Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Find dit nye køkken hos Kvik. Hos Kvik finder du køkkener hvor mulighederne næsten er uendelige. Lad os hjælpe dig videre med din køkkendrøm.
Stentoftvej 1, 7400, Vildbjerg, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Kvik tilbyder stilrene køkkener i høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, og materialerne føles solide og gennemtænkte. Vi er meget tilfredse med både udseende og funktionalitet.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi havde brug for et nyt køkken, og efter at have set på mange forskellige løsninger faldt vi over et køkken fra Kvik i Silkeborg, som havde den helt rigtige kvalitet i forhold til prisen.
Niels Stouby fra Kvik var meget omhyggelig i processen med at finde det helt rigtige køkken til os. Vi følte os på intet tidspunkt presset til at vælge noget, som vi senere kunne have fortrudt – tværtimod blev vi guidet trygt og professionelt hele vejen.
Installationen blev udført meget professionelt, og i dag er vi superglade for vores nye køkken.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi blev hjulpet igennem alle de muligheder og valg der var og endte med det helt rigtige køkken for os.
Levering på datoen og altid muligt at få fat på sælgeren.
Kæmpe tak til Jens Olesen fra Kvik i Hillerød.
Kan kun anbefale!!!

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Fik i Silkeborg en rigtig god personlig løsning baseret på vores behov, med opfølgningsbesøg og behagelig service af Simon

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Kvik i Silkeborg, hvor vi for nylig har handlet køkken med Simon Bové. Han var super behagelig, dygtig til at vejlede og hørte på vores ønsker. Til kontrolmåling efterfølgende var han igen super professionel, og selv efter handlen er lavet, står Simon til rådighed for de spørgsmål, der dukker op.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Stor ros til kvik køkken Silkeborg, Simon Bové Thisgaard for kompetent rådgivning og hurtig respons. Meget løsningorienteret og god til at lytte så vores køkken blev lige som vi havde forestillet os.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Jeg har købt køkken i KVIK Silkeborg med virkelig dygtig og kvalificeret hjælp fra Simon Thisgaard. Simon var hurtig til at fange mine ønsker og stil og gjorde det let og gennemskueligt at tage beslutning om hvordan det fremtidige køkken skulle se ud.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi er yderst tilfredse Kvik Køkken-kunder og meget glade for Niels Stouby Troelsgaard from Silkeborg Kvik Køkken, som rådgav og hjalp os med at vælge drømmekøkkenet til vores nye mindre hjem.
Det var en udfordring for mig, og Niels glattede alle de svære beslutninger ud og gjorde processen nem og overskuelig.
Dette er vores andet Kvik Køkken.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Mega god service ved Kvik Silkeborg, vi blev altid mødt af professionelt og meget imødekommende personale. Særlig vores sælger Niels Stouby Troelsgaard har ydet en fantastisk service, han har kunnet trylle de løsninger vi ønskede og fik alle vores drømme til at gå i opfyldelse. Selvom vi havde en million spørgsmål fik vi altid professionel svar og super hurtig. Kæmpe anbefaling fra os.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Allerbedste ros til Kvik Viby .
Købte komplet køkken/montering og hvidevarer hos Kvik Viby .
Super kompetent og god vejledning. Thomas Tuxen var meget behjælpelig og behagelig at handle med .
Vi lavede om på vores planer flere gange i processen, og Kvik lyttede og rettede ind , lavede nye tegninger osv 👍Det var aldrig et problem .
Nem kontakt, telefonen blev svaret og mails besvaret meget hurtigt .
Skulle vi gøre det om igen ville vi vælge Kvik Viby igen .

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi har købt et køkken fra Kvik Østerbro, og vi er meget tilfredse med både proces og resultat.
Sandra havde styr på design og elementer, og Jesper og Cecilie havde styr på koordinering af levering og håndværkere. Alle har været meget tilgængelige, servicemindede og fleksible under projektet.
Køkken montøren havde fuldstændig styr på køkkenelementer og detaljer, og han har leveret en flot finish. Derudover har de et godt samarbejde med elektriker og VVS’er, som begge har leveret et solidt stykke arbejde.
Så vi kan varmt anbefale Kvik køkken Østerbro…

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Jeg har købt køkken, bad og garderobeskabe ved Kvik i Randers i forbindelse med en renovering af et gammelt hus.
Jeg fik en ærlig og konstruktiv snak omkring de muligheder der var. Kim var rigtig god god til at komme med konstruktive forslag i vores jagt på en optimal løsning.
Processen fra bestilling til det stod færdigmonteret forløb uden problemer overhovedet. Kvaliteten er virkelig god kontra den pris vi gav, og meget tilfredse med Kim turde udfordre løsningen. Vi er yderst tilfredse med forløbet og bruger helt sikkert Kvik i Randers igen.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Kvik Sønderborg er stedet at tage han når der skal kyndig vejledning til. De har gode ideer og må sige det er kvalitet.
Købte køkken og garderobe, jeg er fuldt ud tilfreds.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kvik Køkkener i Silkeborg. Fra start til slut har alt klappet perfekt.
Vi var supertilfredse med vejledningen fra Niels Stouby Troelsgaard, som var både professionel, imødekommende og grundig hele vejen igennem. Servicen var i top, leveringen kom præcis som aftalt, og opsætningen efterfølgende forløb helt uden problemer.
Alt i processen var velkoordineret og meget professionelt udført. Vi kan varmt anbefale Kvik Køkkener i Silkeborg.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi har lige handlet køkken hos kvik Køge og jeg må bare sige vi fik den bedste vejledning af Allan Klarskov.
Vi har et lille køkken men Allan sørgede for vi fik så meget skabsplads som muligt.
Vi er super tilfredse med vores nye køkken og kan kun give vores bedste anbefaling til Kvik Køge og ikke mindst Allan Klarskov.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi havde en meget fin og effektiv oplevelse med køb af nye køkkenlåger til et ældre kvik køkken. Niels Troelsgaard lavede hurtigt en tegning over køkkenet og vi fik bestilt de rigtige låger. De passer perfekt og vi er meget glade for resultatet.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi havde en god oplevelse med at købe køkken og bryggers hos Kvik Silkeborg. Niels Stouby var god til at vejlede og gav en fair pris.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Efter at have frekventeret flere køkken forretninger, valgte vi Kvik. Faktisk i første omgang, fordi vi blev taget godt i mod i den fysiske butik i Silkeborg. Efterfølgende har vi ikke fortrudt, da førstehåndsindtrykket blev fulgt op af en meget proffesionel og indsigtsfuld rådgivning, hvor der blev vist forståelse for både mine, og min hustrus ønsker. Det kan være en delikat balancegang,☺️ som Niels klarede til ug👌
Slutresultatet, køkken, to badeværelser og bryggers står skarpt og vi er glade.
Niels har gjort en godt stykke arbejde og er desuden en meget behagelig mand at omgåes. Bedste anbefalinger herfra..
Morten&Helle

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi havde en drøm om at kombinere en fordelingsgang, en ubrugt entre og et gammelt lille og dårligt udnyttet bryggers til et stort centralt rum i vores hus fra 1969. Kvik i Silkeborg var med i processen og var med til at omdanne vores ideer og løse skitser til en fiks og færdig løsning hvor de faste installationer som gulvarme, forbrugsvand, kloak, el-tavle og gasfyr er nydeligt skjult i møblerne fra Kvik således huset fremstår langt mere moderne. Kvik i Silkeborg forstod vores ønsker og leverede fuldt ud det vi havde fantaseret os til.

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe
Vi har altid fået en god behandling 😊. Og rigtig god service .