Min Osaga flowpumpe ohe 10000, købt 1.maj 2023 2 års garanti og kørt max 8 måneder, nypris pris 1595,-Den meldte fejl i begyndelsen af juli, så jeg spurgte Koiimport om der var noget jeg selv kunne g... Se mere

Bestilte varer i september måned. Har nu 3 have forgæves forsøgt at få et svar omkring levering, uden at det overhovedet bliver svaret på mail. Virker voldsomt useriøst at man ikke engang forsøger... Se mere

Jeg bestiller varer, hvorefter koiimport opdager at fragt bliver dyrere end den pris de har bekræftet. På bedste arrogante vis kræver de 425 kr ekstra. (De har ikke styr på fragtomkostninger)... Se mere

Da jeg skulle lave mit rør system om i akvariet, skulle jeg bruge nogen forskellige pvc fittings. Jeg fandt hurtigt frem til koiimport igennem google, og blev lidt bekymret på grund af de mange... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks bedste butik til havedams folket

1,8

Under middel

Kan ikke anbefale denne her useriøse…

Kan ikke anbefale denne her useriøse internetsalgs hjemmeside. De er umulige at komme i kontakt med, hverken på mail eller telefon, de svare ikke tilbage. Syntes lidt, det er en uforskammet måde, at drive en forretning på.....ØV ØV pas på med fremtidig køb fra denne hjemmeside

9. september 2022

Useriøst!!

Vi bestilte en lagervare 26/4, rykker for denne 2/5 - er ikke på lager. Samme dag annullere vi ordren. Ringer (4-5 gange) for at få bekræftet ordren er annulleret, da mails ikke længere besvares.
Pakken sendes alligevel, hvorfor jeg skriver igen 9/5 - og ringer mange gange, for at få af vide den blot skal gå retur og vi så får pengene refunderet.
8/6 rykker vi for pengene både pr mail og telefon. Og endelig 15/6 - altså næsten to måneder efter, hvor de uberettiget har tilbageholdt vores penge, går de ind på vores konto.
Mail besvares ikke og du vi har ringet forgæves op til 10 gange om dagen. - nogle gange bliver der ringet tilbage.

17. juni 2022

Det lugter ikke af fisk

Det er fantastisk at finde en forretning på internettet der kan levere billige men samtidig kvalitetsprodukter. Jeg skal ikke bruge de dele jeg har købt til noget med havedamme og fiskeopdræt. Jeg skal benytte det til at styre afvanding, dræn og flytte vand i buffer til vanding af træer og ridebane. Dette er en niche forretning med et stort potenitale for meget mere. Tak fordi I eksisterer.

15. juni 2022

dårlig service

Jeg bestille vare på nettet og selv hente , vare er forkert selv om jeg har bestille i tre dage siden ingen følseddel, ingen afhente ordninger på afhentningsted, og ingen personale når du skal hente vare, til sisdt der ingen svare min e-mail i nu

14. juni 2022

dårlig service

Jeg glemte at hente en pakke som gik retur og jeg betalte udermere for at få den sendt igen men vil ikke sende den da den ikke er kommet retur giver GLS skylden jeg har fået den opfattelse at man vil beholde pengene for varen derfor overvejer jeg meget at anmælde dem for bedrageri til politiet

25. maj 2022

Jeg er meget ked af Koiimport's service.

Jeg er lidt ked af Koiimport's service.

Jeg valgte at bestille min ordre hos Koiimport da der på deres hjemmeside stod 'levering til døren'.

Jeg valgte at betale for 'levering til døren' af den årsag at jeg har arm i gips og en brækket hånd.
Da pakken blev leveret, blev den stilt som en kantstenslevering igennem deres firma, "fair nok" men det var bare på en forkert kantstent på en anden adresse.

Der blev ikke forsøgt at tage kontakt til mig ved levering, hverken på telefon eller ved min hoveddør... så tingene stod ved nabo gården på fortovet.
Som i kan se på mit vedlagte billede, retter jeg hendvendelse om mit problem samt, at komme frem til en god løsning og jeg bliver mødt af et meget kort og arrogant svar.
''Send det retur - der er gjort alt det som er muligt for at afhjælpe dig''.

Det er som om manden ikke forstår eller læser, hvad jeg skriver, at jeg har en brækket arm og i gips, og ikke kun står i en situation, hvor jeg ikke kan bære det op, men endnu mindre gå ned på posthuset og retunere den her store vare 'Med en brækket arm i gips'!

29. marts 2022

Det er det størst svindelfirma jeg har…

Det er det størst svindelfirma jeg har handlet med, de kan ikke forstå når man anulerer en ordrer,jeg anulerede
orderen da de ikke havde den på lager.
Så 3 uger efter sender de en faktura og prøver at trække pengene igen, men jeg har en kort til at handle med på netet, for at undgå svindel.
Så hold jeg langt væk fra det firma

25. marts 2022

Man bestiller til selvhentning hos Koi…

Man bestiller til selvhentning hos Koi import i Brørup kører derud får at vide at der ingen fysisk butik er der ! Kan så køre hjem igen med uforettet sag . Får så en mail idag om at varen er til afhentning . Så langt så godt . Købte lav energi pumpe kommer hjem pakker varen ud og ser der ingen slangestuds er til pumpen . Kan ikke anbefale dem til nogen . JEG handler der Ikke mere

23. marts 2022

Hold jer langt væk

Havde desværre fået bestilt et forkert filter, så jeg ønskede at benytte min fortrydelsesret. Efter at havde ringet til dem mange gange, lykkedes det endelig at komme igennem til dem. Jeg skulle bare sende filteret retur, og vedlægge en seddel hvor der stod ordrenummeret, og at jeg ønskede pengene retur.
Jeg har aldrig fået pengene, og de reagerer ikke på henvendelser på mail og telefonen bliver heller ikke taget. Sådan et fuskfirma burde kunne tvangslukkes.

15. oktober 2021

Hold jer fra Koiimport Dk!!!

Hold jer fra Koiimport Dk!!!
Købte et Quartz glas til UV-C, til næsten 500 kroner.
Det var smadret ved modtagelsen, grundet dårlig indpakning.
De ville køre sag mod GLS, og det var de selvfølgelig velkomne til. Problemet var bare, at de ikke ville sende et nyt glas til mig, eller give mig pengene tilbage, før sagen var afsluttet med GLS… “flot” kundeservice.
Jeg blev så at sige holdt som gidsel i deres konflikt, og selvom jeg sendte alt fotomateriale de bad om, så har jeg stadig ikke fået et nyt rør.
Efter at have ført mailkorrespondancer i 15 dage, mistede jeg tålmodigheden med dem. Både mentalt, og rent praktisk (havde fået fat i glas på anden vis).
For 10 dage siden skrev jeg derfor til dem, at jeg ønskede pengene tilbage… og har intet hørt fra dem siden.
Status er altså, at jeg er blevet snydt for næsten 500 kroner.
Nu skal jeg så i gang med at undersøge mulighederne for at skaffe pengene gennem en klageinstans, eller en form for civilt søgsmål.
Har naturligvis gemt både varen, indpakning og mails med billeder.

22. august 2021

fragtpris pludselig lavet om efter at have modtaget ordrebekræftelse

Jeg bestilte bassinfolie til en naturhavedam. I indkøbskurven på deres hjemmeside kunne jeg vælge forskellige leveringsmetoder. Bla levering til din hoveddør til 125 kr. eller fragtmand 350 kr. Jeg valgte den til 125 kr. og ventede 4 arbejdsdage og weekenden med. Skrev til koiimport om den var på vej og at fragtmanden godt måtte stille pakken ved min dør hvis jeg ikke var hjemme. Så fik jeg (om søndagen først) en mail tilbage om at det ikke kunne lade sig gøre at sende den og at jeg skulle betale 350 kr. Men jeg havde jo allerede en ordre/bestillingsbekræftigelse hvor der stod levering til 125kr. Hvordan kunne han nu pludselig lave om på prisen? Han sagde, at det er pga vægten, men det var ikke hvad der stod på min bestilling. Så en kort mail til mig om, at nu var bestillingen annuleret. Tak for det! tænkte jeg.. hvad skete der lige??! Synd og skam og ærgerlig oplevelse hos koiimport! Føler mig snydt og har ventet snart en uge på levering og så til ingen verdens nytte!

8. august 2021

Efter at have konstateret at det købte…

Efter at have konstateret at det købte uv-lys ikke virkede blev det returneret. Herefter afprøvede Klaus det og påstod det virkede og at han kunne dokumentere det. Jeg hentede lyset som dog stadig ikke virkede og jeg skrev derfor til Klaus hvordan han havde afprøvet og efterlyste dokumentationen. Jeg fik følgende svar: ved at tænde for kontakten Jens, og hvis jeg skulle ha flere oplysninger var han nødt til at tage betaling for en teknikker time. Jeg returnerede lyset og bad om at få mine penge retur, det fik jeg , dog -400kr til en teknikker time. Har aldrig oplevet mage til frækhed. Har købt uv-lys andet sted, og det virker

2. august 2021