0-stjerner herfra :(
0-stjerner herfra :(
Hold jer lang væk fra dette sted!
Vi var 7 voksne og 3 spædbørn ude for at plukke jordbær og betalte 20 kr. pr. person for adgang. Der stod ingen steder, hvilke regler der gjaldt for plukning og betaling – hverken om man skulle betale for alt, man havde plukket, eller kun for det, man tog med hjem.
Vi handlede ud fra, hvad vi har oplevet tidligere samme sted, hvor man netop kunne plukke løs og så bare betale for det, man ville have med hjem. Men denne gang blev vi pludselig og uden varsel konfronteret af ejeren, som råbte voldsomt af os foran børnene.
Vi bad ham flere gange tale roligt, da børnene blev bange og begyndte at græde, men han svarede blot, at det var han ligeglad med, og at vi bare kunne “skride med vores børn”.
Havde han i stedet talt til os på en ordentlig og respektfuld måde og forklaret, at reglerne var ændret, så havde vi selvfølgelig uden problemer betalt for de ekstra bakker jordbær. Men måden, vi blev behandlet på, var chokerende og totalt uacceptabel.
Det ødelagde en ellers hyggelig familiedag, og vi kommer ikke igen. Vi kan desværre ikke anbefale stedet – især ikke til børnefamilier
10. juli 2025