Kvik - Køkken, Bad og Garderobe Anmeldelser 2.036

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 184 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang, hvor der er god tid til spørgsmål og ægte sparring frem for blot et salgsmøde. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse, herunder professionel rådgivning og hurtige svar. Dog var nogle kunder utilfredse med forsinkelser på leverancer, som resulterede i manglende adgang til faciliteter som vand i en uge. Andre oplevede skader på produkter, såsom skuffefronter og bordplader, og følte, at deres forsøg på at finde en løsning blev mødt med arrogance og ansvarsfralæggelse. Nogle anmeldere nævnte også manglende professionalisme og dårlig kundeservice, herunder fejlmonterede skabe, forkerte varer og en følelse af at være laveste prioritet.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den professionelle, imødekommende og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdernes... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med deres nye køkkener og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed med... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever fremragende rådgivning og tæt opfølgning,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Kvik i Silkeborg, hvor vi for nylig har handlet køkken med Simon Bové. Han var super behagelig, dygtig til at vejlede og hørte på vores ønsker. Til kontrolmålin... Se mere

Vi købt vores køkken hos Kvik, Køge og fået det monteret af deres montør. Vi har igennem hele processen fået en fantastisk god betjening af såvel Allan og hans personale. Også en stor tak til Torb... Se mere

Vi havde en virkelig god oplevelse hos Emil hos Kvik i Valby. Det var uden tvivl den bedste rådgivning, vi har fået i vores forløb. Fra starten var der en følelse af, at der var god tid til os og ti... Se mere

Allerbedste ros til Kvik Viby . Købte komplet køkken/montering og hvidevarer hos Kvik Viby . Super kompetent og god vejledning. Thomas Tuxen var meget behjælpelig og behagelig at handle med... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Find dit nye køkken hos Kvik. Hos Kvik finder du køkkener hvor mulighederne næsten er uendelige. Lad os hjælpe dig videre med din køkkendrøm.

4,1

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

6 ud af 5 stjerner

Vi havde den fantastiske oplevelse at handle nyt køkken + div. hvidevarer ved Anders Bekmand ved Kvik, Silkeborg. Han var enormt dygtig til at læse vores ønsker og behov, og havde svar på de spørgsmål vi havde. Vejledningen var i top, prisen som den skulle være og vi føler vi kommer godt i mål! Vi anbefaler gerne andre at handle ved Anders

11. august 2025

Hej Rasmus!

Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Super service og kvalitet hos Kvik Silkeborg

Det var en fornøjelse at handle med Anders og Co. hos Kvik Silkeborg. Søde mennesker, god service, gode råd og overholdelse af aftaler. Nemme at komme i kontakt med og en flot og inspirerende udstilling, hvor man føler sig velkommen. Vi fik udskiftet inventar i to badeværelser til vores store tilfredshed. Hverken første eller sidste gang vi handler med Kvik Silkeborg.

13. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Mads! Tak for denne fantastiske anmeldelse – vi sætter stor pris på dine venlige ord!
/Kvik A/S

Vi har købt komplet nyt køkken hos Kvik…

Vi har købt komplet nyt køkken hos Kvik Silkeborg og har igennem hele forløbet fået rigtig god service af Anders Bekmand, både i planlægning, tegning, levering og montering af køkkenet. Så kan klart anbefales.

28. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Tak for den superflotte anmeldelse, Martin :) Vi er glade for at høre, at alt gik så godt!

Kvik Silkeborg

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos KVIK Silkeborg med sælgeren Simon B. Thisgaard.

Fra første møde har han været utrolig hjælpsom, imødekommende og meget tålmodig gennem hele processen. Han er engageret og virkelig lydhør over for vores ønsker.

Simon skaber hurtigt tillid – han har hjertet på det rette sted, er ærlig og troværdig, og hans humor gør møderne både befriende og trygge.

Han kommer med mange gode idéer til løsninger og detaljer, men presser aldrig på – alt bliver efter vores ønsker.

Vi glæder os virkelig til at se det færdige resultat.

Vi giver Simon vores varmeste anbefalinger.

26. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Tak for den pæne anmeldelse 😊

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med jeres køkken projekt 😊

VH. Simon Kvik Silkeborg

Vi har været i Kvik Silkeborg for at købe køkken

Vi har været i Kvik Silkeborg for at købe et køkken. Her blev vi mødt af Simon Bové Thisgaard. Vi har aldrig mødt en så rar og behagelig konsulent. Godt nok er hans job at sælge os sine produkter, men selv efter talrige møder, samtaler, mails og hjemmebesøg holdt Simon hovedet koldt og humøret i top. Han er virkelig specialist og perfektionist til fingerspidserne. Og er utrolig detaljeorienteret, ned til mindste komma, cm, kr og øre. Han nørder sig vandvittigt ned i alle muligheder og løsninger, så vi følte, at alle ønsker på køkkenet, og ikke mindst prisen, blev opfyldt til UG.

26. februar 2026

Hej Allan

Tak for den flotte anmeldelse 😃

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med at designe jeres nye køkken – jeg er overbevist om at resultatet bliver det flotteste køkken!

Jeg glæder mig til at komme og se det færdige resultat 😊

Leveringsproblemer og ansvarsfraskrivelse fra Kvik Svendborg

Meget skuffende forløb.

Vi købte badmøbler med aftalt levering i uge 6. Først på selve dagen, hvor varerne blev meldt klar til afhentning, fik vi besked om, at centrale dele var i restordre til uge 10. Der var ikke taget forbehold ved bestilling, og forsinkelsen blev altså først kommunikeret i sidste øjeblik.

Vi fulgte nøje de komponentlister og samlevejledninger, vi var blevet instrueret i at følge – men de stemte ikke overens med det leverede. Det har medført ekstra arbejde og yderligere forsinkelse, og vi ved fortsat ikke, om de allerede samlede elementer kan adskilles og samles igen uden kvalitetstab.

Det mest frustrerende er dog den manglende ansvarstagen. I stedet for at tage ejerskab som sælger henvises der til “kæden” og interne systemer. Som kunde har man handlet med butikken – ikke med et bagvedliggende lagersystem. Vi har gennem de sidste to uger forsøgt at indgå i dialog om en rimelig kompensation, men oplever manglende svar og først respons efter rykkere – uden reel vilje til at finde en løsning.

Resultatet er, at vi har stået uden fungerende badeværelse i flere uger. Restordrer kan ske, men rettidig information, korrekt materiale og ansvarlig kommunikation bør være en selvfølge – og når fejl sker, bør man som minimum tage ansvar for dem.

6. februar 2026

Enestående kundeopmærksomhed fra Jannik Ernst

Vi skulle kun have tre skuffefronter, men Jannik Ernst brugte næsten lige så meget tid på os, som hvis han skulle have designet et køkken til 200.000 kr+.
Utrolig opmærksom, hjælpsom og engageret hele vejen igennem. Man føler sig virkelig prioriteret og taget seriøst .
Stor anbefaling af Kvik Gentofte.

12. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Jannik! Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Gentofte har tilbudt dig. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken. Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Kvik Silkeborg

Kvik Silkeborg hjalp os med indretningen af ​​vores nye køkken. De kom med idéer og alternative løsninger, gav god service og var altid hjælpsomme.

1. maj 2025

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Søren! Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Silkeborg har tilbudt dig. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken. Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Kvik køkken Gentofte

Kvik køkken , bad og garderobe i Gentofte skal roses for deres service i forbindelse med køb, opmåling, levering og montering af garderobeskab.
Jytte Nellemann

5. januar 2026

Hej Jytte,

Tak for de fine ord.

Vi er glade for, at du er tilfreds med din garderobeløsning.

Vi ønsker dig en god dag! - Kvik Gentofte

Jeg oplevede det meget ubehageligt med ejeren af Kvik Valby.

I oktober 2025 betalte jeg cirka 142.000 kr for mit nye køkken incl. opsætning.
Køkkenet blev installeret i november 2025 af Kvik. Selve bestillingen hos ejeren af Kvik I Valby
gik godt og han skrev til mig, at det var hurtigt og præcist med min køkkenbestilling. Der var dog nogle problemer med indretningen. Ejeren var ude hos mig og han blev ved med at tegne og sige, at der ikke var plads til 3 brede skuffer (80cm)
ved siden af hinanden - jeg kunne få
4 skuffer i 3 forskellige størrelser eller et skab og og 3 skuffer i forskellige str.
Min veninde var meget insisterede og sagde, at de sagtens kunne være der.
Jeg tog ind til Kvik, for igen at tale med ham om det og han måtte til sidst give sig.
Det blev først rigtig problematisk efter
at køkkenet var betalt - tonen blev total anderledes. Jeg følte det meget ubehageligt og jeg følte at blive talt ned
til.
Jeg har købt alt til mit nye køkken hos Kvik med undtagelse af stænkpladen, som jeg tog ud af bestillingen.
Der var også 2 skabe som alligevel ikke kunne bygges ind i væggen på grund af en bærende væg. Det var min egen fejl!
Tømreren fra Kvik, der monterede mit køkken, tilbød selv at tage de 2 skabe
med retur til Kvik. Han sagde, at Kvik plejede at refundere, når skabene var i original emballage. Tømreren var en behagelig og dygtig tømrer.
Skabene havde kostet cirka 8000 kr.
I meget lang tid hørte jeg ikke noget fra Kvik vedr. skabene. Jeg kontaktede ejeren og fik at vide at jeg ikke kunne få refunderet skabene. Det giver ingen mening for mig, at de bare tog skabene og beholdt dem. Det er ikke ok!!!!!!!
Efter meget besvær fik jeg refunderet
5200kr ud af de 8000kr.
Der var også andre fejl, der dog er blevet
lavet men ikke uden diskussioner med ejeren.
I dag er jeg glad for mit nye køkken men det var en opslidende kamp.
Jeg kan ikke anbefale at købe køkken hos Kvik i Valby.

Tove Jensen
Veksø

25. februar 2026

Hej Tove

Først og fremmest er jeg rigtig glad for, at du er glad for dit køkken 😊

Jeg har nogle enkelte kommentarer til dit udlæg af forløbet.

Ifht designet, så er det ikke korrekt at der på noget tidspunkt har været tale om, at der ikke var plads til 3 x 80 skabe. I det første design sendt til dig d. 03-09-2025 var der tegnet 4 skabe med en samlet bredde på 240 cm, altså præcis det samme som de 3 x 80 vi endte med.

Vi designede det første udkast sammen ud fra dine ønsker om ikke at have for store og tunge skuffer. Du mente at 80 cm skuffer ville blive for store og tunge. At du ændrede holdning til dette efter at have talt med din veninde har intet med om der var plads eller ej.

Ifht. Forløbet med de skabe som ikke kunne benyttes alligevel grundet en fejl fra din side (som du selv korrekt oplyser i din anmeldelse) er vi desværre heller ikke helt enige.

Da snedkeren opdagede at de 2 ud af 4 vægskabe ikke kunne monteres grundet bærende stolper i en væg som vi var oplyst, var ikke bærende, spurgte han om du ønskede at benytte disse 2 overskydende skabe et andet sted.
Til dette svarede du nej og han kontaktede mig mens han stod på din adresse og du var med på samtalen på højtaler.

Her oplyste jeg dig om, at vi ikke kunne tage din skabe retur da det var en special bestilling (kabinetter i egetræ med låger i beige med glas) og at de for øvrigt også var samlede.

Du er oplyst om disse vilkår/betingelser i salg og leveringsbetingelserne som du har modtaget og accepteret d. 03-09-2026 – forud for din accept at køkkenet.

Jeg forklarede dig samtidig at fordi der var pap på fronten af skabet for at beskytte det samlede skab under transport var det ikke ensbetydende med, at skabet var i original emballage hvilket det naturligvis aldrig kan være når det er blevet samlet på lageret.

Efterfølgende bad du snedkeren om at tage skabene med retur på lageret da du ikke havde noget at bruge dem til. Du kontaktede herefter undertegnede igen og spurgte om vi ikke kunne tage dem retur, jeg indvilligede pr. kulance at se om der var noget som helt jeg kunne gøre for at hjælpe dig.

Løsningen blev, at jeg tog dine samlede special skabe retur mod en modregning på 20% samt at du ikke ville få pengene retur for samling af disse 2 skabe da ydelsen jo var sket.
Dette gjorde at vi gik fra ca. 8000,- til 5200,- dette accepterede du også.

Grunden til, at der gik lidt tid før du modtog pengene retur var, at jeg oplyste dig om, at vi først ville slut afregne når hele projektet var færdigt og du modtog pengene retur som aftalt umiddelbart efter projektet var færdigt.

Jeg er ked af at vi har forskellige opfattelser af forløbet, men dette er min side af det og både du og jeg har dokumentation på at dette er korrekt.

Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køkken, det blev også rigtig lækkert.

Mvh
Emil Schacke, Indehaver Kvik Valby

Kvik Silkeborg

Simon fra Kvik køkken Silkeborg, gav fantastisk service og indblik/inspiration vedrørende køb af mit kommende Køkken!

20. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej, og tak for den gode feedback! Vi vil videresende de venlige ord til Simon. Hav en god dag!

/Kvik A/S

Kvik i Herning fortjener 5 stjerner…

Kvik i Herning fortjener 5 stjerner eller mere. Vi har fået den bedste service og kreative sparring/rådgivning i forbindelse med nyt køkken. Vi har fået det lækreste køkken ever! Vi købte også alle hårde hvidevarer hos Kvik og her 1,5 år efter var der en løs liste på vores køleskab. Vi skrev kort besked til Kvik og vupti så stod Siemens her og udskiftede hele lågen på køleskabet. Så den gode service følger hele vejen … tak til Peter og til Kvik Herning🙏

22. januar 2026

Hej Helle!

Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Herning har tilbudt dig.
Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken.
Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

God service hos Kvik Herning 🤩

Jeg kan kun sige WAUW 🤩

Min oplevelse hos Kvik i Herning har været helt igennem fantastisk.

Fra første møde har jeg fået god service og er blevet godt vejledt. Der har været styr på tingene hele vejen – god kommunikation, klare aftaler og en oplevelse af, at de virkelig gerne vil gøre det ordentligt.

Monteringen var virkelig flot udført. Montørerne var både utrolig venlig og professionelle – og man kunne tydeligt mærke, at de havde stolthed i deres arbejde og ønskede at levere det bedste resultat.
Som prikken over i’et var de virkelig gode til at rydde pænt op efter sig – det betyder altså noget
💪💥🙂

Jeg er SÅ glad for mit nye, opgraderede køkken – og ikke fortrudt et sekund at jeg valgte et Kvik køkken.

De varmeste og bedste anbefalinger herfra

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. januar 2026

Kære Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os i Kvik Herning, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er utrolig glade for, at du har følt dig godt vejledt hele vejen, og at vores montører leverede et professionelt stykke håndværk, som du kunne mærke var udført med stolthed.

Vi bliver alle stolte og glade over, at dit nyrenoverede køkken lever op til dine forventninger.

Tak for de fem stjerner og dine varme ord.

Anne, Kvik Herning

Det hele var bare fantastisk fra 1. minut i butikken til arbejdet var udført

Det hele var bare fantastisk fra 1. minut i butikken og til arbejdet var udført - så karakter herfra er 10 ud af 10 mulige

Hej Alfred!

Tusind tak for de fine ord, og den fantastiske 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse, og glæder os til at byde dig velkommen til lige så god oplevelse næste gang.

De bedste hilsner fra

Teamet hos Kvik Herning

Sandra og kvik på Østerbro

Bedømmelse af Sandra og kvik på Østerbro:

Vi har under hele processen følt os både set, hørt og personlig betjent.

Sandra formåede med det samme, at præsentere og rådgive, ud fra vores ønsker og præferencer.
Udvalget og mulighederne var både store og med god kvalitet. Samtidig til en langt mere fordelagtig pris, end vi kunne finde andre steder.

Kommunikationen har hele vejen været god og vi har følt os taget godt hånd om.

Vi vil til hver en tid anbefale at tage et kig forbi, hvis man ønsker en rådgiver der synes at “hvert et køkken er spændende og specielt”

Tak for en god oplevelse!

E &J

14. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Mange tak for denne fantastiske feedback! Vi er så glade for at høre det og ønsker dig mange glade år med dit nye køkken!

Kvik A/S

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Kvik Silkeborg, og især Anders.
Vi blev mødt så positivt og Anders der strakt fik vores ide ned i et program så vi kunne se med.
Alle de ideer vi havde inden vi gik ind i butikken, fik vi opfyldt.
Anders har især også været god til at holde kontakten, og spørge indtil flere gange om alt er som det skal være.
SÅ kæmpe anbefaling herfra til Kvik Silkeborg

12. januar 2026

Hej Mathias!

Vi ønsker dig en god dag!
- Kvik A/S

Køb dit køkken hos Kvik Viby!

Vi har haft en fantastisk oplevelse hos Kvik Viby og kan kun give vores varmeste anbefaling.

Thomas har været med os hele vejen og leveret en service i absolut topklasse. Han var ude to gange – først for at se rummet og forstå vores behov, og derefter for at tegne og designe vores køkken. Efterfølgende var vi inde i butikken, hvor vi i fællesskab gennemgik løsningerne i detaljer og fandt de helt rigtige valg. Senere kom Thomas igen ud og målte op til bordpladen, så alt var helt præcist.

Under hele forløbet har kommunikationen været upåklagelig. Thomas svarede altid, når vi ringede, og der var hurtig og grundig respons på mails. Der var heller aldrig noget problem, hvis vi manglede et ekstra håndtag eller havde brug for lidt ekstra vejledning til samling og montering af køkkenet – hjælpen var der med det samme.

Alt i alt er vi 100 % tilfredse – både med processen og det færdige resultat. Et virkelig flot køkken og en service, der er svær at finde bedre. Tusind tak for en rigtig god oplevelse!

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Tusinde tak for de pæne ord, og tak fordi vi fik lov at lege med I jeres projekt.

I får et fantastisk hjem.😊

Kvik Viby J

Vi har købt køkken, bad og bryggers

Vi har købt køkken, bad og bryggers hos KVIK Silkeborg. Niels har været en kæmpe hjælp hele vejen igennem. De rum jeg havde i mit hoved, formåede han at få - ikke blot til perfekte tegninger, men det dejligste og super lækre køkken, bryggers og bad - som vi er yderste tilfredse med og endte endnu bedre end ideen i mit hoved.
Vi kunne ikke være mere tilfredse med den service Niels har ydet os. Han har “holdt os i hånden” igennem hele processen og selv været ude og tjekke om det hele var som forventeligt.
KVIK Silkeborg og Niels har vores største anbefalinger og er klart dem vi vil bruge igen til det næste rum i huset. Tak Niels og KVIK Silkeborg.

Kære Birthe
Tusind tak for din helt fantastiske og meget detaljerede anmeldelse 🙏
Det betyder utrolig meget for os at høre, at I er så tilfredse med både køkken, badeværelse og vaskerum – og at resultatet er blevet endnu bedre, end du havde forestillet dig.
Vi er særligt glade for, at Niels har kunnet omsætte dine idéer til både smukke løsninger og en tryg proces hele vejen igennem. At du oplever, at han har “taget jer i hånden”, er præcis den service, vi ønsker at levere.
Tusind tak for jeres tillid og de varmeste anbefalinger – vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen ved næste renovering.

Fem stjerner her fra

Fem stjerner her fra! Har handlet med Thomas Tuxen fra KVIK Viby J og har haft en fantastisk oplevelse fra første besøg i butikken til færdigt køkken. Alt er kørt efter planen og kunne ikke have forestillet os en bedre rådgivning. Stor anbefaling.

16. februar 2026

Besvarelse fra Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Mange tak for den dejlige feedback! Vi håber, du nyder dit nye køkken, og vi sørger for, at Thomas får at vide, hvad du har sagt :)