Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma!
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma!
I forb. med huskøb bestiller jeg en tv-inspektion af kloak. Jeg får en mundtlig pris på dette og takker ja til tilbuddet.
Da regningen sendes er denne næsten dobbelt så stor som det tilbud jeg takkede ja til. Jeg vendte undrende retur til firmaet og sagde at der måtte være sket en misforståelse og håbede på at vi sammen kunne finde en løsning på den (i min verden) noget urimelige opkrævning. Fik svar retur at det mere eller mindre var mit eget problem når jeg ikke have tilbuddet på skrift, og derfor bare skulle betale det opkrævede beløb. Dette er i min optik ikke spor fair, dårlig kundeservice og direkte flabet skrevet retur. Jeg betalte/overførte selvfølgelig straks det oprindelige aftalte beløb - men firmaet trak mig i retten for det resterende beløb de havde opkrævet. Grundet alvorlig sygdom har jeg ikke været opmærksom på denne indkaldelse, hvorfor jeg pr automatik har tabt denne sag ved ikke at have mødt op.
Kan kun anbefale jer at finde en anden til at få udført jeres opgave - eller som minimum at få tilbuddet på skrift.