Kunstgrasdirect Anmeldelser 575

4,7

Snelle service en levering, nette jongeman dat het kunstgras ( Wolvega kunstgras ). Top. We gaan ervan genieten

Super snel maar dan ook echt snel! Dat begon al met de staaltjes aanvragen die waren in de avond aangevraagd en de volgende dag binnen. Kwaliteit mat hoor (middelste genomen) en overal duidelijke in... Se mere

Bestelling ging vrij makkelijk, door dat er eerst stalen waren gestuurd, konden wij de keuze makkelijk maken. Zowel Bestelling als levering gingen vrij snel en ook zoals aangegeven door kunstgrasdirec... Se mere

Heel goede snelle service. T gras ziet er schitterende echt uit. Jammer dat de extra pennen waar we telefonisch over gesproken hebben, niet bij de levering zaterdag. De afhandeling hiervan na onze... Se mere

1. Have
  2. Havecenter

✅ Kunstgras met 25-60% korting! Goedkoopste van NL ✅ Bestel online of direct afhalen, grote voorraad. ✅Gratis verzending! ✅Vraag gratis stalen aan! Welkom bij Kunstgras Direct, dé kunstgras specialist in Friesland! Wij hebben een grote collectie kunstgras voor in jouw tuin, terras, balkon of sportveld. Wij zijn er trots op om het beste kunstgras aan te bieden dat je kunt vinden. Met jarenlange ervaring en expertise zijn wij dé specialist op het gebied van kunstgras. We staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van het juiste kunstgras. Kunstgras kopen doe je eenvoudig online in onze webshop. Of bezoek gerust onze showroom in Wolvega, zodat wij je kunnen voorzien van advies op maat. Vraag gratis stalen aan, zodat je zelf kunt ervaren welke type kunstgras het beste past bij jou past. Bestel eenvoudig kunstgras online bij Kunstgras Direct en profiteer van gratis thuisbezorging.

4,7

Kunstgras Makkum werd keurig volgens…

Kunstgras Makkum werd keurig volgens afspraak geleverd. Tijdens het leggen zagen wij dat er een donkere streep in het gras zat. Wij mochten nieuw kunstgras ophalen. Alles is naar wens opgelost.

Met vriendelijke groeten
Pieter uit Joure

12. juli 2024

Top ervaring!!

Fijn contact, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Daarbij ook nog eens een hele goede kwaliteit gras. Ligt op het beton op een groot dakterras 4x4 m.

19. juni 2024

levering met alles erbij

Prima levering met alles erbij. Wel bijzonder dat een chauffeur alleen zo een grote zware rol alleen komt afleveren. Blij dat ik bezoek had op dat moment zodat de rol meteen achter het huis kon worden getild.

2. juni 2024