Kvik Center Anmeldelser 19

1,7

1. Dækbutik
  2. Autoværksted
  3. Automekaniker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

eSeller webshop. Dette er en demoshop. Demoshoppen er fuldt funktionsdygtig, med de fleste features inkluderet. Den kan frit benyttes i 3 uger, og ønsker du at beholde shoppen, kan denne overføres til eget domæne.

1,7

Dårlig

Utroværdig

Utroværdig!
Havde min bil til service i Kvik Center Risskov, Din bilpartner. Alt er fint og jeg betaler. Ca 1 mdr herefter skal bilen til syn. Bilen bliver kasseret grundet helt nedslidte dæk - en fejl af farlig karakter - som det eneste! Kontakter Kvik Centret. Manden i telefonen beklager at de ikke har set dette. Jeg kan komme forbi og få en god pris på 4 nye dæk. Det såkaldte tilbud ligger 1000kr højere end lignende tilbud fra konkurrenten…

7. december 2025

"Afhængighedsskabende" bilservice på TOP niveau

Kvik Center, Risskov - Din / min / vores Bilpartner i Aarhus området. Kompetent ledelse, værkstedschef og mekanikere der kan deres kram til fingerspidserne. Vi har 2 biler i husstanden - en Fiat Grand Punto 2011 og en VW Passat Variant 2017 som vi MEGET trygt og med stor god erfaring overlader til Keld og Michael. Kan på de varmeste anbefale, at du "skriver dig i kunderegistret" - super god service, nærværende personlig kontakt og kvalitet på udført arbejde - og prisen er virkelig skarp - TAK !

23. februar 2021

Kvikcenter randers SVINDEL,bilen fejler…

Kvikcenter randers SVINDEL,bilen fejler stadig det samme,de tog penge for ikke et skid og vil ikke betale tilbage og kan slet ikke lave bilen som den fejler stadig,darlig service darlig mekaniker,gå aldrig der hvis i har sådan dyre biler.

14. januar 2020

Kvik Center Randers

Undskyld, men jeg forstår ikke de dårlige anmeldelser! Vi har brugt Kvik Center Randers i MANGE år (læs + 10 år). I vores omgangskreds er der også andre som kun bruger dette sted.
Vi oplever at Jakob, Anders og Michael gør ALT de kan for at hjælpe os. De forsøger, alt de kan, at være hurtige med at få bilen klar, når den er blevet indleveret. Priserne er altid rimelig.
Kvik Center Randers - et sted du kan stole på! I får 5 stjerner, jeg ville ønske jeg kunne give jer flere.

30. august 2019

Fremragende værksted

Kvik Center 8240 Risskov.
Fremragende værksted. Super flinke og dygtige. Det er en fornøjelse
at få lavet bilen, alt er bare i orden !

MVH
Kenn Winkler

27. marts 2019

Vi får altid serviceret vores…

Vi får altid serviceret vores firmabiler ved Jakob og hans team ved KvikCenter i Randers. Vores biler kører i døgndrift og derfor er det vigtigt at vi altid kan få udbedret evt. fejl på vores biler lynhurtigt. Det kan vi altid på Fjordvej 25 i Randers. Vores bedste anbefalinger til Jakob og hans A-Team.

19. maj 2018

havde fået et tilbud på olieskift og…

havde fået et tilbud på olieskift og filter med pollen filter for 1000kr plus minus 50 kr havde hentet tilbud hos autobutler fik 3 tilbud 1500 kr
så tog jo ud til kvik center i randers de var jo billigst da jeg så skulle betale var det så 2700 kr ??? havde sagt der skulle special olie på min ford fik så det ned i 2400 kr men sidste gang jeg er i kvik center randers de er kvikke til at ligge på regning håber da jeg fik skiftet olie og de filter de sagde men fik ingen kvittering kun dankort bon så husk at få et skriftlig tilbud

19. april 2018

Fantastisk service

Altid imødekommende, professionel behandling. Ingen forbehold. Meget konkurrencedygtige priser. Super service. Super personale. God værkstedshumor. Vil klart anbefale Kvik Center Randers til alle der måtte have brug for et godt værksted.

30. januar 2018

Hurtig og hjælpsom

Jeg havde forsøgt at finde dæk til min "Smart" i 8 -10 forskellige dækfirmaer.
De gamle var helt slidt ned, så det var vigtigt at de blev skiftet i dag.
Ingen af de andre firmaer kunne hjælpe så hurtigt, men det kunne Kvik Center Randers. Der gik 3 timer fra jeg bestilte dem til de var klar til at sættes på, fordi de havde trukket i nogle tråde og hjulpet.

21. august 2015

Altid fair og i mødekommende

Dette er skrevet ud fra deres afdelingen i Risskov (Lystrup)

Jeg har brugt dem i flere år og har fra dag 1 fået en god behandling.
De er altid flinke (selvom de ofte har tralvt) og jeg har altid fået en god og fair behandling. Prisen de oplyser holder altid.

4. august 2015

Godt arbejde til en fornuftig pris !

KVIKCENTER NØRRESUNDBY

Min Mazda 6's forbremser havde sat sig fast, og skrabet ind i skiverne...

Jeg fik skiftet 2 sæt bremser/klodser + 2 stk. nye skiver foran + 2 stk nye kalibere, som grundet utæthed var blevet rustne - og som dermed havde gjort at mine bremsere havde sat sig fast.

4000,00 incl. moms & arbejde - Det synes jeg er en ganske fair pris

14. august 2013

Hurtig og god service

Bilen trængte til forkælelse i form af olieskift.
Kontakter Kvikcenter i Nørresundby.
De er kvikke - 1 time efter mit opkald, havde jeg fået skiftet olie og tjekket diverse ting, samt fået en masse god, lærerig vejledning.
Ikke sidste gang , min bil kommer ud i deres kyndige hænder.
Skal det være kvikt og proffesionelt - brug da Kvik Center

6. marts 2013

dårligt / utroværdigt

dårlig og utroværdigt

intet mindere

jeg ringede til afdelingen i randers og spurgte til sporing af min bil, fik en pris og spurgte om de havde tid til at jeg kunne få det gjort i eftermiddag.

fik at vide det kunne jeg godt.

da jeg så kommer får jeg at vide at det kan de ikke alligevel, og så har jeg ellers hastet hjem fra arbejde for at kunne nå det og for at kunne få det lavet til ingen nytte.

det er simpelt hend så uproffesionel en måde at dfrive en biks på.

så læg jeres bil reperationer hos andre end kvik centeret , de er godt nok billige når man ringer men man kan ikke regne med at en aftale er en aftale når man tror man har en aftale med dem

1. februar 2013

Perfekt og gode priser!

Jeg skulle have nye sommerdæk på, jeg skulle bare komme forbi den pågældende dag (Kwik Center Risskov). 15 min. efter jeg var ankommet betaler jeg med mit dankort og herefter er bilen klar. To mand stod klar og skiftede hurtigt og præcist 4 dæk inkl. afbalancering osv. Det kan ikke gøres bedre og endda til en super pris!

5. oktober 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto