4,1

God

Vi har brugt Kochhus til etablering af…

Vi har brugt Kochhus til etablering af nyt badeværelse. De har udført et flot og professionelt stykke arbejde. Og har ovenikøbet overholdt en ret stram tidsplan. Vi er derfor meget tilfredse med arbejdet og giver dem vores anbefaling med på vejen.
Mvh Nanna og Jonas

8. januar 2026

Vi har fået total renoveret vores ny…

Vi har fået total renoveret vores ny ankøbte enderækkehus, og det har kørt over alt forventninger. Håndværk er helt i top og der er ikke noget at sætte en finger på, vi vil til hver en tid anbefale kochhus til alle vi møder på vores vej. Stor ros til Thomas og ulrik og alle håndværkere som har været med til at forvandle vores hus fra 0-100 på 2 måneder.
Mvh
Christina og Brian

15. november 2025

Vi har fået total renoveret vores…

Vi har fået total renoveret vores badeværelse, og er så glade. Super samspil mellem os og Kochhus. De er virkelig kompetente og løsningsorienteret under forløbet.
Alt var tilrettelagt i mindste detalje.
Vi takker dem så meget for det bedste samarbejde og flotte badeværelse.

15. juli 2025

Det begyndte så godt ..

Jeg skulle have frisket mit køkken lidt op. Det begyndte så godt: Jeg fik hurtigt besøg af Dennis efter at have kontaktet firmaet. Han kom med nogle meget konstruktive råd, og jeg fik bagefter et billigt tilbud, som jeg accepterede. Jeg mailede med et tillægsspørgsmål, rykkede for svar et par gange, talte med sekretæren et par gange, der henviste til Dennis. Som regel blev telefonen ikke taget. Til sidst sendte jeg et anbefalet brev til firmaet, men det kom retur nogle uger senere. Nu har jeg endelig underskrevet et tilbud fra et andet firma. Jeg spørger bare mig selv, hvorfor man spilder sin egen og kundens tid på den måde. Er det et rent proforma firma?

2. januar 2024

Godt håndværk elendig organiseret.

Daniel som ejer firmaet er en dygtig håndværker er venlig og flink og hans folk virker fint kompetente, derfor er det ekstra ærgerligt at han er helt umulig at lave aftaler med. første gang jeg brugte ham har det været perfekt - men efterfølgende totalt håbløst uden at få tilbagemelding og svar - rigtig ærgerligt - jeg håber at firmaet/Daniel vil få sin virksomhed til fremover at holde hvad de lover ellers ser det sløjt ud for virksomhedens fremtidige virke - hvilket er ærgerligt, da håndværket ikke fejler noget.

22. januar 2024

Overholder ikke aftaler. Er ikke til at få fat på.

Vi har fået lavet badeværelse samt skiftet gammelt vinduesparti til en stor skydedør.

Aftalerne overholdes meget sjældent, og der mangler info om projektet undervejs. Helt fra start af projektet blev aftalerne ikke afholdt. Der skulle rykkes utallige gange, og der gives ikke besked når aftalen ud af det blå rykkes. Det har kostet flere spildte fridage fra arbejde.

Skydedøren er aldrig fuldt færdiggjort, og vi har nu ventet godt den sidste måned eller halvanden på at høre yderligere. Efter mange opkald sendes en håndværker, som konstaterer det vi godt ved i forvejen. Så sker der ellers ikke mere herfra - på trods af at have rykket for aftalen.

Vi fortsætter med at rykke for det, og så kan man jo krydse fingre for at det sker en dag.

Nu føler jeg mig nødsaget til at skrive denne anmeldelse, da vi simpelthen har været så træt af forløbet fra start til slut. (Og det er jo så desværre ikke slut endnu).

Jeg ved at vi ikke er alene med ovenstående oplevelser. Diverse samarbejdspartnere havde ikke ligefrem rosende ord om firmaet, og bekræftede hvordan det var tæt på umuligt at få fat i ejer.

Jeg ville ønske jeg kunne have skrevet en positiv anmeldelse :-)

1. november 2023

Overholder ikke aftaler

Jeg har haft 3 aftaler med Kochhus og Co. om, at De skulle komme og give mig til tilbud på udskiftning af tagrender.

Den første gang ringer jeg ca. 30 minutter efter vores aftalte tid, får at høre, hvor De bliver af. Ham jeg får fat på (som også var ham jeg har en aftale med) oplyser han har sættet i møde og han nu er nødt til at tage hjem pga. han ikke er frisk. Han siger også, at han prøvet og finde mit nummer så han kunne ringe. Fair nok, tænker jeg. vi aftaler en ny dag og tidspunkt.

Anden gang kommer der heller ikke nogen og da der er gået en halv times tid, efter vores aftalte tidspunkt, ringer jeg til dem for at høre, hvor De bliver af. Der er ingen, som tager telefonen. Jeg prøve at ringe 3 gang den dag, men ingen tager telefonen. Jeg sender så en mail som De endnu ikke har svare på.

Tredje gang. Jeg tænker, at de skal have en sidste chance, da det er menneskeligt at fejle.
Jeg udfylder derfor deres tilbudsskema på deres hjemmeside få, at kunne få en ny aftale med dem. De svarer så, og vi får en ny aftale.
Tredje gang var ikke lykkes gang. Der dukkede heller ikke nogen op til det aftalte tidspunkt.

Da Kochhus og Co. ikke kan overholde en simpel aftale. Tør jeg heller ikke bruge dem til mit byggeprojekt.

OPDATERING..

Jeg er efterfølge blevet kontakt af personen som jeg havde lavet aftaler med, Han mødte personligt op og gav mig en undskyldning og forklaring, samt chokolade som et plaster på såret.

Chokoladen er sekunderet. Men at han møder op personligt og giver mig en undskyldning, har jeg stor respekt for.
Jeg ændrer derfor min anmeldelsesstjerner fra 1 til 2 og vil overveje firmaet til fremtidig brug (pga. deres forklaring).

12. november 2021

Ønsker du et firma der tager en evighed…

Ønsker du et firma der tager en evighed om at renovere dit gulv og bliver ved med at rykke deadlineline, grundet for mange opgaver.
så hyr Koch Hus.
Størrer kregler og uproffessionel ejer, finder du ikke.
Men super godt håndværk og søde håndværkere der hjælper og forklarer.

19. maj 2020

Er dette din virksomhed?