Wij zijn ontzettend tevreden met ons nieuwe kunstgras! Het is keurig netjes gelegd door zeer kundige en vriendelijke medewerkers. Alles werd zorgvuldig uitgevoerd en het resultaat mag er zeker zi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bij aanvraag een volledige doos met samples die de werkelijkheid weergeven. Daarna goede hulp met inmeten en bovenal kwaliteit met leggen en oog voor detail
We zijn zeer goed en vooral ook heel snel geholpen met onze vragen. De reacties op vragen per mail werden zeer snel beantwoord waardoor het bestellen, betalen en kunstgras ontvangen zeer snel en so... Se mere
Virksomheden har svaret
Kunstgras Luna is zo mooi, ik ben bij Kunstgrasnet heel goed geholpen. Ik heb uitgelegd wat ik wilde en binnen no time hebben ze het gras opgestuurd en je kreeg ook instructies over hoe je gras kunt p... Se mere
Virksomheden har svaret
Sisalstraat 75, 8281 JK, Genemuiden
- (+31) 038 - 38 55 424
- info@kunstgrasnet.nl
- www.kunstgrasnet.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 62 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke en fijne communicatie
Duidelijke en fijne communicatie. Het gazon is snel en strak gelegd. We zijn er erg blij mee!

Snel, simpel en efficient
Met 4 stalen kon ik thuis een goede keuze maken. De bestelling was zo geregeld en fijn dat alle toebehoren direct mee te bestellen waren. Levertijd ook meer dan schappelijk en de leverdatum ook zelf te selecteren.

Excellent quality
Excellent quality, delivery was fast and everything went smooth! I certainly recommend!

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Het fijne is dat je kleine staaltjes…
Het fijne is dat je kleine staaltjes kunt opvragen om te kijken wat het best bij je past. Levering is netjes en het gras is van goede kwaliteit.

Goede en duidelijke communicatie
Goede en duidelijke communicatie. Snel en netjes gelegd. Vriendelijke werklui.

Wat een geweldige service
Wat een geweldige service. Maandagavond besteld, vrijdag netjes geleverd. Door de bezorger netjes in de achtertuin neergeled. Mooi natuurlijk gras wat heerlijk zacht is.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
goede kwaliteit en goede service
Duidelijke website. Snelle levering; goede kwaliteit en goede service.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Dat ik een staal aanvroeg kreeg ik de…
Dat ik een staal aanvroeg kreeg ik de keus om 3 verschillende te kiezen maar kreeg een hele doos. Zo zijn wij ook gekomen tot de kunstgras die we eerste instantie niet kozen.
Bestellen ging heel makkelijk en binnenkort wordt het geleverd.

Zeer tevreden
De communicatie per e-mail was helder. Bezorging prima! Chauffeur was alleen en heeft de rol helemaal naar de achtertuin gebracht. Echt top!
Ik heb het nog niet uitgepakt dus dat is nog een verrassing.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
De bestelling was op tijd en was wat we…
De bestelling was op tijd en was wat we besteld hadden.

Besvarelse fra Kunstgrasnet
ze hebben top kwaliteit spullen met een…
ze hebben top kwaliteit spullen met een snelle levering wij zijn erg blij met het bedrijf en ga zeker vaker bestellen

Besvarelse fra Kunstgrasnet
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.