Klart anbefalesværdigt: Det er der, fordi de sender STRAKS! Produkterne er top kvalitet og smukke, og så er der en uovertruffen service, der lytter, hjælper og forstår en som kunde! Tak for hele pak... Se mere
Jeg har både skoreoler og knagerække i eg, og det er virkelig god kvalitet og fantastisk flot! Nøglebrættet med medfølgende nøgleringe er genialt! Jeg skrev til dem for muligheden for at købe endnu en... Se mere
Sindssygt smukke produkter. Jeg havde et specielt behov, som jeg forespurgte om i mail. De var super hurtige til at svare og afdække mit behov. Fantastisk god service. Jeg skulle bruge mit produ... Se mere
Har købt den nye Sika TV-stander. Flot produkt - lækkert forarbejdet. Montageinstruktionen og medfølgende skruer kan forbedres. Du modtager 6 poser med skruer uden indikation af, hvor de skal brug... Se mere
Svarer typisk inden for 1 måned
Fedt design og produktet oser af god…
Fedt design og produktet oser af god kvalitet. Kan varmt anbefales!
Kaya møblet
Købte Kaya møblet. Rigtig pæn finish men det gynger vældig meget. Er usikker på om det bliver ved med at holde. Fladskærmen kan ikke fikseres til de metalstænger som det kan glide frem og tilbage på. Det bevirker at man hele jævnligt skal rette på det. Fordi det er så vakkelvornt så kan det være en lille smule ude af vatter. ikke meget men nok til at fornemme det. Møbelfirmaet bekræftede at møblet er vakkelvornt. Ærgeligt for et møbel i den prisklasse. Tilføjelse: Jeg tror det er nærmest en almen opfattelse af at det svajer en del. Jeg tror det er præmissen når tværstængernes diameter ikke passer med monteringshullerne i træstellet. Pænt men sku ikke gennemtænkt.

Besvarelse fra Kristianjuul
De efter sendte defekt vinyl holder med det samme
Jeg var i den uheldige situation at jeg modtog en dobbelt vinyl holder som desværre var bøjet I den ene ende, efter jeg skrev til dem sendte de en ny næste dag. Super service, og de svarede med det samme!
Virkelig gennemførte produkter
Virkelig gennemførte produkter. Er en glad ejer af ELLA TV standeren og Display LUNA. Føles som rigtig høj kvalitet og pynter virkelig i stuen.
Derudover hurtig levering og god service. Klar anbefaling herfra!
Tak for rigtig service og ikke mindst…
Tak for rigtig god service og ikke mindst en flot TV stander👍👍👍👍🫵
Et flot produkt der udstråler kvalitet
Et flot produkt der udstråler kvalitet, kreativt og omhyggeligt arbejde. Nu kigger jeg mere på foden end på fjernsynets billedet !
Skader på produkt og dårlig service
Jeg købte et LUNA Display til min kæreste i gave. Da pakken bliver åbnet ser vi, at der er hakker/mærker flere steder på både bund- og topplade.
Vi bliver selvfølgelig skuffede, da vi regnede med at det var et kvalitetsprodukt. Det er et ret dyrt produkt, hvorfor vi selvfølgelig forventer at alt er i orden. Dette var dog ikke tilfældet, og da jeg henvendte mig til kundeservice, var der ingen hjælp at hente.
Der bliver sendte flere mails frem og tilbage, hvor jeg flere gange må give udtryk for, at vi bestemt ikke ønsker at returnere produktet, så de måske/måske ikke kan udbedre skaden, vi ønsker blot et afslag i prisen. I denne korrespondance indvilliger de og spørger: “Hvilket afslag foreslår I”? Jeg sender et forslag og får så efterfølgende et svar tilbage om, at de slet ikke kan tilbyde et afslag, fordi jeg har købt displayet med 15% rabat. Virkelig uprofessionelt at man først siger ja til et afslag for efterfølgende at trække i land. Jeg har heller aldrig hørt lignende, at man ikke kan tilbyde et afslag i prisen, på et defekt produkt, blot fordi det er købt med rabat. En sådan rabat fratager jo ikke en fra de rettigheder, man har som forbruger. Jeg synes, det er en skam, når man bruger så mange penge på et møbel, der burde være af høj kvalitet.
Jeg kan bestemt ikke anbefale Kristian Juul
Opdatering: Kristian Juul har anmeldt min anmeldelse til Trustpilot for “skadeligt og ulovligt indhold”. Fuldstændig til grin at de prøver at få en helt fair anmeldelse fjernet. Jeg har sågar beviser på alt der nævnes i anmeldelsen. De fik selvfølgelig ikke medhold i anklagen, men det er ikke et under deres trustpilot ser så “ren” ud når det er sådan de arbejder.

Nemt & Bekvemt
Jeg rakte ud til Kristian Juul, efter jeg havde købt en af deres TV-standere via en forhandler. Desværre blev ordren annulleret, da produktet var udgået hos forhandleren, og samarbejdet med producenten var ophørt.
Efter at have fået direkte kontakt til Kristian Juul oplevede jeg en meget lydhør og imødekommende service. Sammen fandt vi hurtigt en god løsning, så jeg alligevel kunne købe produktet.
En kæmpe anbefaling herfra for den fantastiske support, man får ved direkte kontakt med Kristian Juul!
Pænt møbel, men kan som standard ikke holde dobbeltvinyler
Jeg har købt Display LUNA i eg, og synes i bund og grund at det er et super pænt møbel, til at have mine bøger, LP'er og højtalere stående på.
Jeg synes dog at det er ærgerligt, at man kun kan opbevare enkelt vinyler i møblet, når langt størstedelen af de vinylsamlinger der bliver lavet i dag er med 2 plader.
Jeg har prøvet at finde info på hjemmesiden, hvor det står skrevet at den kun kan holde enkeltvinyler, men kan umiddelbart ikke finde det nogle steder.
Man har muligheden for at købe ét sæt, altså til en del af møblet, hvor der er plads til dobbeltvinyler for 300kr. Jeg ligger inde med alle holderne til enkeltvinylerne som jeg desværre ikke kan bruge, og spurgte om vi evt. kunne lave en byttehandel hvor jeg sender alle enkeltholderne retur, og som minimum får en dobbelt holder tilbage - det er desværre ikke muligt.
Så for at ridse op... Pænt møbel, men for mig opfylder det desværre ikke de krav det skulle, uden jeg skal smide flere penge i det.

Bedste service
Havde forlagt skruer til vores nye tv stander. Kristian Juul sendte fluks nogle nye. Mega god og hurtig service. Stor anbefaling herfra.
Det bestilte mere end levede op til det…
Det bestilte mere end levede op til det forventede. Alt er og bærer præg af at være kvalitet!
Jeg kan kun være ovenud tilfreds med min bestilling af Kaya med hylde og integreret stikdåse!
Sjældent at man har lyst til at sige tak, for noget man har betalt for
Skønne produkter og fin service
Skønne produkter og fin service
Dog er vinylholderne ret skrøbelige. De originale der fulgte med er 5 riller knækket og på de nye double knækkede 2 dutter allerede ved første indsætning af vinyler.
Virkelig flot og funktionel møbel.
Virkelig flot og funktionel møbel.
Da jeg modtog det var top pladen desværre flækket. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt at de selvfølgelig sendte en ny og med en retur label til det andet. God og hurtig service. Tak.
Flot æstetisk design og alligevel utrolig funktionel med hjul
Flot æstetisk design, let at samle, super funktionel og vi kører den rundt i huset dagligt - det har fået børnene væk fra tabletskærme og skabe mere nærvær i familien.
Fantastisk service fra Kristian Juul
Fantastisk service fra Kristian Juul! TV-standeren er solid og elegant.. Høj kvalitet og en venlig tilgang – fem stjerner herfra!"
Super lækkert møbel
Super lækkert møbel (Luna) der er nemt at samle og yderst stabil. Rigtig god service og rådgivning.
Fantastisk servivce
Fantastisk servivce. Utrolig flinke at tale med.
Vi fik leveret til en brugs 80 km fra vores bopæl. Ringede til Kristianjuul, og straks tilbød han at sende en ny til levering på vores adresse.
Kan varmt anbefale firmaet
Ps. En fantastisk fin TVstander, som selv ældre pensionister kan samle. Fin vejledning medfølger
Jeg har modtaget TV-stander SIKA
Jeg har modtaget TV-stander SIKA.
Super lækker kvalitet. Gennemarbejdet i detaljer. Smukt træ.
Har købt den nye Sika TV-stander
Har købt den nye Sika TV-stander. Flot produkt - lækkert forarbejdet.
Montageinstruktionen og medfølgende skruer kan forbedres. Du modtager 6 poser med skruer uden indikation af, hvor de skal bruges - heller ikke i instruktionen. Det kan gøres bedre. Derfor minus en stjerne
Lækre produkter jeg har fået
Lækre produkter jeg har fået , smuk TV stander kaya og display multi lp holder, og så nogle mega fede stikdåser produkterne er faktisk flottere end jeg havde regnet med 😍 Tak for handlen til jer