Klart anbefalesværdigt: Det er der, fordi de sender STRAKS! Produkterne er top kvalitet og smukke, og så er der en uovertruffen service, der lytter, hjælper og forstår en som kunde! Tak for hele pak... Se mere
Jeg har både skoreoler og knagerække i eg, og det er virkelig god kvalitet og fantastisk flot! Nøglebrættet med medfølgende nøgleringe er genialt! Jeg skrev til dem for muligheden for at købe endnu en... Se mere
Sindssygt smukke produkter. Jeg havde et specielt behov, som jeg forespurgte om i mail. De var super hurtige til at svare og afdække mit behov. Fantastisk god service. Jeg skulle bruge mit produ... Se mere
Har købt den nye Sika TV-stander. Flot produkt - lækkert forarbejdet. Montageinstruktionen og medfølgende skruer kan forbedres. Du modtager 6 poser med skruer uden indikation af, hvor de skal brug... Se mere
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg har handlet her flere gange
Jeg har handlet her flere gange. Elsker deres produkter.
Vinylreolen uden pladeholdere
Har købt vinylreolen - nydeligt håndværk og let at samle.
Pladeholderne duer ikke fordi plader kommer i forskellige tykkelser, med og uden ekstra pladecover. Det betyder at man fx ikke kan have sin samling i alfabetisk orden fordi albumtykkelsen varierer.
Til gengæld fungere det fint uden holderne - og så kan der endda være flere plader i reolen - jeg har pt 145 plader i en reol.
Et forbedringsforslag er at sætte to ekstra tubes ind midt på den lige bagvæg, så pladerne ikke skrider ud.
Fantastisk kundeservice og meget god…
Fantastisk kundeservice og meget god kvalitet af møbler. Spørgsmål blev hurtigt besvaret via e-mail. Meget venligt personale. Meget anbefalet.
Kaya TV-stander
Har netop samlet min Kaya TV-stander i valnød. Virkelig nem at samle og utrolig flot!
Lækker kvalitet og design
Super lækkert produkt og god venlig medarbejder i supert
Vi har købt det smukke vinylmøbel
Vi har købt det smukke vinylmøbel, så nu er LP’er og pladespiller kommet frem igen😊 Vi havde brug for en lille tilpasning af højttalerskjuleren, for at få plads til en forstærker og det fik vi super hjælp til.
Vi har købt den smukke Kaya TV-stander…
Vi har købt den smukke Kaya TV-stander og er så tilfredse med udtrykket og fleksibiliteten det giver at kunne flytte fjernsynets nemt. Meget smukt design, som vi ofte får komplimenter på.
Flot design
Flot design, nem at samle og hurtig levering, hvad kan man ellers ønske sig?
Super lækker kvalitet
Super lækker kvalitet, har købt et KAYA tv stativ, og er simpelthen SÅ glad for det😊
Servicen er i top, hurtig svar og flinke medarbejder som er klar til at hjælpe. Jeg kan kun anbefale at handle her😊
Det hele spille bort set fra hylden til…
Det hele spille bort set fra hylden til TV stativet, som var flækket. Vi fil returner og tilsendt en ny inden for relativ kort tid. 😁
Service i allerhøjeste kvalitet!
Købte en KAYA tv stand og jeg er overrasket over den høje kvalitet, det er virkelig fede produkter!
Kundeservicen er af samme høje kvalitet, alle spørgsmål besvares indenfor meget kort tid både før og efter handel - jeg vil klart anbefale andre at handle hos dem😄
Display Luna
Jeg har modtaget et virkelig smukt vinylmøbel, Display Luna, som jeg er tilfreds med, dog mangler der en magnet ...på bundpladen. Dette har jeg skrevet en mail omkring, og jeg tænker, at det ender godt.
Ella tv-stander
Lækkert møbel i god kvalitet, som også står meget stabilt.
Nemt at følge samlevejledning, hurtig levering.
Alt i alt glimrende!
Fantastisk smukt 🥰🥰🥰
Hurtig levering, super lækre materialer samt det flot design
Elsker spillet i træet. Et ord siger det hele Fantastisk smukt😍😍😍😍😍
En moderigtig stikdåse
Hvem skulle tro at en stikdåse kunne være dekorativ! Passer perfekt til mine egetræsmøbler.
Fantastisk service og super flot produkt
Jeg havde spørgsmål og en mindre reklamation efter modtagelse af en super flot tv-stander med hylde i egetræ - jeg fik den bedste service og vejledning, som man kan tænke sig :-)
Træbeklædt stikdåse
Jeg har til en start købt jeres træbeklædte stikdåse.
Når man har brug for en stikdåse, som vil være synlig, er jeg bare glad for, at jeg har fundet en æstetisk én.
Fin hurtig levering.
Det er virkelig lækker kvalitet hele…
Det er virkelig lækker kvalitet hele vejen rundt. Der er tænkt over de små detaljer ift. at gemme ledninger og skruer væk.
Gennemført, flot håndværk.
Virkelig lækkert produkt!!
Jeg er yderst tilfreds med mit køb af KAYA tv-stander, hylde, stikdåse og konsolholder.
Virkelig et lækkert produkt, kvaliteten er i top, nem at samle, og så giver det et helt fantastisk udtryk i stuen.
Der var også god og hurtig service, da jeg havde et par spørgsmål.
Jeg kan varmt anbefale dette produkt.
Æstetiske produkter, brugervenlig opsætning og højt serviceniveau
Jeg har købt KAYA TV-stander med tilhørende konsolophæng samt stikdåser, og både min bedre halvdel og jeg er meget tilfredse! Min oplevelse med Kristian Juul har været over forventning - både i henhold til produkt og service.
Varm anbefaling herfra.