Mange nye og lokale kunder bruger Krak som kontakt.
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Krak. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med digital markedsføring. Ligesom vores kunder er eksperter på hvert deres område, er vi det også - nemlig, online digital markedsføring. Om end det er en bedre online tilstedeværelse, mere trafik eller øget branding, kan vi hjælpe dig - hvis du vil. Ses online.
Olivia Hansens Gade 3, 1799, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
skulle have fjernet min mormor fra krak. fik svar inden for få minutter.

Besvarelse fra Krak
Jeg oprettede min virksomhed i Krak telefonisk med en aftalt opsigelse på 3mdr. Da jeg vil opsige er opsigelsesfristen pludselig 2 år. Krak har ikke en mailadresse oplyst, som jeg kan skrive til, og man kan kun kontakte dem telefonisk med en lang ventetid.
Abonnementet er desuden meget dyrere end aftalt. Krak oplyser at jeg kun har mulighed for at klage telefonisk, hvilket besværliggår den juridiske bevisførelse væsentligt.

Besvarelse fra Krak
Jeg havde brug for at opdatere oplysningerne. Jeg skrev til supporttjenesten, og min anmodning blev opfyldt inden for to timer.
Det er meget hurtigt.
Jeg skulle også registrere nye kontakter, og det blev også gjort meget hurtigt.
Tak Charlotte for hjælp
Yderst tilfreds med servicen

Besvarelse fra Krak
Jeg har lige får lave god aftal med krak jeg er glade for vi fandt ud af Mange Tak for vi fik løse det
tak for det samarbejder vi har haft

Besvarelse fra Krak
Meget hurtig ekspedition med tilføjelse af navn, adresse og telefon nummer

Besvarelse fra Krak
Krak.dk har min personlig info og min addresse gør mig bange synes ikke det er sjovt

Besvarelse fra Krak
Hurtigt service, skulle rette et navn og 1 par timer efter var det gjort.

Besvarelse fra Krak
Det er uendeligt svært for privatperson, at få kontakt til Krak...

Besvarelse fra Krak
Hej. Jeg synes. Det er ok. At han har et hemmelig mobiltlf.nr. Så kan vi ikke gøre noget ved. Ok. Tak for besked til mig fra Krak. Så er jeg tilfreds. Super Krak. Mvh Ernst G Hansen

Besvarelse fra Krak
Selvom det søndag fik svar på mit spørgsmål næsten med det samme. Fantastisk. Tak