Slechte service
Halverwege 2024 hier kozijnen besteld voor de begane grond en eerste verdieping. In eerste instantie 8 maanden levertijd wat uiteindelijk 10 maanden is geworden. N.a.v. een anders verlopen verbouwing van de keuken besloten om een ander kozijn aldaar te willen, hier wordt verwijtend en vol onbegrip op gereageerd, zelfs wanneer gezegd wordt dat dit komt door de verbouwing en de kosten gewoon voor onze rekening zijn. Er wordt vanaf het begin ook niet meegedacht in mogelijkheden of alternatieven.
Bij het plaatsen moeten meerdere kozijnen en/of muren worden aangepast omdat het anders niet past wat beschadigde muren oplevert. Dit en ontstane kieren worden weggewerkt met wat stukjes MDF of kunststof. Twee kozijnen worden verwisseld wat wij zelf moeten opmerken en aangeven.
Als bovenstaande punten worden aangegeven wordt er snauwend, denigrerend en met soms flinke stemverheffing gereageerd.
Tijdens een recente vakantie is er spontaan een barst in één van de eerder verwisselde ruiten ontstaan waarbij er zonder beoordeling van de schade alleen maar naar de verzekering wordt verwezen ondanks schriftelijke garantie van 10 jaar op het glas.
Kortom, de prijs is redelijk maar helaas is er wat ons betreft dan wel sprake van duurkoop waarbij je verwijten, gebrekkige service en een onvriendelijke houding voor lief moet nemen.