tsunami af spam
Jeg har været inde på siden, hvor jeg brugte lang tid på nøje at undersøge de kontorlokaler i havde. Der var to som var interessante for mig.
Jeg valgte derfor at få tilsendt yderlige info om lige præcis de to.
Jeg er nu max to timer senere blevet bombaredet med mails, telefon opkald fra udlejere der alle vil spørge hvordan de kan hjælpe mig, hvad jeg leder efter og bla bla bla. Fuldstændig masse spam.
Jeg tænkte det smarte ved siden var at jeg kunne differentiere og udvælge specifikt det jeg var interesseret i.
Men tværtimid et det modsatte sket og jeg har på mystisk vis åbnet op for en tsunami af lige gyldige og irrelevante henvendelser.
På siden hvor jeg skriver mine kontakter info ind står der under "hvad bruges oplysningerne til" står der: Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, end de udlejere som er nævnt ovenfor. Det må jeg så konstatere på ingen måde passer.
Som bruger vil jeg ikke benytte dem og sum udlejer ville jeg ikke have mit navn associeret med dem.
Jeg har forsøgt at kontalkte dem via den mail de opgiver på hjemmesiden info@kontorfællesskaber.dk
Det er ikke muligt at sende dem en mail på denne adresse.
Kort og godt: hold dig væk.