Lieve Maaike, Bedankt voor de fijne onbezorgde tijd! Bedankt voor alle hulp en liefde die je aan ons heb gegeven! Bedankt voor je geduld en je fijne tips! Bedankt voor de tosti's en fruithapjes! Je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Lieve merian Wat zijn wij dankbaar dat jij onze kraamverzorgende was. Vanaf de eerste dag voelde je als een vertrouwd gezicht in huis. Met jouw rust, warmte, geduld en deskundigheid heb je o... Se mere
Merian was een hele fijne kraamverzorgster!! Ze leek in veel opzichten op mijn moeder en dat was erg fijn, het voelde al snel heel vertrouwd. Ze kon supergoed met onze jongens omgaan en kon goed aanpa... Se mere
Kraamzorg mama gaf ons een topervaring als nieuwe ouders, begeleiding was top vanaf opstartmoment. Miranda was daarna op dag 2 onze redding in huis. Veel dagelijkse taken nam ze over, was, schoonmaak... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Je bent zwanger en zielsgelukkig, maar je voelt ook de zware verantwoordelijkheid die je als moeder draagt. Je baby’tje verdient natuurlijk de allerbeste zorg! Daarom ben je op zoek naar een gediplomeerde en ervaren kraamverzorgende: eentje die haar vak écht verstaat. Wij begrijpen dit! Kraamzorg Mama staat al jaren hoog aangeschreven bij cliënten, verloskundigen en álle zorgverzekeraars. Met grote dank aan onze lieve kraamverzorgenden: vakbekwame professionals met een groot zorghart. Zij voelen de behoeften van moeder en kind als geen ander aan. Daarnaast staat ons landelijk erkende kraambureau bekend als een kraamzorg-specialist. Je kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat bij ons de zorg voor moeder en kind goed geregeld is.
Kontaktoplysninger
Hoofdkantoor: Sir Winston Churchilllaan 285, 2288DA, Rijswijk, Holland
- 0887110100
- info@kraamzorgmama.nl
- www.kraamzorgmama.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne week gehad
Het was heel welkom dat Miranda ons kwam helpen in onze kraamweek. Ze is erg behulpzaam en zelfstandig te werk gegaan. Ook hebben we veel tips en soms twijfels over hoe we iets met de kleine moesten aanvliegen goed kunnen bespreken. Dank!
Wij hebben een ontzettend fijne week…
Wij hebben een ontzettend fijne week achter de rug met Miranda van Kraamzorg Mama. Ze heeft ons voorzien van goed advies en handige tips, we hebben echt veel van haar geleerd! Ook de hulp met de borstvoeding die niet helemaal lekker liep was erg waardevol. Daarnaast vonden we haar lekker duidelijk in communicatie, assertief en proactief.
Dank je wel Miranda!!! 🙏🏼
Kraamweek
Ik kijk met veel dankbaarheid terug op mijn kraamweek met Mariska als mijn kraamverzorgende. Dit was mijn 2de keer dat ik bij kraamzorg mama zit. Mariska heeft mij tijdens deze bijzondere en soms spannende periode ontzettend goed geholpen.
Ze was professioneel, zorgzaam en geduldig. Ze nam de tijd om mij alles uit te leggen over de verzorging van mijn baby én over mijn eigen herstel.
Haar steun en betrokkenheid hebben mijn kraamtijd extra bijzonder gemaakt. Ik ben haar daar ontzettend dankbaar voor en zou haar zonder twijfel aanbevelen aan andere gezinnen.
De kraamtijd bij kraamzorg mama hebben wij heerlijk ervaren.
De kraamtijd bij kraamzorg mama hebben wij heerlijk ervaren.
Saskia die een helpende hand bood tijdens de bevalling waardoor we een heerlijke start hadden.
Waarna de zorg volgens onze wens werd overgenomen door Wilma. Ze bracht rust, warmte en ontzorgde ons volledig! Halverwege de week sloot ook Brenda aan waardoor alles ons uit handen genomen werd en we alleen maar hoefde te genieten.
Bedankt dames voor de helpende handen en de gezelligheid die jullie meebrachten!
Een fijne kraamzorg week gehad door…
Een fijne kraamzorg week gehad door kraamzorg mama en Carola. Ten eerste werd er veel informatie gegeven en zijn alle afspraken en wensen nagekomen. Ik had Carola en die heeft mij enorm geholpen met al haar kennis en ervaring.
Super ervaring!
Mellanie was een geweldige kraamverzorgende. Ze was geduldig, kundig, vriendelijk en verzette bergen met werk bij ons thuis. Ze legde op een rustige manier uit hoe je het beste de baby kunt voeden en verzorgen. Was zeer vriendelijk en meedenkend. Ze zette net dat stapje extra en voelde helemaal vertrouwd in ons huis. Moeilijk om afscheid van haar te nemen! Hopelijk tot bij ons volgende kindje!
Monique, we hadden niet geweten wat we zonder je hadden moeten doen!
Nadat onze thuisbevalling eindigde met een nacht in het ziekenhuis, hadden we een lastige opstartfase. Zeker toen onze zoon al snel meer dan 8% van zijn lichaamsgewicht was verloren, was er veel druk om zo snel mogelijk de borstvoeding werkend te krijgen. Veel stress dus. We waren dan ook ontzettend blij en dankbaar toen Monique ons gezin kwam versterken en zich dag in dag uit met haar ziel en zaligheid voor ons inzette. Niks was voor haar te gek en het kostte ons meer moeite om haar ook een rustmoment op de dag te laten nemen – “nog heel even dit afmaken” dan welke vraag we haar ook stelde rondom de zorg voor onze zoon.
Lieve Monique, Dank voor al je inspanning. We hadden niet geweten wat we zonder je zouden moeten doen. En dank dat je ons geholpen hebt om de moeilijke start om te zetten naar een ritme en groeiende zoon!
Hele fijne kraamweek
Door Miranda is mijn kraamweek heel fijn geweest. Veel informatie en goede begeleiding die je het vertrouwen geeft dat je na die week de verzorging zelf kan! Ook de gezelligheid die Miranda meebracht heeft deze week fijn gemaakt.
Wij hadden kraamvrouw Jenny
Wij hadden kraamvrouw Jenny, top ervaring mee!
Kraamzorg bij eerste kindje
Tijdens de kraamweek van ons eerste kindje zijn we ontzettend goed geholpen en ondersteund door Mirelle van Kraamzorg Mama. Ze heeft alle tijd genomen om ons te helpen met onze dochter, onze vragen te beantwoorden en goede tips en tricks kunnen geven. Ook heeft ze met name mijn man goed kunnen ondersteunen met een aantal huishoudelijke taken. Mirelle heeft echt gekeken naar waar ons kindje (en wij) behoefte aan had en op die manier maatwerk geleverd. We zouden Kraamzorg Mama dan zeker ook aanraden! Voor een eventueel tweede kindje in de toekomst zouden we wederom graag gebruik maken van deze kraamzorg.
Ik heb een hele fijne kraamperiode…
Ik heb een hele fijne kraamperiode gehad, dat dankzij Jenny! Ze nam de tijd om alles rustig uit te leggen, mijn vragen te beantwoorden en ook om gewoon even te kletsen.
Waar ik het op voorhand spannend vond dat er een onbekend iemand voor kraamzorg over de vloer zou komen, vond ik het de laatste dag jammer dat Jenny weer moest gaan.
Goede kraamzorg van Kraamzorg Mama
Tijdens onze kraamweek zijn we goed verzorgd door Miranda. Ik zou Kraamzorg Mama en Miranda zeker aanraden wanneer je een kindje verwacht en kraamhulp zoekt!
Sharon, onze engel!!
We hebben 'kraamzorg mama' gebruikt voor onze eerste baby en we zijn zeer tevreden over de service. We kregen Dorina op de dag van de bevalling, die ons na de bevalling hielp, en vanaf de volgende dag was Sharon de beste hulp die we ons konden wensen. Ze was respectvol en super deskundig. Elke dag zorgde ze goed voor de baby, voor mij en zelfs voor mijn man, met heerlijke fruitschalen en tips en trucs over hoe we voor onze baby moesten zorgen. Bovendien was ze cruciaal tijdens mijn borstvoedingstraject. Ik was vastbesloten om borstvoeding te geven, maar zonder Sharon weet ik niet of het in de eerste weken gelukt zou zijn. Ik zal haar eeuwig dankbaar zijn. We wensen dat alle gezinnen door iemand zoals Sharon worden verzorgd! Wilco, Maria & Kleine Luca
Fijne kraamweek gehad met…
Fijne kraamweek gehad met kraamverzorgster Helen het eerste gedeelte van de week, en het tweede gedeelte met Natasja. Beiden totaal andere persoonlijkheden maar van beiden dingen opgestoken. We kijken terug op een goede tijd. Ook complimenten naar kraamzorgmama als kraambureau! Alles is tot in de puntjes goed georganiseerd
Hele goede kraamzorg
Hele goede kraamzorg.
Van inschrijving tot kraamweek: alles was super geregeld en de communicatie verliep soepel. We wisten precies waar we aan toe waren.
De kraamweek zelf was enorm fijn. Bevlogen, kundige en lieve zorgverleners die meedenken, flexibel zijn en perfect afstemmende op wat jij, je partner en je baby nodig hebben.
Shout-out naar Ellen en Lieke – bedankt voor jullie fijne begeleiding en betrokkenheid. Jullie hebben deze week echt bijzonder speciaal gemaakt!
Ben super tevreden met suzy
Ben super tevreden met suzy, ze heeft me goed geholpen en adviezen gegeven! Dankzij door haar voel ik ook mij zelfverzekerd op mijn baby te verzorgen! Ben haar ook dankbaar voor alles wat zij voor ons gezin heeft gedaan! Ze is een goed voorbeeld voor het bedrijf! Dank u wel Suzy💕
Bedankt kraamzorg mama! En bedankt Mariska!
Afgelopen maandag zat voor ons onze kraamweek er alweer op! We hebben zo’n enorm fijne tijd gehad met onze kraamhulp Mariska! Zowel ik als de kleine hadden wat last van de bevalling maar Mariska was precies de helpende hand die we nodig hadden. Enorm veel ervaring en super goed voor de kleine man. Ondanks dat dit ons 2e kindje is vond ik het toch weer even spannend, maar Mariska heeft me het vertrouwen opnieuw gegeven met haar tips en tricks en lieve woorden! Ze voelde precies aan wat ik nodig had. Daardoor heb ik de rest van de kraamweek enorm kunnen genieten! Vol vertrouwen kunnen wij het nu zonder de hulp van Mariska en is het vooral haar gezellige aanwezigheid die we missen. Bedankt kraamzorg mama en vooral bedankt Mariska voor de superfijne kraamweek! 🥰
Ontzettend fijne kraamzorg gehad
Ontzettend fijne kraamzorg gehad. Miranda is een zeer lieve kraamhulp en heeft mijn kraamtijd meer als leuk gemaakt. Fijne verzorging en goede uitleg over alles wat je moet weten. Heerlijke ontbijtjes en fijn dat je alles kan vragen. Niets was te gek.
Onwijs mooi en leerzaam kraamweek…
Onwijs mooi en leerzaam kraamweek gehad. Zorg die Ellen ons gaaf was fantastisch. Ze heeft ons veel bijgeleerd al was dit ons 3e kindje. Ellen is echt een leuk persoon. Ook werden ons twee andere kinderen betrokken bij de zorg van hun zusje. Ellen heeft zelfs een dag extra gewerkt zodat wij geen andere Kraamzorg hoefde te krijgen voor 2 dagen. Dankbaar voor haar adviezen. Kraamzorg mama is echt aan te raden.
Ik heb een goede intakegesprek gehad en kraamperiode.
Ik heb een goede intakegesprek gehad. En na de bevalling hebben ze snel een kraamverzorgster geregeld. Tijdens mijn kraamperiode heb ik het heel goed gehad met Helen. Ik wilde eigenlijk geen kraamverzorgster omdat het mijn derde kind is. Maar toch voelde het fijn dat Helen (met haar ervaringen) er was het klikte ook goed met haar, ze luisterde goed naar mijn wensen. Als je me vraagt of ik haar als nog zou willen zou ik ‘JA zeker’ zeggen. Ik raad iedereen kraamzorgmama en Helen maar ze kan niet bij iedereen zijn wie haar meemaakt boft wel.