen blev etableret.

Besvarelse fra Kviknet
Ekstremt behageligt og grundig…
Ekstremt behageligt og grundig behandling af Kviknets kundeservice. Havde upåklageligt internet indtil jeg selv var kommet til at smadre det, dette betød dog intet og fik HURTIGT løst problemet. Super god oplevelse og en klar anbefaling herfra. Deres kundeservice er verdensklasse!

Elendig 'service'
Nu er det 5 uger siden jeg returnerede min router og stadig ingen bekræftelse på modtagelsen. Er bare blevet spist af med "Vi har travlt" meldinger.
Det er i hvert fald sikkert at jeg ALDRIG bliver kunde igen ved Sløvnet.