Jeg har haft en virkelig positiv…
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med dette lagerhotel. Hele overgangen til deres faciliteter var fuldstændig gnidningsfri, og jeg følte mig godt hjulpet og informeret gennem hele processen
Ulstedvej 27, 9370, Hals, Danmark
Vi har netop fået vores varer lager hos SM Logistik, og vi kunne ikke være mere tilfredse med opstarten! Vi havde et ønske om at komme på lagerhotel indenfor 5 dage – og det sørgede de for uden problemer. Vi afleverede vores varer torsdag d. 10. juli, og allerede lørdag d. 12. juli var alle varerne lagt på lager, og de første 100 ordre pakket. Det er virkelig effektivt!
Vi har tidligere haft en rigtig dårlig oplevelse med et andet lagerhotel, så det har været en stor lettelse, at Sune (ejeren) har været så professionel, nem at få fat i og ikke mindst rigtig tryg at samarbejde med. Han har svaret hurtigt på alle vores henvendelser og givet os tillid til, at vores varer er i gode hænder.
Jeg skriver en opfølgende anmeldelse, når vores samarbejde har været i gang i et par måneder – men indtil videre kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til SM Logistik!
SM Logistik hjælper mig med at sørge for, at jeg kan bruge min tid på at vækste min onlineforretning og skabe flere salg. Jeg startede hos SM Logistik for omkring et år siden, hvor jeg ikke rigtig havde så mange ordre, men det er heldigvist steget stødt siden, og jeg kan takke SM Logistik for at ville tage opgaven mig fra start, selvom mængden var lille. Det at de har taget sig af logistikken har gjort at jeg bedre har kunne bruge min tid på at skabe en bedre forretning,. Tak!
Det kunne næsten ikke have været værre.
Det er virkelig ikke en god følelse at skrive en negativ review - hvem gider bruge tid på at skrive noget som vil lave dårlig business for en?
MEN jeg kan simpelthen se at det ville have spare mig så meget tid, penge, og hovedpine hvis der var flere negative reviews her, så jeg håber denne kan hjælpe nogen i fremtiden. Siden da har jeg snakket med andre webshops som har haft similært oplevelse.
Og til Sune/SM-logistik, dette er ikke noget personligt, og jeg håber I kan blive bedre, få mange positive review i fremtiden sådan at der kommer et tidspunkt hvor denne ikke vil betyde så meget.
Lidt info om mig: jeg har jeg en Shopify webshop, sender med DAO til mine få danske kunder (ca. 1.5%), og så UPS + PostNord Tracked til udlandet.
Jeg har sendt i alt ca. 150 pakker med SM-logistik over 15 dage (det gik så dårligt at jeg stoppede alt salg efter 15 dage og spurgt om at få varerne tilbage).
For at give så lidt bias som muligt skriver jeg bare fakta.
Det positive:
* DAO forsendelser gik nogenlunde ok, de fleste var sendt til tiden
* IT integrationen med Shopify gik ok - dog ikke med PostNord
* Den sidste faktura på 400kr blev krediteret som en kompensation
* Til deres forsvar startede vi lige på Black Friday, og de havde lige skiftet både WMS software og varelager
Det negative:
* Inden jeg skrev under var Sune var meget god til at skrive for at minde mig om det og snakke om salg, men efter underskrift var han umuligt at få fat i. Den eneste anden medarbejder på kontoret var en studerende som kun var der et par dage om ugen. Hun plejer at svare inden 48 timer ca. Dette er nok det værste punkt - kommunikationen var bare så dårligt som gjorde alt andet meget værre.
* De var slet ikke klar til at sende pakker med UPS og PostNord på dag 1, selvom jeg skrev under 3 måneder inden start - de endte med at bruge min UPS konto.
* Mange af pakkerne blev sendt med flere UGER forsinkelse, faktisk én af ordrene aldrig blev sendt, selvom jeg nævnte det flere gange (og en måned efter alt var afsluttet og jeg fik mine varer tilbage, bestemt de det ville være en god idé at sende til kunden en email at deres pakke var sendt... selvom den ikke var)
* De pakkede mit (lille) produkt i en stor og tynd papkasse, UDEN noget fyld. Mange af mine kunder skrev til om det, de var dårligt overrasket.
* Produktet er meget lille men fordi papkassen var så stor kom jeg til at betale flere penge i fragt (pga volumenvægt).
* PostNord priserne passede ikke med de priser jeg fik inden vi startede
* I deres WMS software kunne man ikke se om pakkerne var faktisk plukket, pakket, eller afsendte (der ståede noget om det som slet ikke så ud til at passe med virkeligheden)
* Mine varer kom i fine store og stærke papkasser, med skum for at beskytte produkterne. De smidte dem åbenbart ud og sendt varerne tilbage i nogle meget tynde papkasser som GLS havde helt ødelagte - nogle af produkt var beskadiget
* Fordi UPS forsendelser blev så forsinkede, når vi til sidst var klar, spurgte jeg dem om at opgradere nogle af UPS pakkerne til UPS Express for kundens skyld. De misforstod og opgraderede alle UPS pakker.

Besvarelse fra SM Logistik ApS
I forhold til mange andre lagerhoteller er SM Logistik helt sikkert et af de bedre. De håndterer opgaver hurtigt, især under pressede perioder som jul og Black Friday.
De arbejder med nye, strukturerede systemer, som gør hele processen meget flydende og nem at håndtere også på egen hånd.
Jeg har haft forlænget leveringstid fra min leverandør, hvilket betød, at nogle af mine kunder måtte vente ekstra tid. Heldigvis håndterede SM Logistik ordrene den dag, de modtog mit varelager. Normalt ville et 3PL tage 2-4 dage bare for at håndtere varelageret, men de sendte varerne samme dag, de modtog dem. Det gjorde, at jeg også kunne give en bedre kundeoplevelse til mine kunder.
Så herfra er der en stor anbefaling, super godt team.
En uundværlig del af min webshops success! Siden jeg startede hos SM Logistik, har jeg fået tid til at fokusere på andre opgaver, som skaber mere værdi som mit firma. Før jeg outsourcede lageret, brugte jeg ofte 5-10 timer dagligt på at stå og pakke ordrer i mit depotrum, men nu kører det hele gnidnigsfrit, helt uden ekstra omkostninger for mig.
Det spiller bare! Drønbillig fragt og en god pris på håndtering af mine ordrer.
Jeg har skiftet fra et større lagerhotel til SM Logistik, hvilket jeg ikke har fortrudt. Jeg får en langt mere personlig service af både kontoret og lageret, end jeg oplevede at få, det sted jeg var før. Selvom de er en mindre aktør, kan de til fulde leve op til de priser, jeg havde før.
Jeg har brugt SM Logistik til lagerhåndtering af min webshop, og jeg bliver altid mødt med stor seriøsitet, selvom jeg ikke er deres største kunde. Billige fragtpriser, som jeg ikke selv kunne have fået.
Simpelthen den værste og mest uprofessionelle oplevelse man kunne drømme om.
Løfte om pakker der bliver sendt med raketfart og returvarer der bliver håndteret indenfor 48 timer kan du kigge længe efter.
Chefen, Sune, formår at ignorere os i flere måneder, lageret svarer først efter flere dage når du har ringet og skrevet for at rykke i dem og returvarer der ikke bliver håndteret.
Udover det blev vi truet med at blive opsagt efter vi gerne selv ville komme ud og hente nogle pakker, eftersom de ikke formåede at håndtere det.
Vi kender flere der har deres lager hos SM logistik udover os selv og fortællingen er det samme. Intet styr på ens varer, glemmer ordre, håndterer ikke returordre og kontakten er ekstrem dårlig.
Så hvis du drømmer om at skalere din webshop, så er sm logistik det absolut sidste sted du skal lægge din tillid.
Hvis man er interesseret i at se hvordan vores varer blev håndteret og hvordan kommunikationen foregik, skal man være velkommen til at sende mig en besked, for jeg har belæg og billeder af ALT. Det er horribelt.
Da vi ankommer til lageret for at afhente vores varer, er det SPREDT udover alt og det er ikke pakket ned, som lovet af Sune Madsen. Alt dette har vi også billeder af, blandt andet hans løfte om at "Så er det pakket pænt ned når i afhenter det.".
Vi har på flere tidspunkter efterspurgt møder og dialog om at kunne få vendt situationen, for at forbedre den og finde ud af hvor tingene gik galt. Dette er ikke engang blevet imødekommet, det er bare blevet ignoreret.
Ufattelig dårlig oplevelse og jeg kan på ingen måde anbefale nogen som helst at placere deres varelager hos SM-Logistik.
Super service. Hurtig afsendelse. Bedste lagerhotel. Jeg sparer både tid og penge nu, efter at have gået over til SM Logistik