Virksomheden har svaret
Beställde en fredag eftermiddag, varorna levererades Torsdagen därpå. Blev tveksam till beställa med så dåliga betyg här på Trustpilot, men tog klarna betalning med 30 dagars faktura för att enk... Se mere
Beställde en tops operator 7 i slutet av augusti fick den idag 8 oktober. Tror inte den långa leveranstiden helt är knivshops fel. Top knives är ju lite lustiga tillverkar typ 7 exemplar av en mode... Se mere
Stort tack för hjälpen. Fint att kunna få hjälp med utbudet innan man köper!
Beställde mig 3 köksknivar från Victorinox som kom hem i början av veckan. Väldigt nöjd med samtliga, ligger skönt i handen och perfekt tyngd i mitt tycke.
Kommer absolut att återkomma till er när nya knivar ska införskaffas!
Vassa knivar i dubbel bemärkelse, snabb leverans, bra bemötande. Dessutom en informativ och snygg hemsida. Rekommenderar!
Snabb leverans och bra paketerat! Som det ska funka. 😁
Helt suverän och personlig kundsupport. Jag beställde "fel" produkt och det var dessutom en present till min son som jag helst skulle ha redan samma helg. Jag skrev till de så fort jag upptäckt mitt "misstag", vilket var på kvällstid. Morgonen efter så ringer de upp mig och hjälper mig direkt. Till saken hör också att jag valt att betala med klarna, vilket jag trodde skulle krångla till det ytterligare.
Jakob lade säkert 30-40min på samtalet och hjälpte mig inte bara med att rätta till mitt misstag, utan svarade även på en hel del frågor som jag hade om olika ståltyper och knivproducenter. Väldigt serviceinriktad, kompetent och ärlig.
Jag kommer att fortsätta att använda knivshop.se och hoppas att de kan få ordning på den här skutan!
Bra jobbat!
Jaktknivar från Karesuando på utförsäljning ser man inte varje dag!
Fyndade!!
Kunnig personal och snabb leverans.
Tomatkniven levde upp till alla förväntningar. Ser fram emot att testa svampkniven till helgen.
Snabb leverans och grym kvalité!
Riktigt kul att butiken har öppnat upp igen! Bra sortiment, trevlig service och allt kändes smidigt från början till slut. Rekommenderas starkt!
Det va trassligt med förra ägaren. Ingen leverans el svar.
Nya ägarna försöker ställa allt till rätta. De är toppen o svara på frågor direkt.

Besvarelse fra Knivshop
Snabbt och smidigt! Brukar sällan köpa kökstillbehör på nätet men det var smidigare än vad jag trodde.

Besvarelse fra Knivshop
Fick mina produkter levererade snabbt, upplevde inget som helst strul! Köpte ett knivset som studentpresent till min brorsdotter som blev supernöjd:) Nya ägarna verkar ha koll!

Besvarelse fra Knivshop
Beställde från den här hemsidan och har haft en bra upplevelse överlag. Knivarna jag köpte känns av bra kvalitet, och det var lätt att hitta det jag behövde. Anledningen till att skriver detta omdömet var tackvare den personliga återkopplingen jag fick efter förseningar i leveransen. Lämnar sällan omdömen men definitivt att återkomma för fler köp framöver.

Besvarelse fra Knivshop
Sidan var enkel att använda och beställningen gick smidigt. Leveransen kom snabbt och kniven motsvarade förväntningarna.

Besvarelse fra Knivshop
Utbudet är fantastiskt! Tråkigt med så mycket negativa recensioner från de förra ägarna. De nya verkar ändå ha koll på läget!

Besvarelse fra Knivshop
Jag var lite tveksam till att beställa efter att ha sett några negativa recensioner, men jag såg på hemsidan att företaget nyligen fått nya ägare och bestämde mig för att prova då de hade en produkt jag inte hittade någonannanstans. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och produkten var som jag hoppats. Dessutom fick jag personlig kontakt med en av de nya ägarna vilket kändes väldigt seriöst. Om detta är den nya standarden tror jag att det kommer rätta till sig bra för knivshop.

Besvarelse fra Knivshop
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.