Havde besøg af gæster fra Norge
Havde besøg af gæster fra Norge, og tog dem med til Kleine Bierstube for at give dem en god oplevelse.
Stedet var åbent for almindeligt publikum.
Et kor med skønsmæssigt ikke under 30 personer var ekstremt støjende med timelang "stemmeopvarmning/afstemning".... ååååååååååå, uuuuuuuuuuu, mmnnnnnnnnnnnnn, æææææææææ i mega lange sekvenser, hvilket stod på i ikke under 1 1/2 time, - indimellem afbrudt af decideret "kor-sang".
Ansvarshavende servitrice oplyste, efter vores beklagelser over forholdene, at det blev der IKKE lavet om på, da selskabet, “der står på god fod med ejeren af Bierstube”, havde booket så godt som alle pladserne i lokalet, (der hænger sammen med dartrummet).
Vi anmodede om musik fra højtalerne for at dæmpe lidt for det meget forstyrrende kor.
Dette ville man ikke efterkomme. Der blev ikke sat musik på.
Fair nok man lejer det meste af værtshuset ud til et kor, med tilladelse til at støje, som det passer dem med kraftig gene til følge for de øvrige gæster.
IKKE fair samtidigt at holde åbent for andre gæster, der intet anende indfinder sig og bestiller øl og spise i uvidenhed om, at det udvikler sig til et uudholdeligt ophold.
Kære K. Bierstube...... det er en "ommer".
18. februar 2023