Krak Anmeldelser 1.056

3,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 92 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige og effektive service, især når det kommer til at løse problemer og justere oplysninger. Mange fremhæver den gode vejledning og den kompetente hjælp, de modtager, hvilket resulterer i en super fin oplevelse. Den hurtige reaktionstid og den smidige håndtering af henvendelser bliver ofte fremhævet som en stor fordel. Dog var nogle forbrugere utilfredse med hjemmesidens brugervenlighed og oplevede, at den var forvirrende og fyldt med reklamer. Der var også frustration over manglende kontaktoplysninger og vanskeligheder med at få telefonisk hjælp, især for private brugere. Nogle fandt, at den nye version af korttjenesten var mindre brugervenlig end den gamle og savnede tidligere funktioner.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder deler positive meninger om service, og mange fremhæver den hurtige og kompetente hjælp, de har... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor nogle forbrugere rapporterer vanskeligheder med at komme... Se mere

Response time

Kunder havde positive oplevelser med responstiden, hvor mange rapporterede at have modtaget utroligt hurtige... Se mere

Website

Brugere beskriver negativ interaktioner med website, hvor mange rapporterer, at siden ikke virker, og oplever... Se mere

User experience

Kunder noterer tvetydige oplevelser med brugeroplevelsen, hvor nogle finder den hurtig og ligetil. Andre... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var lige i kontakt med Krak (og degulesider) kundeservice omkring en udfordring jeg havde. Super hjælpsom "Charlotte" som gjorde hvad hun kunne samt delte viden der kunne lette mig med mit problem.

Jeg blev for nylig kontaktet af Saif Ali Mehmood fra Krak.dk, og jeg må sige, at han virkelig skiller sig ud som en salgsprofessionel. Fra første opkald var han professionel, imødekommende og f... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Online-marketingbureau
  2. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i E-markedsføring
  3. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Marketingvirksomhed
  4. nr. 3 af de 4 bedste virksomheder i Medie- og marketingbureau
  5. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Søgemaskine
  6. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Social media-bureau

Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.

3,9

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Alt i orden virkelig en virksomhed der…

Alt i orden virkelig en virksomhed der tager det seriøst 👍👍👍

4. december 2025

Hej.

Tusind tak for dine 5 flotte stjerner, som vi sætter stor pris på, da vi altid har fokus på tilfredse brugere og kunder.

Det fungerer bare ikke

Det fungerer bare ikke! Jeg kommer ofte til helt forkerte steder på kortet når jeg søger på en adresse - skrifttypen er unødvendig kæmpestor, jeg får ikke automatisk husnumre frem - jeg hader virkelig denne nye debile version!

29. november 2025

Hej Lotte.

Det er vi da ærgerlige over at du oplever.
Du må meget gerne sende en mail med uddybning og screenshots til privacy@krak.dk, så kan vores teknikere se på dine input.
Det er også muligt, at give ris, ros og input via feedback-knappen i nederste højre hjørne af kortet.

Pas på!

Ringer til reklame beskyttede virksomheder. De siger ens virksomhed er inaktiv på krak og vil forsøge at sælge et abonnement. Ringer fra nr: 32 23 79 61.

28. november 2025

Hej Malene

Tak for din feedback.
Vi kan ikke se hvilket firma det drejer sig om, så hvis du vil sende en mail med den info på privacy@krak.dk, så kan vi undersøge det nærmere og give en forklaring.

Charlotte, kundeservice

Vi blev oprettet på vores adresse og…

Vi blev oprettet på vores adresse og det gik hurtigt. Tak for det.
Vh
Lars Brinch Thygesen

21. november 2025

Hej Lars.

Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så derfor er vi meget glade for din ros og de 5 flotte stjerner.

Hurtig hjælp!

Hurtig hjælp!

18. november 2025

Hej Helle

Charlotte, kundeservice

God respons fra nye kunder.

Mange nye og lokale kunder bruger Krak som kontakt.

13. november 2025

Hej Peter

Stor tak for din anmeldelse og 4 fine stjerner. Vi er glade for at du oplever god respons fra nye kunder.

Hurtigt svar på henvendelse

Hurtigt svar på henvendelse

27. oktober 2025

Hej Andreas

Vi siger tusind tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner.
Vi er altid klar til at hjælpe både brugere og kunder, så det glæder os at høre, at du har været tilfreds med vores kundeservice.

Bruger den meget sjældent

Bruger den meget sjældent

21. oktober 2025

Hej Carsten

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner.
Vi håber da bestemt, at du vil bruge Krak.dk lidt mere i fremtiden og er glade for at vi hurtigt kunne hjælpe med at rette/slette det ønskede, som vi har skrevet sammen om på mail.

Super kundeservice

14. oktober 2025

Hej Mads.

Tusind, tusind tak for din ros og de 5 flotte stjerner, som vi (og især jeg) sætter stor pris på.

Nye KRAK kort elendigt

Det nye KRAK kort er helt igennem elendigt. Dårligt og utydeligt design og elendig funktionalitet. Jeg har igennem adskillige år brugt KRAK kort som udgangspunkt for ugentlige ture i en vandreklub, og har med lethed og fornøjelse kunnet arrangere ture, angive mødested, som er delt med link og kunnet måle nøjagtig distance. Alt det er slut. Nu er der utydelige kort, ubrugelige værktøjer og døde links.

2. oktober 2025

Hej Ditte

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.

Det er stadig muligt, at bruge vores måleværktøj til fx. af danne ture/ruter og bruge 'del-ikonet' i nederste højre side af kortet, så kopieres linket til det kort du har angivet ruten på og dette link kan så sendes via mail eller SMS.

Hvis du har konkrete eksempler, må du gerne uddybe på mail til privacy@krak.dk - meget gerne med skærmdumps - så kan vi undersøge det nærmere.

Ny Besværlig Krakkort

Ny Besværlig Krakkort
Den gamle KrakKort var mindre brugerFjendtlig 🙂
Den nye kan godt bruges med nogle tidskrævende WorkArounds 🙁
I nogle tilfælder vil det være mindre besværligt at bruge Google Earth istedet. 😊

8. oktober 2025

Hej Jens

Det er vi da ærgerlige over at du oplever.
Du er meget velkommen til at uddybe enten på mail til privacy@krak.dk eller via feedback-knappen i nederste højre hjørne af kortet - det hjælper vores teknikere meget.

Så døde Kraks kort. RIP.

Tja, så er det slut med at bruge Kraks kort. Det har jeg og mange andre ellers gjort i årtier.
Software producenterne skriger på opdatering og forandring, så de kan holde bixen kørende, og Krak er hoppet på limpinden.
Ofrene er brugerne som får en gang ubrugeligt juks istedet for det eksisterende.
Denne elendighed har så nu ødelagt Kraks kort ligesom den ødelagde Den Blå Avis (DBA) og så mange andre tjenester som var yderst velfungerende og finpudsede.
I forandringens (ikke forbedringens) hellige navn har Krak nu nedlagt det gamle og værdsatte kort og udskiftet det med en dårlig kopi af Open Street Map (OSM).
Krak har brugt en håndfuld svagtbegavede skoleelever til at lave kortet. Disse elever mener at deres Google befængte smartphone kan alt, også lave landkort.
Da eleverne naturligvis kun kender Google Maps vil tilpasningen af OSM naturligvis kreere et misfoster som ingen vil bruge.
Ligesom Google Maps vil fokus ligge på reklamer og dertilhørende snagen. Alt andet har laveste prioritet.
Der vil formodentlig ikke rejse sig den samme Trustpilot storm som Den Blå Avis har fået at føle, da der eksisterer alternativer til Kraks kort. Brugerne vil bare forsvinde.
Nu vil Krak jo naturligvis ligesom DBA nedtone problemet og sige at de arbejder på at "optimere" det nye kort, så brugerne bedes fortælle hvilken funktion de gerne vil have forbedret.
Og brugerne er jo lidt tungnemme og fodslæbende så de er imod alt nyt.
Det er jo værdiløst pølsesnak. Man kan ikke få den slags makværk til at fungere og brugerne har jo ikke bare et enkelt klagepunkt.
Efter et par minutter med det nye kort kan man allerede konstatere at det er 100% håbløst.
Selve kortet er fimset i farverne og mangler helt den kontrast man er vant til, og som iøvrigt var en af de ting der adskilte Kraks kort fra de andre.
Zoom funktionen er absurd dårligt lavet og hvorfor kan man ikke længere trykke på en bygning og få adressen?
Jeg kan kun anbefale Krak at gå tilbage til den gamle version inden brugerne er smuttet...

3. oktober 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse og de forskellige input du kommer med, vores teknikere vil meget gerne se på alle de forslag, ideer, kommentarer, ris og ros, hvorefter der prioriteres hvilke rettelser der kommer først.

Krak-kort har i en hel del år været baseret på OpenStreetMap og denne nye version er hovedsageligt ændret design, hvor du påpeger de svagere farver. Der arbejdes på, at brugere måske selv kan komme til at vælge farver på kortet.

Det er stadig muligt ,at højreklikke på en bygning på kortet og får vist fx. GPS-koordinater, tilføje bygningen/adressen til en ruteplan, samt se firmaer og beboere på adressen, hvis vi har disse informationer fra offentlige kilder (CVR og teleselskaberne).

Den vigstigte årsag til det nye design er, at kortet kan opdateres løbende, hvor det tidligere kun blev opdaterer 3-4 gange årligt.

Vi håber, at du kan vende dig til det nye design og opfordrer til at bruge feedback-knappen på kortet, så vores teknikere har input fra brugerne at arbejde med.

Charlotte, kundeservce

Bare fordi det ikke skal koste noget…

Bare fordi det ikke skal koste noget bruger man en ny side der ikke giver en lyst til at bruge krak mere dette er gjort flere steder banker /rejseplan osv ,osv ,det ren discount /papirklip mener de burde stoppe med at stille ? til hvad vi bruger syntes i ved godt selv det noget skidt udelukkende for at spare penge, på de gamle sider kunne ikke vises reklamer det årsagen til siden er skiftet ud og blevet til Papirklip. der hopper og danser det gælder alle steder fordi alle dem der ikke bruger smartphone/app /billede genkendelse osv osv skal tilpasses alle de u -smartphones som er vænnet til det hele sejler må dem med stabile computer forstyrres af deres dårlige vaner .

1. oktober 2025

Hej

Det er vi da ærgerlige over at du synes.
Det er hovedsageligt et nyt design, som gør at vi kan opdatere vores kort meget oftere end på den tidligere version, der også havde OpenStreetMap, som kortleverandør.
Reklamer, som også blev vist på den tidligere kortversion, er nok kommet for at blive, de er med til at finansiere gratis tjenester, som fx Facebook, Instagram, Krak og Google.

Charlotte, kundeservice

Det nye kort er ikke opdateret OK

Erkendt jeg savner allerede det gamle kort, men må jo bruge det nye nu.
Det er lidt trist at det ikke en gang har styr på de nye metro stationer. F.eks. mangler både Sluseholmen og Enghave station. Jeg ved at Sluseholmen var på det gamle, er da pinligt at de ikke er med på det nye kort.
Ved søgning på Sluseholmen station, får jeg Nørreport!

1. oktober 2025

Hej Susi

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.

Jeg har lige søgt 'slusenholmen station' og 'enghave brygge station' og finder begge på Krak.dk på kortet.
Vi håber, at du vender dig til vores nye design og er velkommen til at skrive på privacy@krak.dk, hvis du har øvrige spørgsmål vi kan hjælpe med at besvare.

Charlotte, kundeservice

Krak dk vil meget gerne at du giver en reklame et hit

Få sekunder efter ny-ankomst og valg af cookie-indstillinger, ruller søgefeltet ned og erstattes af en reklame.
2 x i træk nudgede hjemmesiden mig således til at give en reklame på sitet et hit, da jeg begge gange lavede et dobbeltab på søgefeltet for at søge 'hvem ringede'. 2 gang var et kontrolbesøg efter sletning af cookies i min browser for at se om det virkelig kunne være rigtigt..
Det er lige en tand for smart Krak..

24. september 2025

Hej Mikael.

Tak for dit input, som jeg straks sender videre til vores teknikere.
Reklamer på nettet er med til at finansiere gratis tjenester, som fx Facebook, Instagram, Google og Krak.dk og det skal gerne være sådan at man kan scrolle forbi reklamen for at komme til søgefeltet på Krak.dk

Total mangel på service.

Jeg kan hermed oplyse Krak om at der rent faktisk stadig køre Tog fra Odense til Næstved. Før kunne man se en Ruteplan med tog og tider, det kan man selvfølgelig finde på DSB. og når man nu ikke er en ørn til Computer så er det sgu forvirrende. Jeg tror ikke at i er klar over hvor svært det kan være, men jeg må jo oprette et Firma så jeg kan få hjælp på Telefonen. Kan i ikke oplyse fra start at Telefonnummeret KUN er til Erhvervsdrivende så er man da fri for at tro man kan få Telefonisk hjælp men så ser det måske ud som om jeres service ikke omfatter Telefonservice.

22. september 2025

Hej Palle

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.
Vores ruteplan har valgmulighederne mellem bil-, cykel -og gåruter, men ønsker du at finde ruter med offenlig transport, så henviser vi til rejseplanen.dk.
Man er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, som findes på https://www.krak.dk/kundeservice/private.

Charlotte, kundeservice

Det nye KRAK-kort er simpelthen en…

Det nye KRAK-kort er simpelthen en ommer
Selve kortet er betydelig ringere i udseende og detaljer end det gamle.'
Og I får kun 2 stjerner - 1. fordi kortet trods alt eksisterer - 2. fordi numrene trods alt kan findes -men så er det slut med ros.
Når man som jeg gennem flere år har benyttet KRAK- i en fritidsopgave - til at finde telefonnumre - er det betydeligt vanskeligere end i det tidligere kort - eller for at sige det på jysk "rigtig træls", at overføre numre fra resultat-oversigten på det nye kort til en tekstside. Og resultatet af de overførte numre er noget forvirrende og skal redigeres på tekstsiden for at kunne anvendes. I det gamle kort kunne adresserne bare lyses op og trækkes over.
Det nye kort og dets muligheder er en helt klar nedgradering i forhold til det gamle kort, som jeg vil benytte, så længe det er tilgængeligt - sorry.

19. september 2025

Hej Bent.

Tak for din anmeldelse og vi er selvfølgelig ærgerlige over at du ikke synes om vores nye kortversion.

Vil du sende os en mail med skærmdumps af det du savner, på mail til privacy@krak.dk, så kan vi undersøge det nærmere og forhåbentlig finde en løsning.

Krak.dk's rutevejleder

Krak.dk's rutevejleder er simpelthen fantastisk! Brugervenlig, præcis og altid opdateret. Det er en fornøjelse at planlægge ruter og finde lokale tilbud. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker en gnidningsfri og pålidelig vejledning.

12. september 2025

Hej Christian.

Vi siger tusind tak for din ros og 5 flotte stjerner.
Vi er glade for at høre, at du har glæde af vores ruteplan og Krak.dk ved søgning i dit lokalområde.

Charlotte, kundeservice

Krak er blevet helt ubrugeligt

Krak er blevet helt ubrugeligt: Deres nye kort er virkelig for dårlige, man ser jo ingenting og ingen detaljer. Søger man på person får man frem helt forkerte uden rette navn.
Jeg skal ikke bruge denne nye Krak - den er Krak!!

4. september 2025

Hej Kim

Det er vi da bestemt ærgerlige over at du oplever.
Der skulle gerne være de samme informationer på vores nye kortversion, så du er velkommen til at uddybe hvad du mangler - på mail til privacy@krak.dk, så kan jeg forhåbentlig hjælpe.
Oplysningerne om privatpersoner på Krak.dk og DeGuleSider.dk er baseret på abonnentoplysninger som Krak A/S modtager fra teleselskaberne.
Teleselskaber skal ved lov udlevere alle abonnentdata. Dog ikke abonnenter der er registreret med hemmeligt eller hemmelig/udeladt tlf.nr.
Så oplever du ikke at finde hvad du søger eller få en forkert oplysning, så er det fordi vedkommende ikke har fået det rettet hos sit teleselskab.