Wij zijn ontzettend tevreden met ons nieuwe kunstgras! Het is keurig netjes gelegd door zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Alles werd zorgvuldig uitgevoerd en het resultaat mag er zeker zi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kunstgras Luna is zo mooi, ik ben bij Kunstgrasnet heel goed geholpen. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en binnen no time hebben ze het gras opgestuurd en je kreeg ook instructies over hoe je gras kunt p... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en so... Se mere
Virksomheden har svaret
Het was heel prettig om eerst 4 stalen te kunnen ontvangen waaruit we een keuze konden maken. De bestelling van het kunstgras op maat verliep daarna voorspoedig en werd goed verpakt thuis afgeleverd.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Kunstgrasnet
Skrevet af virksomheden
Kontaktoplysninger
Sisalstraat 75, 8281 JK, Genemuiden
- (+31) 038 - 38 55 424
- info@kunstgrasnet.nl
- www.kunstgrasnet.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 62 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering volgens afspraak en…
Snelle levering volgens afspraak en goede kwaliteit van het kunstgras.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Duidelijke communicatie en offerte…
Duidelijke communicatie en offerte waarin alles netjes genoemd staat wat je krijgt en goede prijs kwaliteit verhouding. Ze maken het waar dat ze binnen 4 weken het erin leggen. Degene die het legt is zeer ervaren en goed communicatief. Wij hadden verteld dat we 2 katten hebben en ook daar gaf hij goed advies in om ze 24 uur niet erop te laten i.v.m. de lijm. We zouden zo weer via hun laten leggen.

Top service
Leuke website , overzichtelijk en heel veel reviews. Snelle levering. Ik zeg doen !

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Zeer mooi en goede kwaliteit
Alles prima . kunstgras is zeer mooi .ook levering ging vlot

Goede kwaliteit.
Snelle levering. Goed verpakt en ondanks dat ik het alleen op internet heb gezien is het qua kleur precies wat ik verwachtte. Kwaliteit ziet er zeer deugdelijk uit.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
De mannen zijn al hun afspraken…
De mannen zijn al hun afspraken nagekomen en hebben goed werk geleverd. Prima uitleg en goede informatie over nazorg. Ik zou iedereen aanbevelen met dit bedrijf een afspraak te maken voor het leggen van kunstgras.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Zeer mooi en kwaliteits kunstgras!
Zeer mooi en kwaliteits kunstgras!
Zeer vlotte levering en vriendelijke chauffeur.
Gewoon TOP!!!!!

Perfect!
Na het ontvangen van een doos proefstalen fantastisch kunstgras uitgekozen. Hele fijne persoonlijke communicatie mbt levering. Netjes geleverd en wat een kwaliteit! Onze nieuwe tuin ziet er fantastisch uit met dit mooie stukje ‘gras’!

Eerst staaltjes ontvangen 4 stuks
Eerst staaltjes ontvangen 4 stuks , netjes en snelle levering
Daarna de juiste maat besteld in het door ons gekozen staal
Zeer tevreden snelle levering en netjes verpakt

Netjes en snel gelegd
Netjes en snel gelegd. Keurig op afgesproken tijd. En heel beleefd.
Ze komen hun gemaakte afspraken na!

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Ik had stalen besteld en zag s'avonds…
Ik had stalen besteld en zag s'avonds dat het naar mijn oude adres gestuurd zou worden terwijl ik het goede adres had ingevuld. Volgende dag gebeld telefonisch het nieuwe adres doorgegeven en de volgende dag de stalen ontvangen. Daarna het kunstgras besteld en heel snel bezorgd gekregen.

Niet vrolijk van het (aanleg)team
Na vele contactmomenten over moment van leggen en de manier waarop, kwam vandaag het aanlegteam na twee maanden na akkoord langs. Volgens het aanlegteam was het te ingewikkeld, klopten de maten niet en zijn zonder iets te doen weer vertrokken. Terwijl alles is afgestemd, en de betaling al is voldaan!
Men kijkt nu naar een oplossing, ik ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen. Tot op heden zeg ik; geen goede service, alleen goed wanneer het het (aanleg)team past.
Goed bedrijf
Goede duidelijke offerte, nog contact met bedrijf gehad . Ook dat verliep goed.
Vanmorgen is het gazon gelegd , het ziet er netjes uit . Vriendelijke mannen die het gelegd hebben.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Goede service en snelle communicatie
Gras heb ik pas gelegd op het balkon en ziet er goed uit.
Na levering kwam ik er achter dat een paar valdemping platen kapot waren. In overleg heb ik met wat snijwerk, de platen gelukkig kunnen gebruik. Scheelt weer voor beide partijen gedoe met nieuwe leveren. Als service kreeg ik een vergoeding.
Heel tevreden over communicatie en service.

Top!
Makkelijke quote aanvraag en bevestiging via mail en telefonisch afstemmen. Snel een datum voor aanleg. Aanleg ook snel, netjes en verzorgd gedaan.

Topbedrijf voor uw kunstgras
Welkom op het bedrijf om goed te kijken welke soorten kunstgras er zijn, goede en duidelijke uitleg wat het verschil is tussen de soorten kunstgras. Snelle levering en snelle reactie via mail op mijn vragen.
Op de dag van leggen keurig op tijd en alles goed en netjes gelegd en ook alles mooi netjes achtergelaten. Ik zeg top bedrijf.
communicatie en klantvriendelijkheid is echt goed bij dit bedrijf, zeker een aanrader als u een bedrijf zoekt voor uw kunstgras.