Min Osaga flowpumpe ohe 10000, købt 1.maj 2023 2 års garanti og kørt max 8 måneder, nypris pris 1595,-Den meldte fejl i begyndelsen af juli, så jeg spurgte Koiimport om der var noget jeg selv kunne g... Se mere
Bestilte varer i september måned. Har nu 3 have forgæves forsøgt at få et svar omkring levering, uden at det overhovedet bliver svaret på mail. Virker voldsomt useriøst at man ikke engang forsøger... Se mere
Jeg bestiller varer, hvorefter koiimport opdager at fragt bliver dyrere end den pris de har bekræftet. På bedste arrogante vis kræver de 425 kr ekstra. (De har ikke styr på fragtomkostninger)... Se mere
Da jeg skulle lave mit rør system om i akvariet, skulle jeg bruge nogen forskellige pvc fittings. Jeg fandt hurtigt frem til koiimport igennem google, og blev lidt bekymret på grund af de mange... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks bedste butik til havedams folket
Danmark
- www.koiimport.dk
Pakke kom rettidigt og som aftalt til…
Pakke kom rettidigt og som aftalt til DTU Aqua
Super fin service
Super fin service, fik god vejledning om muligheder.
Ventede 11 dage på vigtige dele som aldrig kom
Ventede 9 dage på vigtige dele som ikke var kommet. Skrev igen. Ventede yderligere 2 1/2 dage og skrev igen. Fik at vide, at de vil slette ordren med det samme. Det var godt nok idet jeg senere bestilte præcis de samme vare hos koihulen.dk til 15% færre penge. Utrolig dårlig og arrogant service fra koiimport. Aldrig igen.
Altid hurtigt scervice og levering
Koiimport mange gange tak
Har forsøgt at ringe til koiimport og det er lidt en udfordring, men stiller man et spørgsmål på deres hjemmeside fik jeg meget hurtigt hjælp med råd og vejledning. Jeg blev derefter ringet op og spurgt ind til omkring eventuelt flere spørgsmål Det er super service. Jeg bestilte varer om søndagen og har fået leveret om onsdagen til Bornholm. Det er sjældent det sker så hurtigt. Koiimport mange gange tak !!! I har gjort en kunde glad og tilfreds.
Super hurtig levering,men der manglede…
Super hurtig levering,men der manglede en Dansk brugsanvisning.
Har skrevet til dem et par gange,men hører ikke noget.
Lis Johannessen
Dårlig service
Jeg tilslutter mig gruppen der der synes de ikke fortjener mere end en stjerne. Første gang jeg bestilte blev varen leveret på fakturaadressen og ikke levereringsadressen. Jeg skrev til firmaet men de svarede aldrig på min mail. Anden gang jeg købte hos dem, havde jeg ikke modtaget min faktura. Jeg skrev til dem ti gange og langt om længe svarede de mig. I stedet for at sende den efterspurgte faktura skrev de at de havde sendt den. Koi-import bruger ikke tid på service og virker kun interesseret i dig som kunde indtil du har købt de vare.
ELENDIG kundeservice
Ganske elendig kundeservice, defekte og manglende varer! Jeg kan og vil aldrig anbefale nogen at handle der!!
Som andre skriver, så overvej om du vil risikere balladen med dem.
Helt perfekt!
Besøgte først butikken i Roskilde og fik helt fantastisk betjening og service! Fik lov til at være kreativ med akvariet, pynte og prøve og fik endda tilbudt kaffe!
Hjemmesiden var let og enkel og hurtig bekræftelse på afsendelse!
Kan varmt anbefales
Super hurtig levering
Super hurtig levering
Bestilte vare som var på lager
Kunne godt nok godt ha været pakket bedre ind da pakkerne der sendes med GLS tit får tæsk og det hade denne pakke os fået og det var bare en kasse med varene i og ikke noget fyld i så derfor kun 4 stjerner
Megaskuffet…
Har både gode og vonde oplevelser med dette firma.
Hvis de har varen på lager er alt i orden, varen bliver sendt i løbet af 1 til 2 drager.
MEN... Har de ikke varen så begynder cirkuset..
Helt automatisk får en sendt ordrebekræftelse, der det står at varen udleveres inden 5 dage. Godt nok.
Pengene reserveres på Visa, OK
Men så kommer ikke varen... Og etter flere tlf og mailer kommer en kort besked... Varen er udsolgt! Kommer først i midten af september, dette sker i beg af august. Jeg annullerer bestillingen og må ud og købe varen en anden plads, varen er et sæt filter /pumpe til min havedam som nå har været uden i en uge!!!
Jeg beder de at tilbagekalde reservationen på mit konto som bliver etter mange mail lovet at det skal han (Klaus) gøre, nå er det fredag14. 8, han siger at han gør det manuelt så at jeg kan 'komme videre'.
I dag er det tirsdag 18.8 og reserveringen står der framdeles!!!!!
Hvis det hadde kun drejet sig om et par hundrede kroner havde jeg ikke gjort noget men vi taler om 3000 kroner og jeg har måtte købe et nyt sæt til 4700 kr.
Vil aldrig handle med dem igen, så useriøse de er.
Hvor svært er det at sende en mail og fortælle at de IKKE har varen...
Det er en meget utilfredsstillende…
Det er en meget utilfredsstillende oplevelse bestiller d 9/7 og får besked d 7/8 om varen nu er på vej selv om der stod 1 til 3 dage har skrevet e-mail uden svar og oven i det hele trækker de beløbet 2 gange på min konto har forsøgt og ringe og skrive men intet svar
HOLD JER VÆK!
Fik bestilt nogle PVC dele til min nye akvarie reol, men da pakken kom manglede der 2 stk. af en del.
Jeg forsøgte at ringe til dem flere gange, men de "gider" åbenbart ikke at tage den, så sendte dem en mail i stedet for.
Den gad de så heller ikke at besvare, men fik så lige pludselig en mail fra gls om at der var en pakke på vej... super tænkte jeg så.
MEN der var så kun 1 stk. af den manglende vare i kassen, og jeg har betalt for 2 stk.!!!
Jeg ringede igen op til flere gange og igen ingen som "gad" tage telefonen. Så sendte dem igen en mail.
Nu er der gået 7 dage siden den sidste mail og stadig ingen lyd eller nogen pakke på vej, så kan kun anbefale at folk finder et andet sted at handle, for det her er sku for useriøst!!!
0 stjerner hvis jeg kunne!!!!
HOLD JER VÆK!
ikke en fed oplevelse.
ikke en fed oplevelse.
bestilte 2×store pvc rør, som jeg fik den opfattelse af var parate til levering. modtog kvittering og regnede med de ville komme i løbet af et par hverdage. ingenting skete og jeg kontaktede koi import.
de kunne desværre ikke levere dem, viste det sig. da de var udsolgt.
se det skulle have stået på hjemmesiden!
istedet, en masse spildt ventetid og en dårlig oplevelse for mig.
meget uproffesionelt.
Altid god service og de svare på alt :-)
god og hurtig levering fra Claus:)
Bestilte en pumpe søndag og onsdag…
Bestilte en pumpe søndag og onsdag kunne jeg hente den. Jeg har intet dårligt at sige om Koiimport, og er fuldt ud tilfreds med købsprocessen
Overvej om du tør løbe risikoen?
Overvej om du tør løbe risikoen?
Koiimport leverede en gummidug som var 2m kortere og 200mm smallere og med et hul.
Ialt 25m2 for lidt dug.
Uheld kan ske, og vi tilbød at betale for den dug vi havde modtaget + en købe en ny dug i den rigtige længde til fuld pris, men det afslog Koiimport.
De skulle have den første dug retur, hvilket vi ikke kunne, da den vejede 300kg og var sænket ned i et hul oppefra.
Vi kortede bassinet op så dugen passede
Underlig og mystisk måde at behandle kunder på.
Vi fik refunderet de manglende meter i dag. Det tog 14dg.
Koimport efterlader det indtryk at "kunder er bare til besvær" - men deres penge er gode nok...