KombivognsGiganten Anmeldelser

1,9

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Kombivognsgiganten, som desværre har været meget skuffende. Jeg bestilte en vare den 27. august 2025 og fik at vide, at der kunne gå op til 20 hverdage, før... Se mere

Dårligste oplevelse mere end 4 ugers vente tid. Uden at man ved det og det står ingen steder før man kontakter dem. Da jeg endelig modtog barnevognen, var hjulet i stykker og hvor de så prøver at fork... Se mere

Det er vanvittigt. Vi har betalt over 4000 kroner for vores første barnevogn og passet godt på den , men den begyndte allerede efter få måneder at smulre på håndtaget og andre steder. Efter næs... Se mere

Vild Lækker og robust kombivogn, nem at samle. God service - et lille ting ville være dejligt at der stod på fakturaen at leveringstiden ville være normalt 10-30 dage så man havde noget at gå efter.... Se mere

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk god kundeservice

Fantastisk god kundeservice! Og er super glad for min fine barnevogn.
Jeg kom til at komme for meget luft i hjulene, så de desværre sprang, og de var så søde, at sende 4 nye slanger til hjulene, helt gratis!
Det er god service :)

2. september 2021

Helt suverænt dårlig oplevelse

Før I aflægger en ordre her, så tjek lige op på, om det I står og mangler ikke tilfældigvis forhandles andetsteds inden - med mindre I er villige til at sætte godt med timer, dage og uger af til, at blive brændt af, af Kombivognsgiganten.

Spoiler alert: jeg har stadig ikke modtaget min levering, den er enten “leveret hos forkert modtager og kan ikke afhentes inden for nærmeste fremtid”, “ikke afsendt”, “blevet sendt retur fordi ingen var hjemme natten fra fredag til lørdag og fragtmandens telefon var gået ud” eller “på vej til Polen” - hvad der er sandt og falsk kan ikke opklares, selv ikke efter en uges mailkorrespondance og et par telefonopkald senere.

Manglende håndtering, overblik og gennemsigtighed skal man lede længe efter - men hos Kombivognsgiganten kan du få det hele med garanti, og hvis du er heldig, så smider de 10% rabat oveni for ovenstående mangler. Om du får dine ting du har betalt for - eller en bekræftelsesmail du kan regne med, det skal du dog ikke være så sikker på.

Held og lykke :)

26. august 2021

Hej Nanna Marie,
Som opfølgning på vores tidligere telefonsamtale, bekræfter jeg at den endelige levering vil ske på tirsdag i næste uge. Jeg undskylder personligt for denne behandling og lægger en sød lille gave i pakken, som et plaster på såret.

Vild Lækker og robust kombivogn

Vild Lækker og robust kombivogn, nem at samle.
God service - et lille ting ville være dejligt at der stod på fakturaen at leveringstiden ville være normalt 10-30 dage så man havde noget at gå efter. Men tror der gik 14 dage hvilket er meget godt alligevel . Men ellers god service og levering.
Vil helt klart anbefale at købe her

26. august 2021

Super Produkt og meget venlig kundeservice

Jeg kan kun anbefale Kombivognsgiganten!
Kombivognen lever helt op til mine forventninger. Den er virker lige så god og holdbar som de meget dyrere modeller på markedet - og så synes jeg den er pænere.
Jeg har været i kontakt med kundeservice nogle gange, og de er super venlige og svarer hurtigt tilbage på e-mails.

25. juni 2021

Mægtig fin service

Mægtig fin service! - leveret lige til døren. Stor tak til chaufføren, som satte mine ting i tørvejr på eget initiativ. Rigtig fint produkt (tremmeseng), og i rigtig fin kvalitet.

Ikke sidste gang jeg benytter jeres firma, og vil anbefale andre at gøre er kig forbi

4. juni 2021

De er søde til at hjælpe og gode…

De er søde til at hjælpe og gode udvalgte af barnevogn/kombivogn, og gode priser som de i øvrigt laver et prismatch på. Det eneste “dårlig oplevelse” der var at deres producent som levere barnevogn/kombivogn var for lang tid om at sende varen. Men det er ventetiden værd, da den vare vi havde bestilt var i top kvalitet til billige penge, og som plaster på såret fik vi lidt penge refunderet pga forsinkelsen af varen.

14. maj 2021

Kombivogn anex e type

Vi er rigtig tilfredse med vores nye vogn og glæder os til at tage den i brug. Kombivognsgiganten har været meget hjælpsomme i forbindelse med bestilling/levering mm. af vognen.

5. maj 2021

Køb ikke herfra

Bestilte en tvillingevogn i starten af marts. I starten af april blev jeg ringet op og fik at vide, at den var gået tabt i forsendelsen.

Nogle dage senere kontaktede vi dem igen og fik at vide, at de ville sende en ny vogn, denne gang med track og trace. Vi modtog ikke nogen e-mail med track og trace, eller en bekræftelse på, at den var sendt afsted.

Vi ringede op til dem flere gange over flere dage, hvor de hele tiden sagde, at de ville ringe til os senere på dagen og fortælle, hvornår den ville blive leveret, og de ringede aldrig. Vi ringede hver dag og der skete stadig intet.

Vi står nu i den situation, at vi ikke har nogen barnevogn, og skal have vores nyfødte børn hjem fra hospitalet på lørdag, og vi har intet at transportere dem i. Vi bliver derfor nødt til at leje en barnevogn eller to autostole, og lave en indsigelse for at få vores penge tilbage, så vi kan købe en barnevogn et andet sted.

Ualmindelig dårlig oplevelse. Vil ikke anbefale at handle hos denne virksomhed.

15. april 2021

Flot produkt og god service

Flot produkt - god pris. Service i top ved henvendelser i forhold til opklarende spørgsmål!
Lidt ventetid på at få mit køb tilsendt, men fik henvendelse fra firma med det samme om denne ventetid!

14. april 2021

Absolut klasse

Absolut klasse.
God feedback under hele forløbet.
Super flinke piger i kundeservice.

12. marts 2021

Hej Max,

tusind tak for din fine og søde anmeldelse. Den betyder meget for os :)

Bedste service

Bedste service og barnevognen er virkelig lækker!!!

10. marts 2021

Hej Mariam,

tusind tak for din anbefaling. Dejligt at høre at kunderne er tilfredse med både vores service og selve varen :)

God priser.

God priser.
Meget at vælge mellem.

5. marts 2021

Hej Khaled,

tusind tak fordi du har brugt din tid på at anmelde os :) Det er vi meget taknemmelige for!