Köpbarnvagn Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

När vi hade hämtat ut vårt paket insåg vi att det var en stor kartong för en barnvagn med bilder på vilken färg etc det var i. Vi hade beställt ett babyskydd och en iso fix. Nu låg det tack och lov et... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trots en del problem med beställning och reklamation måste jag ändå ge 5 stjärnor för fantastiskt kundbemötande. Härligt med ett företag som förstår vikten av att göra det lilla extra när något går s... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjøpte fra den norske siden kjøpbarnevogn.no. Uproblematisk handel. God kommunikasjon fra butikken (både svensk og norsk) vedr levering da det var noe ventetid og de informerte meg om når de forven... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde två barnvagnsselar och efter 1 månad så har jag inte fått några varor, jag har inte heller fått något meddelande om att något paket skulle vara på väg eller att selarna skulle vara restade.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Børnebutik

Skrevet af virksomheden

Omgående leverans! 45 dagars ångerrätt! Barnvagnar, babyrelaterade produkter: kända märken - bra priser. Betalning via Klarna

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal. Otroligt hjälpsamma att hitta rätt bland djungeln av saker som man kan tänkas behöva när man väntar tillökning. Fokus låg inte på att sälja massa saker utan de verkade genuint intresserade av mig som kund och att jag skulle få rätt grejer.

28. juli 2022

Superservice och snabb leverans

Vi fick superservice från fina Elin som hade stenkoll på alla olika märken och kunde tipsa oss utifrån våra behov till vår första lilla kille! Vagn och babynest levererades sedan direkt hem till oss efter bara någon dag. Rekommenderar starkt! 🥰

7. september 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack @köpabarnvagn för all guidning i…

Tack @köpabarnvagn för all guidning i denna babydjungel🥳

Inte trodde jag att det kunde vara så enkelt att köpa barnvagn och babyskydd online.
Vi visste att vi behövde en smidig barnvagn där även vår stora tjej kunde få vila benen. Dessutom ville vi ha ett babyskydd där vi med bas skulle kunna sätta vår gosse i framsätet. Vi hade ett digitalt möte med Elin på @köpabarn. Hon lyssnade och va lyhörd till våra önskningar. Dessutom satte hon ihop ett perfekt paket för vårt behov som vi helt enkelt inte kunde tacka nej till, det blev en Bugaboo fix 3 och Cybex aton 5 med bas med alla tillbehör som vi behövde. Den snabba hemleveransen var verkligen pricken över i:t 👶🏼💙

Tack @köpabarn för er proffsiga hjälp. Vi fullkomligt älskar vagnen och så tacksamma för att ni visade möjligheten med att fästa basen med bälte då vi inte har Isofix fram i vår bil.

💙Rekommenderas starkt! 💙

8. juni 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjempegod service og kunnig personell

Kjempegod service! Hadde i forkant sett på noen barneseter i Norge og ringte opp butikken i Karlstad. De hadde virkelig kontroll på sine produkter og jeg fikk super profesjonell veiledning, tips og triks til hva som kunne passe oss. Hjelpsom og tilmøtekommende personell som ordnet at alt ble sendt til oss på en smidig måte.

6. september 2022

Fantastisk köpupplevelse

Tack @köpabarnvagn för all guidning i denna babydjungel🥳

Inte trodde jag att det kunde vara så enkelt att köpa barnvagn och babyskydd online👩🏼‍💻

💙Rekommenderas starkt! 💙

2. juni 2022

Mycket bra!

När det visade sig att det var lång leveranstid på vår order blev vi kontaktade av bästa Lovisa som hjälpte oss att uppgradera vår order. Mycket bra och trevlig service hela vägen. Tack för det.

23. februar 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa hantering av Köpbarnvagn när PostNord misslyckades.

Vi var på jakt efter en specifik bilbarnstol och Köpbarnvagn hade exakt den modellen vi eftersökte till ett konkurrenskraftigt pris. Ordern skickades redan samma dag och jag kunde glatt hämta ut ordern dagen därpå. Dessvärre så visade det sig att PostNord inte hade varit varsam med transporten; ett flertal hål och tryckskador fanns på emballaget. Kontaktade parallellt PostNord/Köpbarnvagn och bifogade bilder.
Köpbarnvagn var mycket snabba i sin kommunikation och meddelade att en ny stol skulle skickas utan dröjsmål tillsammans med returfraktsedel för den andra.
Kommunikationen var professionell, tydlig och väldigt snabb ifrån Köpbarnvagn när det var ett ärende som transportören (PostNord) framkallat. Mycket bra hanterat av Köpbarnvagn och jag kan verkligen ge mina rekommendationer. Lätt att glömma att ett köp inte enbart handlar om pris och sortiment utan också en kundvård. Köpbarnvagn visade sig hålla en mycket bra nivå på alla tre segmenten, rekommenderas!

11. januar 2022

Hjälpsamma och snabba

Hjälpsam och pålitlig personal med tålamod!!!
Fick mycket bra tips och aha-upplevelser från personal i butiken.
Kan varmt rekommendera! Säljer med hjärtat! Även snabb leverans utan strul.

14. oktober 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skickar fel produkter men godtar ej reklamation

Beställde ett barnvagnsdäck som skulle vara 12 tum. Fick ett däck på 12,5 tum. Kundtjänst bemötte detta med att de ”alltid” har skickat detta däck istället och att det skulle passa. Jag svarade att jag inte kommer att sätta ett däck med fel dimensioner på min vagn och bad om ett nytt däck med rätt mått eller pengarna tillbaka. Fick besked att jag kan returnera däcket mot en kostnad av 69 kr eftersom de inte ser någon avvikelse på produkten (som ju alltså tydligt, vilket framgår på bilder jag skickat till dem, INTE är det jag beställde).
Under all kritik. Om ni säkert vill få den produkt ni betalar för rekommenderas inte denna sida!

24. september 2021

Jättefin service

Jättefin service! Jag beställde en barnvagn med tillbehör men hade beställt fel bas till babyskyddet. De mejlade mig och gav mig möjligheten att rätta till det innan varorna skickades! Jättetacksam! Kommer garanterat handla och rekommendera kopbarnvagn.se!

20. juli 2021

Toppen!

Servicen är verkligen top notch när man behöver hjälp. Kan verkligen rekommendera och kommer handla där igen!

28. april 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.