Heb bijna week geleden 3× .omeprazol besteld had deze hard nodig na dat het woensdag geleverd zou worden door post.nl levering verplaatst naar donderdag 1 oktober. Post.nl zegt dat geleverd is maar n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een waardeloze klantenservice! Je besteld iets online, dan sturen ze het naar het verkeerde filliaal en als je dan daarover de klantenservice wil spreken dan verbreken ze gewoon de verbinding... Se mere
Wat een walgelijke en verschikkelijke mensen werken er bij de klantenservice!!!! Elke week beloven en beloven maar niks na komen. 3 weken zelf achter je bestelling aan moeten gaan en dan erachter kome... Se mere
Ik mocht een verjaardagsattentie ophalen in het filiaal te Emmeloord. Het gekozen product was er niet en ook niet meer leverbaar. Toen bood Thea een vervangend product aan en ik vond dat erg klantvrie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rommel winkel
Over het algemeen:
-Ongemotiveerd personeel
-Aanbiedingen met de 2e product gratis?
Ze verdubbelen eerst de prijs en daarna komen ze met de actie: de 2e gratis
Een vraag bij de klantenservice…
Een vraag bij de klantenservice neergelegd. Vragen die ik in een paar mails moest herhalen. Daarna hoor je niets meer.
Voortaan maar naar de Etos .
Nooit meer Kruidvat
De bezorger van PostNL heeft mijn pakket van Kruidvat bij het uitladen op straat laten vallen en omdat de flessen wasverzachter daarbij gesneuveld zijn was het gehele pakket doorweekt. Het pakket heb ik niet geaccepteerd en is weer retour meegenomen door de bezorger. Dit heb ik direct telefonisch gemeld bij de klantenservice van Kruidvat, nu 2 weken later is het pakket nog steeds in het depot van PostNL.Kruidvat weigert tot nu toe om over te gaan om terugbetaling. Na div mails heen en weer wilt Kruidvat nu een onderzoek starten en hoor ik over weer eens 2 weken of zij eventueel mijn aankoopbedrag a 67 euro gaan terug betalen. Wat een waardeloos bedrijf nog geen eens 1 ster waard!😡
De foto's keurig afgeleverd
Gebruik nooit de pillen GLP-1 het is je…
Gebruik nooit de pillen GLP-1 het is je reinste onzin en je weet niet wat voor een rotzooi erin zit.
Ga naar de dr. Om af te vallen met goede begeleiding.
Het is oplichterij
Voor 22.00 uur besteld volgende dag in…
Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis maar niet heus. Gewoon een week later! Gaat men hier bedrijven als TEMU achterna ?
Govolta verkoopt via Kruidvat tickets…
Govolta verkoopt via Kruidvat tickets om naar Duitsland te reizen. De klantenservice van Kruidvat weet niet eens hoe de vouchercodes werken. Uiteindelijk heeft Kruidvat de verantwoordelijkheid genomen om het geld terug te betalen. Goed dat ze dit hebben gedaan.
Waar gaat het mis, bij de chatbot, irritante wachtmuziek of anders?
bel klanten met service krijg chatbot aan de lijn vraag om medewerker chatbot zegt kan vraag niet beantwoorden verbind u door met medewerker. nu al weer 10 minuten in de wachtrij met irritante wachtmuziek. Laatst ook poging gedaan via chat na 15 minuten in de wacht chat verbroken. Winkels van het Kruitvat staan zo vol dat je er bijna niet kunt lopen.
Waar gaat het mis?
Nu wel medewerkster aan de lijn. Helaas is ze al 9 minuten bezig met kijken waar het probleem ligt. 2 +1 lijkt mij vrij simpel. Ik heb opgehangen, sorry!
Garnier Olia haarverf zeer agressief en schadelijk
Beste Kruidvat,
Jullie promoten Garnier Olia haarverf als goede en betere haarverf voor je haar. Dit is zorgwekkend en misleidend, want het is een zeer agressieve verf. Diverse reviews en mijn ervaring is uiterst negatief. Zowel meer mensen als ik kampen erna met haar breuk.en haarverlies. Dit is ernstig en serieus te nemen. Hoop dat deze verf uit de winkels wordt gehaald.
kruidvat is een winkel waar je bijna…
kruidvat is een winkel waar je bijna niet online kunt bestellen
4x geprobeert te bestellen wat een waardeloos bedrijf
zelfs bestellingen die wel besteld zijn .zijn niet
te vertrouwen pakjes steriele wond gaasjes worden geopend en andere modellen in gedaan
flesjes van cranberry X tra is het papier onder de deksel al verwijderd , doppen slecht terug gedraaid
alles wordt klakkeloos in een doos gesmeten en verstuurd
zeer zeker geen aanrader om iets te bestellen online
mijn eigen ervaring
Online een product besteld
Online een product besteld, op de site word aangegevens verzonden de volgende dag, nu zijn we 6 dagen verder en heb nog steeds niks mogen ontvangen, hierover de Klantenservice gebeld maar daar werd ik niet geholpen, omdat je via kruidvat iets koopt bij een extreme parting kunnen ze niks voor je betekenen, ook heb ik de extreme parting gebeld maar na 10 minuten in de wacht te hebben gehangen was dit ook been succes
Was net bij de kruidvat en iemand ging…
Was net bij de kruidvat en iemand ging naar buiten en het alarm ging af, zegt de verkoopster achter de kassa tegen die persoon ooooh loop maar door hoor.
Ik vind dit niet normaal kruidvat doet niks tegen diefstal preventie.
Ik was echt verbaast.
Duurt erg lang voordat foto’s zijn
Duurt erg lang voordat foto’s zijn, komt er bericht dat ze er zijn ,vervolgens in de winkel niets aanwezig van de foto’s. Komt er een herinnering dat de foto’s niet opgehaald zijn.
Nooit meer .
Wel betaald maar geen foto’s
Wij doen niet aan acties!!!
Ik kocht een product waar je een gratis product bij krijgt en dat was nooit binnen gekomen.
Toen ik er naar vroeg was het antwoord, Ja dat is dan zo.
Gezien de algehele score van Kruidvat in de reviews had ik hier beter eerst een kijkje kunnen nemen, dan had ik van te voren geweten wat ik kon verwachten.
Ik ga voortaan ergens anders naar toe.
Producten besteld maar zijn niet op voorraad terwijl je ze wel kan bestellen
Vorige week een bestelling gedaan, was er wederom een product niet op voorraad. Dat hoor je pas als je het ophaalt. Later nog een luchtbed besteld. Na 3 dagen krijg je te horen dat deze niet op voorraad is en dat de bestelling wordt geannuleerd. Met dit weer nu dus nergens meer te krijgen. Ook andere keren bij bestellen zijn er steeds dingen niet op voorraad. Ik vind het raar omdat ik dit bij andere sites niet zo ervaar. Als je in de winkel een 2+3 gratis product wilt kopen dan zijn er vaak ook geen 5 op voorraad.
De medewerkers waren gigantisch aan het…
De medewerkers waren gigantisch aan het klagen over een andere collega die niets goed had gedaan de dagen ervoor. Ze spraken zo luid dat de hele winkel het kon horen.Was gewoon te schandalig.
Kruidvat Weert, langstraat
Geen geld terug na fout bestelproces
Bestelling faalt tijdens het betaalproces. Wel 99 euro afgeschreven, maar geen bevestigingsmail of levering. Al 3x contact gehad met klantenservice. Ze zouden geld terugstorten, maar na ruim 3 weken nog geen geld gezien.
CEWE fotoboeken via Kruidvat
CEWE fotoboeken via Kruidvat; Uitgebreide software, heel veel mooie mogelijkheden. Keuze uit diverse afmetingen en papiersoorten, super. Echt hele mooie boeken. Ook de nacontrole bij een bestelling, niet goed dan wordt het opnieuw afgedrukt.
Minpuntje is de prijs !! Ze zijn behoorlijk duur. Wat vaker korting of aanbiedingen zou heel prettig zijn.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.