Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ALUMINIUM KOZIJNEN ONLINE, OP MAAT BESTELLEN Maak je keuze, stel jouw droom-schuifpui, vouwwand, voordeur of om het even welk aluminium kozijn samen; geef maatvoering in en verkrijg onmiddellijk de prijs incl. Btw en levering aan huis. Profielen gebaseerd op vergelijkende profielen van de merken Aliplast en Reynaers. Hang- & sluitwerk: Gu & Siegenia. Verluchtingsroosters van het merk Duco. Ander type kozijn nodig? Stuur een mailtje met de omschrijving en binnen de 5 dagen ontvangt u de offerte. Geheel vrijblijvend. Cad-tekeningen en detailtekeningen van elk kozijn zijn verkrijgbaar indien gewenst.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg blij met onze nieuwe zwarte…
Erg blij met onze nieuwe zwarte vierdelige schuifpui. Als extra kregen we zonder meerprijs beter isolerend zwart thermisch glasspouw. Super tevreden over de service en het eindresultaat!
Nieuwe schuifpui
Deze week een tweedelige schuifpui in RAL 7021 ontvangen. Met behulp van de bijgeleverde montage-instructies was het vrij eenvoudig om de pui zelf te plaatsen, al hadden sommige stappen iets duidelijker gekund.
Wat vooral opvalt zijn de smalle tussenstijlen van ongeveer 4 cm, wat zorgt voor een mooie, slanke uitstraling.
Tot nu toe erg tevreden en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Driedelige vouwwand in antraciet 7016…
Driedelige vouwwand in antraciet 7016 vandaag geleverd gekregen. Het unieke hieraan is dat dit bedrijf de enige zijn die het hang-& sluitwerk kunnen leveren in de kleur van het kozijn. Het duurt dan misschien wat langer want alle scharnieren moeten volledig uit mekaar worden gehaald om te kunnen poedercoaten in de juiste kleur , maar het eindresultaat is prachtig.
Kwaliteitsproduct en snelle levering
Wij zijn zeer tevreden met de levering van onze nieuwe 6-delige vouwwand. Het systeem is bijzonder praktisch: dankzij de twee loopdeuren in het midden kunnen we eenvoudig naar buiten zonder de volledige wand te openen. Wanneer we de wand volledig openen (3 delen per kant naar buiten gevouwen), wordt de tuin echt een verlengstuk van de woonkamer.
De kleurconsistentie is uitstekend, tot in het deurbeslag. Ook de zwarte afwerking van de glasspouw laat zien dat er oog is voor detail. Daarnaast is alles netjes binnen 8 weken geleverd, zoals afgesproken.
Zwaar lopende schuifpui
Ongeveer 6 jaar geleden een driedelige hefschuifpui gekocht bij dit bedrijf. Helaas heeft mijn aannemer een verkeerde kleur besteld zodat de pui uit elkaar gehaald moest worden om deze opnieuw te spuiten. Nu, 6 jaar na plaatsen beginnen twee deuren wat zwaar te lopen en ik heb de leverancier benaderd of ze eens zouden willen kijken of de deuren weer als nieuw kunnen lopen. Volgens de leverancier "zouden de profielen wel kromgetrokken zijn omdat een autospuiterij werkt met warmte". Als dat zo was, dan hadden de deuren vanaf plaatsen al zwaar moeten lopen hetgeen niet het geval was. Hij wil wel komen kijken, maar rekent dan maar liefst €1250,= voor dit herstel. Ik heb hem de keus gelaten: of met een normale prijs komen of een slechte review. Zijn reactie was niet empathisch en er kwam geen betere prijs. Vandaar deze review.

Besvarelse fra Aluminiumschuifpuionline
We hebben hier een antracietkleurige…
We hebben hier een antracietkleurige schuifpui met drie delen besteld waarbij alle drie de panelen kunnen schuiven. Dat is dus geen standaardmodel maar echt maatwerk.
De productie duurde uiteindelijk iets langer dan eerst was aangegeven, maar dat was wel te begrijpen gezien het maatwerk. De levering zelf verliep verder gewoon netjes.
Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat en daar zijn we blij mee. De afwerking ziet er goed uit en de schuifpui schuift soepel. Al met al tevreden met hoe het is geworden.
Goede service ondanks kleine vertraging
5-delige vouwwand besteld. De levering had ongeveer een week vertraging, maar kwam uiteindelijk net op tijd binnen, vlak voordat wij met vakantie vertrokken. Voor de aanbouw hadden we ook montage bijgeboekt; dit is zeer goed uitgevoerd. De vouwwand is bovendien erg mooi. Al met al tevreden over Julie.
Goede kwaliteit ,prijs en service. 2 harmonica wanden en losse deur
Wij hebben 2 harmonica kozijnen met dubbel glas voor onze veranda gekocht, 1 van 4,5 meter met een loopdeur en 1 van bijna 4 meter. Daarnaast nog een losse deur. Van begin tot eind alles goed geregeld. Showroom om alles te bekijken, goede prijzen en daarna alles nog een keer ingemeten. Met de plaatsing was het even spannend maar alles past perfect. 1 kozijn was niet helemaal in orde en deze is later vervangen, ook bij deze breedte van kozijnen (en ook nog 260cm hoog) kan er wel wat na afstelling nodig zijn en ook dit wordt direct en zo snel als mogelijk een afspraak voor gemaakt. De 2 mannen die de installatie deden en ook de nazorg niks dan lof over. Qua betaling begrijp ik dat sommige mensen het lastig vinden 100% vooruit te betalen, maar die laatste 90% is pas de dagen ervoor, het glas was zelfs al geleverd. En ik kan echt zeggen dat ondanks dat je dan wellicht zorgen hebt over nazorg of als iets niet goed is, dit wordt gewoon prima geregeld.
Niet aan beginnen
Niet aan beginnen. Je betaalt de kozijnen altijd 100% voordat je ze ook nog maar gezien hebt. 10% aanbetaling en 90% voor levering. Garantie hoef je geen verwachtingen van te hebben en dan moet je maar een rechtzaak beginnen in Luxemburg volgens hun voorwaarden. Wat belachelijk en in strijd met consumentenrecht. Die positieve reacties zijn overigens hartstikke nep.

Hefschuifpui van hoge kwaliteit
Hefschuifpui van hoge kwaliteit
De hefschuifpui is precies zoals gehoopt: robuust, goed geïsoleerd en soepel te bedienen.
Steellook kozijnen zijn prachtig
Steellook kozijnen zijn prachtig
We wilden een industriële uitstraling en de steellook kozijnen passen daar perfect bij. Mooi strak design en uitstekende isolatie.
Prachtige kozijnen
Prachtige kozijnen, met oog voor detail. De kozijnen zijn perfect afgewerkt en voldoen aan al onze wensen. Je ziet meteen dat deze producten van hoge kwaliteit zijn. De levering was snel en alles was compleet, dit was wat we precies nodig hadden voor onze renovatie!
Mooi product
Een aantal weken geleden bij hu in de showroom wezen kijken (waar wij blij van worden gezien vele bedrijven geen showroom hebben). We vonden de producten erg mooi en hebben dus de bestelling gedaan. Normaliter schrijf ik geen reviews maar ik ben zo blij met onze schuifpui dat we voor deze keer een uitzondering hebben gemaakt.
BESTEL HIER NIKS!
Ik zou willen dat ik de reviews eerder gelezen had!
Wat een drama dit bedrijf.
Alles gaat fout en ze vinden dat niks is hun schuld is.
Ga hier niks bestellen want het enige dat goed gaat is de betaling.
Daarna geven ze niet thuis en reageren niet eens meer.
Jullie weten wel wie ik ben dus ik hoop dat jullie mijn klachten serieus gaan nemen.
Aanvulling:
U geeft aan dat ik een trol zou zijn!
Misschien wil ik wel anoniem blijven omdat ik niks maar dan ook niks meer met u te maken wil hebben.
Leer eerst maar eens fatsoenlijk om te gaan met uw klanten!
Uw afspraken nakomen?
Ik vind het jammer dat je niet minder dan 1 ster kan geven want zelfs dat is nog teveel.
U denkt maar aan 1 ding en dat is aan uw portemonnee.
Is het geld binnen en er gebeurd iets bent u niet thuis of moet je maanden wachten tot er iets geregeld wordt.
aanvulling:
Nu breekt mijn spreekwoordelijke klomp.
Mijn review staat u niet aan dus ik wordt gerapporteerd door u?
SCHANDALIG!
Wat bent u een vreselijk bedrijf.
gelukkig gaat Trustpilot hier niet in mee en is mijn review weer zichtbaar voor andere.
Zodat ik ze kan waarschuwen geen zaken met u te doen!
U bent een leugenaar die alleen maar denkt aan uw portemonnee niet aan kwaliteit en ook niet aan service.
Geld is binnen en verzaakt uw afspraken na te komen of je moet elle lang wachten.

Koop uw kozijnen elders!
Ik zou absoluut afraden zaken te doen met dit bedrijf. Mijn ervaring met aluminiumschuifpuionline.nl was zeer teleurstellend. In eerste instantie leek het een normale zakelijke transactie voor de aankoop van kozijnen, maar al snel werd duidelijk dat het bedrijf niet transparant is over de prijsstelling. Ze doen alsof de prijs inclusief BTW is, maar in werkelijkheid is de prijs exclusief BTW en wordt de belasting verlegd naar je bedrijf.
Toen ik hierachter kwam na het ontvangen van de factuur voor de aanbetaling, heb ik onmiddellijk geprobeerd de koop te ontbinden. Het bedrijf annuleerde weliswaar de order, maar weigerde categorisch de aanbetaling terug te betalen. Het lijkt erop dat dit bedrijf geen verantwoordelijkheid neemt voor zijn fouten, en de schuld telkens bij de klant legt.
Alle communicatie over klachten en verzoeken moet via een algemeen e-mailadres, waar ik vaak helemaal geen reactie op kreeg, of heel sporadisch alleen onprofessionele en onbevredigende antwoorden ontving. Aanvankelijk dacht ik dat de prijsverwarring het resultaat van een miscommunicatie was, maar na verdere interactie ben ik ervan overtuigd dat dit bedrijf opzettelijk misleidt en alleen uit is op het binnenhalen van geld. Het bedrijf gaat zelfs zo ver om achteraf de algemene voorwaarden te wijzigen om hun gelijk te halen, en doet alsof deze voorwaarden er altijd al waren. Dat is valsheid in geschrifte.
Omdat aluminiumschuifpuionline.nl (onderdeel van online factory sarl/ online factory group uit Luxemburg) met geen mogelijkheid mee wil weken en zelfs gaat dreigen met het sturen van aanvullende rekeningen kan ik helaas niks anders dan juridische stappen te ondernemen.
Als het bedrijf zich nog bedenkt en excuses aanbiedt alsmede de aanbetaling terugstort zal ik de zaak alsnog als opgelost beschouwen en de recensie verwijderen.
Aanvulling na de reactie:
Ik heb u heel vaak in de gelegenheid gesteld de zaak op te lossen en de aanbetaling terug te storten, Het is onbegrijpelijk dat u dat niet wil en zich alleen beroept op de regels in de algemene voorwaarden die in uw voordeel zouden spreken.
Verder staan er absoluut geen onwaarheden in de recensie.
De laatste alinea is niet om u onder druk te zetten maar om u nog een uitweg te bieden (die u overigens niks kost) zodat de hele zaak afgesloten kan worden.
Jammer dat er hier wel snel wordt gereageerd maar mijn mails genegeerd worden.

Besvarelse fra Aluminiumschuifpuionline
Vorig jaar een kozijn besteld bij deze…
Vorig jaar een kozijn besteld bij deze partij, op voorhand afgesproken om alles te betalen omdat alles goed was en gecontroleerd. Bij levering bleek dat het kozijn krom was en schade had. Nu zijn wij een jaar verder en het is nog niet opgelost. Er is een schade hersteller geweest die het kozijn heeft hersteld, waarbij je duidelijk kan zien dat deze is uitgevoerd.
Daarnaast is het bijna onmogelijk om de planner Serge aan de de lijn te krijgen, er wordt niet gereageerd op mails, apps of telefoon. Na lang volhouden met (bijna 4 maanden!!) was er een vervolg afspraak gepland voor het herstel.
Bij deze afspraak had de partij 2 verkeerde onderdellen bij zich, het deel wat was beschadigd van het kozijn was niet besteld, alsnog hadden zei de delen er in gezet, waarbij het glas bij het vervangen is beschadig. Nu vragen wij voor een oplossing hierop wordt niet gerageerd.
Tot op heden wachten wij nog op het juiste onderdeel en zitten wij meteen kapotte ruit.

Slechte service
In 2022 een schuifpui besteld, met de nadruk dat deze pas in mei 2023 geleverd moest worden. Dit was geen probleem volgens de verkoper. nadat het volledige bedrag betaald was kwamen de mailtjes dat deze toch wel snel geleverd moest gaan worden. Na wat belletjes (waarbij je terug gebeld zou worden, en tot 3x toe dat niet gebeurd) kreeg ik het dan toch voor elkaar dat deze pas in mei uitgeleverd werd. Helaas hadden ze het rooster al in December verstuurd naar mijn buren onder de naam van de verkoper en zonder te laten weten dat ze überhaupt wat gingen versturen. (Dit terwijl de afspraak was dat alles in 1 keer uitgeleverd zou worden in mei 2023) na wederom een belletje kreeg ik te horen dat de fout bij mij lag omdat ik de pui later geleverd wou hebben. Het koste wat moeite maar ik kreeg een nieuw rooster opgestuurd. (Met schade) en ook nog meerdere malen contact gehad met de glas leverancier, omdat ze glas wouden leveren naar mij, maar dit glas bestel je natuurlijk pas als je de pui gaat leveren naar de klant, dit is ook niet gebeurd. Gevolg, bij levering moet ik zelf maar een glasbok regelen, want de glas leverancier had zijn glasbok al terug genomen en tot slot word de pui geleverd, en ze adviseren om binnen 48 uur de bescherm folies eraf te halen, alleen omdat deze pui in de opslag bij de winkel in den haag heeft gestaan is dit niet gebeurd. Waardoor er nu kleurverschil in zit. Ik zou dit bedrijf niet adviseren!! de telefoon word niet meer opgenomen, appjes niet beantwoord. Hopelijk via deze review bel je me terug Serge.

Driedelige schuifpui
Voor de kerst zijn wij in hun showroom wezen kijken. Toen we wisten wat we wilden hadden we heel snel een offerte. Schuifpui was er ondanks de kerst vakantie eerder dan de genoemde levertijd. Enorm blij mee kom maar op met de eerste zonnestralen.
Top bedrijf alles verliep goed.
Læs mere om andre typer anmeldelser.