Jeg har fået solgt min BMW 520D via kommissionsbiler. De har afhentet min bil fra KBH og klargjort. Alt gik smertefrit. Der har været en lille udfordring mht. udbetaling af pengene, hvor jeg ha... Se mere
Kommissionsbiler
så har vi igen købt bil ved svends auto/kommissions biler som vi har handlet med de sidste 25 år og aldrig haft nogle klager og kun positiv her fra med både rådgivning garanti og hjælp solgte vore... Se mere
Jeg har d. 12/01-2022 handlet en ny lækker BMW 5-serie ved Kommisionsbiler i Hedensted. Da jeg ikke er vant til at købe/sælge brugte biler, havde jeg en masse spørgsmål og diverse "bekymringer... Se mere
Skal du sælge din bil og er indstillet på : - ikke at få den aftalte pris, på trods af at køber betaler fuld pris - vente mange måneder, inden pengene bliver udbetalt - blive fyldt med løgn omk... Se mere
Når du sætter din bil i kommission hos Kommissionsbiler, så klarer vi hele salgsprocessen for dig. Vi henter gratis din bil i næsten hele Danmark og klargør den fra inderst til yderst, så den fremstår flot og salgsklar. Din bil bliver annonceret i alle relevante medier, så vi hurtigt finder en køber. I hele kommissionsperioden skal bilen stå ved os, så den altid står klar til potentielle købere. Vi giver køber garanti på din bil og tager gerne imod deres byttebil. Sammen med vores billige finansieringsmuligheder fremstår vi derfor som særdeles attraktive sælgere for køberen, hvilket sikrer dig en god og nem handel.
Plutovej 2, 8722, Hedensted, Danmark
- salg@kommissionsbiler.dk
- www.kommissionsbiler.dk
Jeg har været tilfreds med Kommissionsbiler
Der har været en lille udfordring mht. udbetaling af pengene, hvor jeg har kontaktet ham flere gange uden held.
Men til sidst lykkedes det og jeg fik ubetalt mine penge indenfor en månedstid.
Kort og godt, jeg har været tilfreds med Kommissionsbiler.
Har kun været tilfreds de gange jeg har…
Har kun været tilfreds de gange jeg har handlet der.
Han er en svindler og gøgler af guds…
Han er en svindler og gøgler af guds nåde.
Hold jer laaaaaangt væk.
God handel
Kan kun sige at jeg har fået en god behandling i mit køb af ny bil. Fik 4 nye dæk med alufælge med uden beregning.
Hurtig respons på mine spørgsmål.
Har fået og får god service.
Perfekt betjening
Hej Erik
Så dig i kontant i går1 Det er ikke noget jeg kan genkende da vi handlede med dig gik det hele til UG med x og slange, tak for god og sjov service, vil altid anbefale dig!
Fy fy siger jeg bare at tag røgen på…
Fy fy siger jeg bare at tag røgen på folk på den måde fy
Top fed fyr med hjertet på det rigtige…
Top fed fyr med hjertet på det rigtige sted.
Jeg fatter ikke at i skriver sådan om Erik som i gør, han har altíd hjulpet mig og mine venner med nye smarte og flotte biler til en fed og top seriøs pris. Ingen fejler mangler herfra.
Ligesom som mange andre måtte jeg gå…
Ligesom som mange andre måtte jeg gå rettens vej for at få mine penge. Der gik over 1 år fra bilen var solgt.
Snyder med behov for reparation
Skulle have lavet et service i sommers 2021 på min Nissan Micra fra 2017. Bad værkstedet om også lige at smøre bremserne, bare for vedligehold. Bliver ringet op et par timer efter aflevering af bil, hvor de fortæller, at bremserne er TOTALT nedslidte. De fortæller, at det er metal mod metal. Stiller spørgsmålstegn til dette, da der ingen metalliske lyde har været, og at den bremser helt fint. Ringer til min kæreste og svigerfar, som har lidt mere styr på biler end jeg, og vi aftaler vi selv skifter dem, så vi lige kan tjekke om de overhovedet er slidte. Ringer tilbage til det værksted som er tilknyttet kommissionsbiler, og fortæller de bare skal lave service, da vi selv kigger på bremserne. Derefter bliver de meget ubehagelige at tale med - de “tør” nærmest ikke skille bremserne ad, fordi det hele er så slidt (en bil fra 2017!!), samt at jeg er vanvittig hvis jeg tør køre den bil hjem (bor 1 km derfra). Beder dem igen om bare at lave service. Synes korrespondancen var så ubehagelig, at jeg fik min kæreste til at hente bilen.
Da vi så skal til at skifte bremser selv, viser det sig så, at bremserne var LANGT fra metal mod metal, og at de sagtens kunne have holdt et godt stykke tid endnu. Kommer aldrig der igen - meget ubehagelig oplevelse, hvis du ikke vil have lavet det de påstår.
Har købt en Passat af Erik for…
Har købt en Passat af Erik for efterhånden længe siden og kan ikke finde noget negativt at sige om noget , fik endda leveret bilen på min adresse . 100% et sted jeg gerne handler bil igen når tiden er til det . Erik keep up the good work 👍🏻
Har lige solgt min Fiat igennem…
Har lige solgt min Fiat igennem kommissionsbiler de indfriet mit lån og jeg fik rest overskuddet super service
Endnu ikke fået betaling.
Jeg har her efter et halvt år endnu ikke fået betaling for den bil Erik har solgt for mig. Vi taler 225.000kr foruden de renter der nu er løbet oveni. Så reelt set over 235.000kr!
Jeg har nu rettens ord for dette jvf. Retten i Horsens dom afsagt d. 19. januar 2022 (Sag BS-48613/2021-HRS)
Men stadig ingen penge!!!
Billig service
God, billig service uden for lang ventetid på at komme ind.
Hurtig god service
Ejerne snyder hvor han kan komme til det
Ejeren snyder hvor han kan komme til det, har selv solgt en bil igennem ham, hvor han ville presse mig på prisen, men bilen var købt og betalt og fået ny ejer.
Han skulle lige se om han kunne snyde mig for flere penge
Og når man snakker med ham, vil han sende en til advokat

Besvarelse fra Kommissionsbiler
så har vi igen købt bil ved svends…
garanti og hjælp solgte vores Peugeot 207 fra 2007 af vi havde den i 11år og faktisk kørt uden problemer i den tid kun vedligehold fik også en rigtig fin pris for den og købet en kanon wv golf rigtig fin bil som bare køre til fornuftig penge og prof hjælp med finasering mm så kan kun anbefale kommissions biler 100 procent mvh
Lone Lodsgaard

God oplevelse.
Da jeg ikke er vant til at købe/sælge brugte biler, havde jeg en masse spørgsmål og diverse "bekymringer" under selve forløbet. Erik stod til rådighed på telefon og SMS under hele forløbet, hvilket hjalp på min (unødige) bekymring og gjorde det til en god oplevelse.
5 stjerner herfra. :-) Tænker ikke det er sidste gang jeg handler/kigger på biler ved dem.
EDIT: Vil lige tilføje at bilen blev leveret nysynet uden ekstra beregning.

Servicen var meget god
Servicen var meget god, alle spørgsmål blev besvaret, meget hjælpsomme. Jeg kan kun anbefale

Besvarelse fra Kommissionsbiler
God service, og en professionel behandling. Jeg kan hel klar anbefale at handle bil, hos Erik .