Kvik - Køkken, Bad og Garderobe Anmeldelser 2.036

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 184 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang, hvor der er god tid til spørgsmål og ægte sparring frem for blot et salgsmøde. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse, herunder professionel rådgivning og hurtige svar. Dog var nogle kunder utilfredse med forsinkelser på leverancer, som resulterede i manglende adgang til faciliteter som vand i en uge. Andre oplevede skader på produkter, såsom skuffefronter og bordplader, og følte, at deres forsøg på at finde en løsning blev mødt med arrogance og ansvarsfralæggelse. Nogle anmeldere nævnte også manglende professionalisme og dårlig kundeservice, herunder fejlmonterede skabe, forkerte varer og en følelse af at være laveste prioritet.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den professionelle, imødekommende og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med deres nye køkkener og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever fremragende rådgivning og tæt opfølgning,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi købt vores køkken hos Kvik, Køge og fået det monteret af deres montør. Vi har igennem hele processen fået en fantastisk god betjening af såvel Allan og hans personale. Også en stor tak til Torb... Se mere

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Emil hos Kvik i Valby. Det var uden tvivl den bedste rådgivning, vi har fået i vores forløb. Fra starten var der en følelse af, at der var god tid til os og ti... Se mere

Allerbedste ros til Kvik Viby . Købte komplet køkken/montering og hvidevarer hos Kvik Viby . Super kompetent og god vejledning. Thomas Tuxen var meget behjælpelig og behagelig at handle med... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Find dit nye køkken hos Kvik. Hos Kvik finder du køkkener hvor mulighederne næsten er uendelige. Lad os hjælpe dig videre med din køkkendrøm.

4,1

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Flot design og høj kvalitet

Kvik tilbyder stilrene køkkener i høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, og materialerne føles solide og gennemtænkte. Vi er meget tilfredse med både udseende og funktionalitet.

1. januar 2026

Kære Serenity,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fantastiske anmeldelse! Tak for de venlige ord, du er altid velkommen i vores butikker!

/Maria, CustomerCare

Fantastisk service og professionel installation.

Vi havde brug for et nyt køkken, og efter at have set på mange forskellige løsninger faldt vi over et køkken fra Kvik i Silkeborg, som havde den helt rigtige kvalitet i forhold til prisen.

Niels Stouby fra Kvik var meget omhyggelig i processen med at finde det helt rigtige køkken til os. Vi følte os på intet tidspunkt presset til at vælge noget, som vi senere kunne have fortrudt – tværtimod blev vi guidet trygt og professionelt hele vejen.

Installationen blev udført meget professionelt, og i dag er vi superglade for vores nye køkken.

14. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Steen! Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Silkeborg har tilbudt dig. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken. Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Fantastisk service

Vi blev hjulpet igennem alle de muligheder og valg der var og endte med det helt rigtige køkken for os.
Levering på datoen og altid muligt at få fat på sælgeren.
Kæmpe tak til Jens Olesen fra Kvik i Hillerød.
Kan kun anbefale!!!

19. august 2025

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Kære Kim, Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med dit køkkenkøb og håber at køkkenet skaber glæde i mange år fremover.

Vh Kvik Køkken Hillerød.

Fik i Silkeborg en rigtig god personlig…

Fik i Silkeborg en rigtig god personlig løsning baseret på vores behov, med opfølgningsbesøg og behagelig service af Simon

15. december 2025

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Jesper, tak for tilliden og at i valgte at handle hos os i Kvik Silkeborg

Mvh. Simon Kvik Silkeborg

Kvik Silkeborg - Simon B.

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Kvik i Silkeborg, hvor vi for nylig har handlet køkken med Simon Bové. Han var super behagelig, dygtig til at vejlede og hørte på vores ønsker. Til kontrolmåling efterfølgende var han igen super professionel, og selv efter handlen er lavet, står Simon til rådighed for de spørgsmål, der dukker op.

31. oktober 2025

Hej Birgitte og Lars

Endnu engang tak for handlen, og det gode samarbejde 😊 Det bliver et rigtig flot køkken, med nogle gode detaljer og arbejdsmuligheder.

Jeg glæder mig til at komme og se det færdige resultat 😊

Stor ros til kvik køkken Silkeborg - Simon Bové Thisgaard

Stor ros til kvik køkken Silkeborg, Simon Bové Thisgaard for kompetent rådgivning og hurtig respons. Meget løsningorienteret og god til at lytte så vores køkken blev lige som vi havde forestillet os.

4. februar 2026

Hej Christina og Brian

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med både køkken og bad – resultatet er blevet så flot!

Stort tillykke med jeres nye hjem

MVh. Simon Kvik Silkeborg

KVIK Silkeborg

Jeg har købt køkken i KVIK Silkeborg med virkelig dygtig og kvalificeret hjælp fra Simon Thisgaard. Simon var hurtig til at fange mine ønsker og stil og gjorde det let og gennemskueligt at tage beslutning om hvordan det fremtidige køkken skulle se ud.

11. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Endnu engang tak for handelen – Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med dit nye lækre køkken

Jeg glæder mig til at komme og se det færdige resultat

Yderst tilfredse Kvik Køkken-kunder en gang til

Vi er yderst tilfredse Kvik Køkken-kunder og meget glade for Niels Stouby Troelsgaard from Silkeborg Kvik Køkken, som rådgav og hjalp os med at vælge drømmekøkkenet til vores nye mindre hjem.
Det var en udfordring for mig, og Niels glattede alle de svære beslutninger ud og gjorde processen nem og overskuelig.
Dette er vores andet Kvik Køkken.

11. februar 2026

Kære Janis

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at I endnu en gang har valgt et Kvik-køkken – og at Niels har kunnet gøre processen tryg, nem og overskuelig.

Vi ved, at det kan være en stor beslutning, så det betyder meget at høre, at I har følt jer godt hjulpet hele vejen.

Tak for jeres tillid.

Mega god service ved Kvik Silkeborg

Mega god service ved Kvik Silkeborg, vi blev altid mødt af professionelt og meget imødekommende personale. Særlig vores sælger Niels Stouby Troelsgaard har ydet en fantastisk service, han har kunnet trylle de løsninger vi ønskede og fik alle vores drømme til at gå i opfyldelse. Selvom vi havde en million spørgsmål fik vi altid professionel svar og super hurtig. Kæmpe anbefaling fra os.

1. april 2025

Kære Louise

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har følt jer godt mødt og professionelt rådgivet hele vejen igennem. Vi er især glade for, at Niels har kunnet hjælpe med at gøre jeres ønsker og drømme til virkelighed – og at I altid har fået hurtige og grundige svar.

Tak for den store anbefaling, den sætter vi stor pris på.

vh

Allerbedste ros til Kvik Viby

Allerbedste ros til Kvik Viby .

Købte komplet køkken/montering og hvidevarer hos Kvik Viby .
Super kompetent og god vejledning. Thomas Tuxen var meget behjælpelig og behagelig at handle med .

Vi lavede om på vores planer flere gange i processen, og Kvik lyttede og rettede ind , lavede nye tegninger osv 👍Det var aldrig et problem .
Nem kontakt, telefonen blev svaret og mails besvaret meget hurtigt .
Skulle vi gøre det om igen ville vi vælge Kvik Viby igen .

8. september 2025

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej E.V! Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har haft en så positiv oplevelse hos Kvik Aarhus Viby. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken. Vi ønsker dig en dejlig dag! - Kvik A/S

Super service fra Kvik Østerbro

Vi har købt et køkken fra Kvik Østerbro, og vi er meget tilfredse med både proces og resultat.

Sandra havde styr på design og elementer, og Jesper og Cecilie havde styr på koordinering af levering og håndværkere. Alle har været meget tilgængelige, servicemindede og fleksible under projektet.

Køkken montøren havde fuldstændig styr på køkkenelementer og detaljer, og han har leveret en flot finish. Derudover har de et godt samarbejde med elektriker og VVS’er, som begge har leveret et solidt stykke arbejde.

Så vi kan varmt anbefale Kvik køkken Østerbro…

28. januar 2026

Hej Lars,

Selv tak for et godt samarbejde.

Dejligt at høre at alle samarbejdspartnere har levet op til vores standarder, Og i er Glade for resultatet Og processen.

Stort tillykke med jeres Ny Renoverede lejlighed.

Med venlig hilsen Teamet på Østerbro

Køkken, bad og garderobe

Jeg har købt køkken, bad og garderobeskabe ved Kvik i Randers i forbindelse med en renovering af et gammelt hus.
Jeg fik en ærlig og konstruktiv snak omkring de muligheder der var. Kim var rigtig god god til at komme med konstruktive forslag i vores jagt på en optimal løsning.
Processen fra bestilling til det stod færdigmonteret forløb uden problemer overhovedet. Kvaliteten er virkelig god kontra den pris vi gav, og meget tilfredse med Kim turde udfordre løsningen. Vi er yderst tilfredse med forløbet og bruger helt sikkert Kvik i Randers igen.

12. november 2025

Hej Thomas

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os, og vi værdsætter din feedback meget.

Kvik Randers

Kvik Sønderborg

Kvik Sønderborg er stedet at tage han når der skal kyndig vejledning til. De har gode ideer og må sige det er kvalitet.
Købte køkken og garderobe, jeg er fuldt ud tilfreds.

7. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Daniel! Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Sønderborg har tilbudt dig. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken. Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

KVIK Køkkener, Silkeborg⭐️

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kvik Køkkener i Silkeborg. Fra start til slut har alt klappet perfekt.
Vi var supertilfredse med vejledningen fra Niels Stouby Troelsgaard, som var både professionel, imødekommende og grundig hele vejen igennem. Servicen var i top, leveringen kom præcis som aftalt, og opsætningen efterfølgende forløb helt uden problemer.
Alt i processen var velkoordineret og meget professionelt udført. Vi kan varmt anbefale Kvik Køkkener i Silkeborg.

24. september 2025

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Jan! Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Silkeborg har tilbudt dig. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken. Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Fin oplevelse.

Vi har lige handlet køkken hos kvik Køge og jeg må bare sige vi fik den bedste vejledning af Allan Klarskov.
Vi har et lille køkken men Allan sørgede for vi fik så meget skabsplads som muligt.
Vi er super tilfredse med vores nye køkken og kan kun give vores bedste anbefaling til Kvik Køge og ikke mindst Allan Klarskov.

12. december 2025

Kære Britta og Hans

Det har været en fornøjelse at hjælpe Jer i mål, så I har fået udnyttet pladsen optimalt, Jeg glæder mig til at komme forbi og se det færdige resultat og nyde en hjemmebagt småkage 😊

Allan Klarskov

Vi havde en meget fin og effektiv…

Vi havde en meget fin og effektiv oplevelse med køb af nye køkkenlåger til et ældre kvik køkken. Niels Troelsgaard lavede hurtigt en tegning over køkkenet og vi fik bestilt de rigtige låger. De passer perfekt og vi er meget glade for resultatet.

27. november 2025

Kære Morten

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at I har haft en effektiv og god oplevelse med udskiftning af køkkenlåger – og at de nye låger passer perfekt til jeres eksisterende Kvik-køkken.

Og vi er rigtig glade for at høre, at I er glade for det færdige resultat.

Tak fordi I valgte Kvik Silkeborg.

Kvik Silkeborg - God service

Vi havde en god oplevelse med at købe køkken og bryggers hos Kvik Silkeborg. Niels Stouby var god til at vejlede og gav en fair pris.

1. november 2025

Kære Simon
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder os at høre, at I har haft en god oplevelse med køb af køkken og bryggers hos os, og at Niels kunne vejlede jer godt og give en fair pris.

Venlig hilsen Kvik Silkeborg

God og behagelig service.

Efter at have frekventeret flere køkken forretninger, valgte vi Kvik. Faktisk i første omgang, fordi vi blev taget godt i mod i den fysiske butik i Silkeborg. Efterfølgende har vi ikke fortrudt, da førstehåndsindtrykket blev fulgt op af en meget proffesionel og indsigtsfuld rådgivning, hvor der blev vist forståelse for både mine, og min hustrus ønsker. Det kan være en delikat balancegang,☺️ som Niels klarede til ug👌
Slutresultatet, køkken, to badeværelser og bryggers står skarpt og vi er glade.
Niels har gjort en godt stykke arbejde og er desuden en meget behagelig mand at omgåes. Bedste anbefalinger herfra..
Morten&Helle

4. februar 2026

Kære Morten & Helle
Tusind tak for jeres skønne og meget fine anmeldelse 🙏
Det glæder os virkelig, at det gode førstehåndsindtryk i butikken blev fulgt op af en professionel og indsigtsfuld rådgivning – og at Niels formåede at balancere jeres ønsker på bedste vis 😊
Hvor er det dejligt at høre, at både køkken, badeværelser og bryggers står skarpt, og at I er glade for resultatet.
Tak for de varme anbefalinger – dem sætter vi stor pris på.

Ny entre/bryggers

Vi havde en drøm om at kombinere en fordelingsgang, en ubrugt entre og et gammelt lille og dårligt udnyttet bryggers til et stort centralt rum i vores hus fra 1969. Kvik i Silkeborg var med i processen og var med til at omdanne vores ideer og løse skitser til en fiks og færdig løsning hvor de faste installationer som gulvarme, forbrugsvand, kloak, el-tavle og gasfyr er nydeligt skjult i møblerne fra Kvik således huset fremstår langt mere moderne. Kvik i Silkeborg forstod vores ønsker og leverede fuldt ud det vi havde fantaseret os til.

24. november 2025

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Tusind tak for jeres flotte og grundige anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at vi har kunnet være med til at forvandle jeres idéer og skitser til en gennemtænkt og færdig løsning, der både samler huset og giver et mere moderne udtryk.

Vi er særligt glade for, at I oplever, at de tekniske installationer er blevet integreret på en pæn og funktionel måde – det er netop den slags løsninger, vi brænder for at skabe.

Tak for jeres tillid til Kvik Silkeborg – det har været en fornøjelse at være en del af jeres projekt.

Kvik Silkeborg

Vi har altid fået en god behandling 😊

Vi har altid fået en god behandling 😊. Og rigtig god service .

27. december 2025

Kære Torben,
Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du altid har fået en god behandling og oplevet god service hos os – det betyder meget for hele teamet.
Vi vil meget gerne sende rosen videre til den rette butik. Hvis du har mulighed for det, må du derfor meget gerne sende os butikkens navn på customercare@kvik.dk
Rigtig god fornøjelse med dine produkter – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💚
De bedste hilsner,
Kvik Customer Care