Lieve Maaike, Bedankt voor de fijne onbezorgde tijd! Bedankt voor alle hulp en liefde die je aan ons heb gegeven! Bedankt voor je geduld en je fijne tips! Bedankt voor de tosti's en fruithapjes! Je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Lieve merian Wat zijn wij dankbaar dat jij onze kraamverzorgende was. Vanaf de eerste dag voelde je als een vertrouwd gezicht in huis. Met jouw rust, warmte, geduld en deskundigheid heb je o... Se mere
Merian was een hele fijne kraamverzorgster!! Ze leek in veel opzichten op mijn moeder en dat was erg fijn, het voelde al snel heel vertrouwd. Ze kon supergoed met onze jongens omgaan en kon goed aanpa... Se mere
Kraamzorg mama gaf ons een topervaring als nieuwe ouders, begeleiding was top vanaf opstartmoment. Miranda was daarna op dag 2 onze redding in huis. Veel dagelijkse taken nam ze over, was, schoonmaak... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Je bent zwanger en zielsgelukkig, maar je voelt ook de zware verantwoordelijkheid die je als moeder draagt. Je baby’tje verdient natuurlijk de allerbeste zorg! Daarom ben je op zoek naar een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende: eentje die haar vak écht verstaat. Wij begrijpen dit! Kraamzorg Mama staat al jaren hoog aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Met grote dank aan onze lieve kraamverzorgenden: vakbekwame professionals met een groot zorghart. Zij voelen de behoeften van moeder en kind als geen ander aan. Daarnaast staat ons landelijk erkende kraambureau bekend als een kraamzorg-specialist. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat bij ons de zorg voor moeder en kind goed geregeld is.
Kontaktoplysninger
Hoofdkantoor: Sir Winston Churchilllaan 285, 2288DA, Rijswijk, Holland
- 0887110100
- info@kraamzorgmama.nl
- www.kraamzorgmama.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne ervaring gehad met Wilma 💜
Fijne hulp
Wij hebben veel goede adviezen gehad van Wilma en het was ook heel erg gezellig! Ze was echt een fijne hulp.
Superfijne kraamtijd!
Onze kraamtijd was mede door Kraamzorg Mama (Marjolein!) een superfijne ervaring! We hoefden ons alleen te focussen op de kleine meid. En ook daar kregen we alle hulp bij. Aanrader!!!
Hele goede en fijne kraamzorg
Hele goede en fijne kraamzorg. Mariska heeft ons een fijne kraamweek gegeven ze was erg betrokken en ondernam goed actie waar nodig was.
Alles ging naar wens zoals ik dat wou
Alles ging naar wens zoals ik dat wou. Hartstikke bedankt Kraamverzorgster Mariska!
Saskia heeft ons een hele fijne…
Saskia heeft ons een hele fijne kraamweek gegeven. Precies wat we nodig hadden, speelde zij op in. Mijn oudste dreumesje was wat aanhankelijk en eenkennig in de tijd, maar niet bij Saskia. Vanaf ons bed riep ze al, als zij de deurbel hoorde gaan en Saskia weer met een glimlach naar boven kwam. Saskia bracht rust, vertrouwen maar ook gezelligheid. Wat een harde werker die geen 5 min stil kon zitten, omdat ze altijd wel iets bedacht om bezig te blijven.
Ik heb een fantastische ervaring gehad , dank u wel !
Ik heb een fantastische ervaring gehad met Kraamzorg Mama. De kraamverzorgenden waren ontzettend lief, geduldig en gaven mij elke dag waardevolle informatie en ondersteuning. Ze luisterden heel goed naar mijn wensen als mama en zorgden ervoor dat ik me gehoord en gesteund voelde.
Wat ik extra bijzonder vond, is dat ze er niet alleen voor mij waren, maar voor ons hele gezin. Ze waren ontzettend lief voor mijn oudere zoon en betrokken ook mijn man op een fijne manier bij de kraamtijd.
Dankzij hen hebben we een hele warme, rustige en fijne kraamweek gehad. Echt een geweldige ervaring!
Miranda als kraamhulp, echt een topper!
Miranda heeft ons begeleid de eerste week. Ontzettend fijne week gehad. Luistert goed naar wat we fijn vinden en past zich ook goed aan ons gezin.
Voel me erg op mijn gemak bij haar. Een grapje af en toe maakt het ook fijn en minder zwaar.
Uitstekend
Wij krijgen uitstekende hulp en begeleiding van Miranda.
Alles word goed bijgehouden en in de gaten gehouden en krijgen ondersteuning waar deze gewenst is.
Kraamzorg Jeannette
Vanaf het moment dat Jeanette binnenkwam, voelde ik me direct op mijn gemak. Ze bracht zoveel rust, warmte en kennis mee. Ze luisterde écht naar mijn wensen en voelde perfect aan wat ik nodig had – zowel lichamelijk als emotioneel.
Dankzij haar kreeg ik meer zelfvertrouwen in de verzorging van mijn baby. Ze gaf heldere tips over voeding, slaap en herstel, en hield alles goed in de gaten zonder dat het als controle voelde.
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op mijn kraamweek, en dat is vooral dankzij Jeanette. Ik ben haar enorm dankbaar – zo’n kraamzorg gun je iedere moeder! 💖
Hele fijne kraamweek gehad dankzij Chantal
We hebben een hele goede ervaring met Kraamzorg Mama . Dit kwam door Chantal. Zij heeft ons in de kraamweek echt geweldig ontzorgd en precies gedaan wat wij nodig hadden als kerstvers gezin. We hebben een gezellige week gehad en heel veel van haar geleerd! Ondanks dat dit een rommelige week kan zijn heeft Chantal ons op verschillende vlakken goed geholpen en van advies voorzien. Chantal, je bent echt een topper, we zullen dit niet snel vergeten!
Hoe bijzonder om kraamzorg van je eigen…
Hoe bijzonder om kraamzorg van je eigen zus te mogen ontvangen! Deze week met Mirelle was onvergetelijk voor zowel ons als onze kleine Luna 🥰 we hebben zo veel geleerd, gelachen en prachtige herinneringen mogen maken!
My experience with Kramzorg Mama
To be honest, I was a little scared because I didn't know what it would be like and how these days would go, but I had a lot of help from Tiffany, a person who showed a lot of warmth, patience, calmness and shared with me her personal and professional experience. I learned a lot from her these days, she was a real help. I'm glad I met her, I wish her success and an easy pregnancy. Thank you very much Tiffany and Kramzorg Mama
Kraamzorg
Mirelle is bij ons wezen kramen. Wat heeft zij ons fijn en goed geholpen waardoor wij hebben kunnen genieten van onze prachtige kraamtijd met onze dochter.
Kraamhulp Merian
Na de bevalling van ons eerste kindje hebben wij kraamhulp gekregen van Merian. Wij wisten soms nog even niet hoe en wat waarbij Merian ons super goed hielp en fijn dingen uitlegde. Hier hebben wij ontzettend veel aan gehad en zijn haar hierom enorm dankbaar. Ook mij heeft ze in de watten gelegd wat heel fijn was.
Kortom super dankbaar voor de hulp van een hele lieve vrouw met een hart van goud.
Merian bedankt❤️
Kraamzorg
Tijdens onze kraamwerk kwam Marjolein ons helpen. Wat was dat fijn! Ze voelt aan waar de behoefte ligt en ondersteunt daar bij. Ze coacht, verzorgt, denkt (proactief) mee en neemt praktische zaken in het huishouden uit handen. Ze communiceert rustig en duidelijk en geeft goede tips. Absoluut 5 sterren!
Liefdevolle Kraamverzorgster Marjolein
Wat een ontzettend fijne kraamverzorgster hebben wij gehad! Marjolein was echt een cadeau na een eerdere minder goede ervaring. Ze zorgde voor een ontspannen en liefdevolle kraamweek. We zijn haar ontzettend dankbaar!
Fijne kraamzorg dame Wilma
Vanuit kraamzorg mama een hele fijne dame over de vloer gekregen, Wilma is een dame die haar werk met openheid en kundigheid uitvoert. Ze luistert echt naar wat je nodig hebt en doet haar werk met veel plezier en geduld. Ik waardeer de moeite die zij heeft gestoken in de kraamtijd van ons gezin, ik ben dankbaar voor alle hulp en tips!
We hebben een hele fijne kraamweek…
We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Carola.
Ze is enorm betrokken, warm en menselijk. Haar adviezen waren ontzettend waardevol en ze dacht in alles met ons mee. Daarnaast is ze ook gewoon een gezellig en prettig persoon om in huis te hebben.
Wij hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen wensen!
We zijn ontzettend goed geholpen door Miranda
We zijn ontzettend goed geholpen door Miranda van Kraamzorg Mama. Ze had goede tips en was erg zorgzaam voor zowel mijn vriendin als de kleine dame! Miranda heeft ons erg verwend met lekkere maaltijden en was nooit te beroerd om wat extra’s te doen. Kortom een echte topper!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.