Mange nye og lokale kunder bruger Krak som kontakt.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Alt i orden virkelig en virksomhed der tager det seriøst 👍👍👍

Besvarelse fra Krak
Det fungerer bare ikke! Jeg kommer ofte til helt forkerte steder på kortet når jeg søger på en adresse - skrifttypen er unødvendig kæmpestor, jeg får ikke automatisk husnumre frem - jeg hader virkelig denne nye debile version!

Besvarelse fra Krak
Ringer til reklame beskyttede virksomheder. De siger ens virksomhed er inaktiv på krak og vil forsøge at sælge et abonnement. Ringer fra nr: 32 23 79 61.

Besvarelse fra Krak
Vi blev oprettet på vores adresse og det gik hurtigt. Tak for det.
Vh
Lars Brinch Thygesen

Besvarelse fra Krak
Var lige i kontakt med Krak (og degulesider) kundeservice omkring en udfordring jeg havde.
Super hjælpsom "Charlotte" som gjorde hvad hun kunne samt delte viden der kunne lette mig med mit problem.

Besvarelse fra Krak
Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og har med lethed og fornøjelse kunnet arrangere ture, angive mødested, som er delt med link og kunnet måle nøjagtig distance. Alt det er slut. Nu er der utydelige kort, ubrugelige værktøjer og døde links.

Ny Besværlig Krakkort
Den gamle KrakKort var mindre brugerFjendtlig 🙂
Den nye kan godt bruges med nogle tidskrævende WorkArounds 🙁
I nogle tilfælder vil det være mindre besværligt at bruge Google Earth istedet. 😊

Besvarelse fra Krak
Tja, så er det slut med at bruge Kraks kort. Det har jeg og mange andre ellers gjort i årtier.
Software producenterne skriger på opdatering og forandring, så de kan holde bixen kørende, og Krak er hoppet på limpinden.
Ofrene er brugerne som får en gang ubrugeligt juks istedet for det eksisterende.
Denne elendighed har så nu ødelagt Kraks kort ligesom den ødelagde Den Blå Avis (DBA) og så mange andre tjenester som var yderst velfungerende og finpudsede.
I forandringens (ikke forbedringens) hellige navn har Krak nu nedlagt det gamle og værdsatte kort og udskiftet det med en dårlig kopi af Open Street Map (OSM).
Krak har brugt en håndfuld svagtbegavede skoleelever til at lave kortet. Disse elever mener at deres Google befængte smartphone kan alt, også lave landkort.
Da eleverne naturligvis kun kender Google Maps vil tilpasningen af OSM naturligvis kreere et misfoster som ingen vil bruge.
Ligesom Google Maps vil fokus ligge på reklamer og dertilhørende snagen. Alt andet har laveste prioritet.
Der vil formodentlig ikke rejse sig den samme Trustpilot storm som Den Blå Avis har fået at føle, da der eksisterer alternativer til Kraks kort. Brugerne vil bare forsvinde.
Nu vil Krak jo naturligvis ligesom DBA nedtone problemet og sige at de arbejder på at "optimere" det nye kort, så brugerne bedes fortælle hvilken funktion de gerne vil have forbedret.
Og brugerne er jo lidt tungnemme og fodslæbende så de er imod alt nyt.
Det er jo værdiløst pølsesnak. Man kan ikke få den slags makværk til at fungere og brugerne har jo ikke bare et enkelt klagepunkt.
Efter et par minutter med det nye kort kan man allerede konstatere at det er 100% håbløst.
Selve kortet er fimset i farverne og mangler helt den kontrast man er vant til, og som iøvrigt var en af de ting der adskilte Kraks kort fra de andre.
Zoom funktionen er absurd dårligt lavet og hvorfor kan man ikke længere trykke på en bygning og få adressen?
Jeg kan kun anbefale Krak at gå tilbage til den gamle version inden brugerne er smuttet...

Besvarelse fra Krak
Bare fordi det ikke skal koste noget bruger man en ny side der ikke giver en lyst til at bruge krak mere dette er gjort flere steder banker /rejseplan osv ,osv ,det ren discount /papirklip mener de burde stoppe med at stille ? til hvad vi bruger syntes i ved godt selv det noget skidt udelukkende for at spare penge, på de gamle sider kunne ikke vises reklamer det årsagen til siden er skiftet ud og blevet til Papirklip. der hopper og danser det gælder alle steder fordi alle dem der ikke bruger smartphone/app /billede genkendelse osv osv skal tilpasses alle de u -smartphones som er vænnet til det hele sejler må dem med stabile computer forstyrres af deres dårlige vaner .

Besvarelse fra Krak
Erkendt jeg savner allerede det gamle kort, men må jo bruge det nye nu.
Det er lidt trist at det ikke en gang har styr på de nye metro stationer. F.eks. mangler både Sluseholmen og Enghave station. Jeg ved at Sluseholmen var på det gamle, er da pinligt at de ikke er med på det nye kort.
Ved søgning på Sluseholmen station, får jeg Nørreport!

Besvarelse fra Krak
Få sekunder efter ny-ankomst og valg af cookie-indstillinger, ruller søgefeltet ned og erstattes af en reklame.
2 x i træk nudgede hjemmesiden mig således til at give en reklame på sitet et hit, da jeg begge gange lavede et dobbeltab på søgefeltet for at søge 'hvem ringede'. 2 gang var et kontrolbesøg efter sletning af cookies i min browser for at se om det virkelig kunne være rigtigt..
Det er lige en tand for smart Krak..

Besvarelse fra Krak
Jeg kan hermed oplyse Krak om at der rent faktisk stadig køre Tog fra Odense til Næstved. Før kunne man se en Ruteplan med tog og tider, det kan man selvfølgelig finde på DSB. og når man nu ikke er en ørn til Computer så er det sgu forvirrende. Jeg tror ikke at i er klar over hvor svært det kan være, men jeg må jo oprette et Firma så jeg kan få hjælp på Telefonen. Kan i ikke oplyse fra start at Telefonnummeret KUN er til Erhvervsdrivende så er man da fri for at tro man kan få Telefonisk hjælp men så ser det måske ud som om jeres service ikke omfatter Telefonservice.

Besvarelse fra Krak
Det nye KRAK-kort er simpelthen en ommer
Selve kortet er betydelig ringere i udseende og detaljer end det gamle.'
Og I får kun 2 stjerner - 1. fordi kortet trods alt eksisterer - 2. fordi numrene trods alt kan findes -men så er det slut med ros.
Når man som jeg gennem flere år har benyttet KRAK- i en fritidsopgave - til at finde telefonnumre - er det betydeligt vanskeligere end i det tidligere kort - eller for at sige det på jysk "rigtig træls", at overføre numre fra resultat-oversigten på det nye kort til en tekstside. Og resultatet af de overførte numre er noget forvirrende og skal redigeres på tekstsiden for at kunne anvendes. I det gamle kort kunne adresserne bare lyses op og trækkes over.
Det nye kort og dets muligheder er en helt klar nedgradering i forhold til det gamle kort, som jeg vil benytte, så længe det er tilgængeligt - sorry.

Besvarelse fra Krak
Krak.dk's rutevejleder er simpelthen fantastisk! Brugervenlig, præcis og altid opdateret. Det er en fornøjelse at planlægge ruter og finde lokale tilbud. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker en gnidningsfri og pålidelig vejledning.

Besvarelse fra Krak
Krak er blevet helt ubrugeligt: Deres nye kort er virkelig for dårlige, man ser jo ingenting og ingen detaljer. Søger man på person får man frem helt forkerte uden rette navn.
Jeg skal ikke bruge denne nye Krak - den er Krak!!