Kjøpbarnevogn Anmeldelser 32

3,4

Var skeptisk til siden etter en del negative tilbakemeldinger, men ble positivt overrasket! Bestilte vogn (bugaboo butterfly 2) hos de den 14. Februar. Som en del andre kommentere så var d... Se mere

1. Børnebutik

Kjøpbarnevogn ble etablert 2009 og er en gren til www.kopbarnvagn.se som har 20 års erfaring og drives av dyktige og engasjerte ansatte, de fleste er også småbarnsforeldre. Vi fører flere av verdens mest kjente merkevarer, og gir deg som kunde garantier og reklamasjonsrett (i henhold til Norsk lov) på varer kjøpt hos oss. - Vi har fri frakt på kjøp over kr. 999,- og du betaler ingen toll når du handler fra Kjøpbarnevogn.no. - Åpent kjøp gir deg mulighet til å pakke opp og prøve produktet hjemme. Ubrukte varer kan returneres i originalemballasje innen 14 dager.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Var litt skeptisk da jeg leste anmeldelser på trustpilot men bestilte en Cybex s lux og var uteoligg fornøyd med kundeservice som svarte ofte samme dag eller neste dag. Rask levering selv om jeg hadde en bestillingsvare. Kjempe fornøyd med hjemlevering på døren.

29. april 2026

Feil på barnevogn

Jeg kjøpte en barnevogn med alt av utstyr. Har vært veldig fornøyd med vognen helt til håndtaket på vognen knakk. Fikk avslag på noe som helst refusjon og beskjed på at det må være noe vi har gjort for at dette kunne skje. Det stemmer så absolutt ikke! Vognen har blitt behandlet svært pent.

21. marts 2026

Manglende del som ikke ble erstattet

Fikk raskt svar på mail da vi tok kontakt om manglende del til vognen vi hadde bestilt. Vi informerte om at vi hadde sjekket alt av emballasje, uten å finne delen. Likevel fikk vi beskjed om at vi måtte dekke ny del selv. Fikk ikke noe mer svar da vi sendte ny mail. Kostnad for ny del var kun 300 kr, så her burde butikken stole på kunden og heller prioritert en god kundeopplevelse. Fornøyde kunder er den beste formen for markedsføring ;)

25. marts 2026

Skeptisk men 10/10 fornøyd

Bestilte vogn (bugaboo butterfly 2) hos de den 14. Februar. Som en del andre kommentere så var det en forsinkelse så varen ble ikke sendt før 16. Mars.

Det skal dog sies at kundeservice var topp! Lett å komme i kontakt med, svarte godt på spørsmål!

Første gang jeg tok kontakt med om forventet levering kunne de informere om at det var forsinkelser på lager. Og tilbydd meg at de kunne kansellere ordren.

Kjempefornøyd med bedriften, og kundeservicen var top notch! Føler virkelig ikke at jeg har trengt å purre og mase!

Det eneste jeg syntes var vanskelig var å lese svensk

25. februar 2026

Positivt overrasket!

Var litt skeptisk etter å ha lest diverse anmeldelser om manglende/forsinket levering etc. men ga det et forsøk da de hadde et godt tilbud på barnevogn (Cybex Talos S) og tilbehør. Glad jeg gjorde det! Pakken ble sendt kort tid etter bestilling, og jeg fikk den hjem like raskt - med alt ekstrautstyr i samme eske. God kvalitet på alt! På bakgrunn av denne ene bestillingen kan jeg ikke gjøre annet enn å anbefale 😊

19. februar 2026

Styr unna og velg noen andre

Styr unna og velg heller mer seriøse nettsider for barnevogner!

Jeg bestilte flere varer for 1,5 mnd siden og varene er enda ikke sendt. Jeg blir hele tiden lovet nye datoer etter jeg tar kontakt med de. Også hører jeg ikke mer. Purrer igjen og får ny dato. Og igjen er den datoen forbi og ingen varer sendt.. Har heller ikke hørt en lyd fra de. Jeg kommer ikke til å benytte meg av denne nettsiden igjen.

1. januar 2026

Negative reviews exaggerate…

We saw quite a few negative reviews but got the impression that these were exaggerated and stemmed from a customer misunderstanding, or being unhappy with what we thought was a sensible resolution. E.g long delivery time, orders being cancelled due to no stock etc. We took the risk as we had time before needing the product we bought.

Fortunately, there was no risk at all. Miles cheaper than other companies and great value for money, good communication from company, and arrived on time/as expected.

This was a 5/5 experience without any doubt.

17. november 2025

Styr unna denne selgeren

Styr unna denne siden. Kjøpt barnevogn for over kr8000 med feil. Da vognen ble tatt i bruk oppdaget feilen og kontaktet selgeren. Det ble ikke gjort noe med saken og de svarer ikke lenge på mail.

20. marts 2025

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager å høre at du har hatt en negativ opplevelse, men vi klarer dessverre ikke å finne noen sak hos oss som matcher beskrivelsen – og vi har ingen ubesvarte eller uløste henvendelser på dette området. Dersom du fortsatt opplever problemer med produktet du har mottatt, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på nytt, gjerne med ordrenummer, slik at vi kan hjelpe deg videre.
Vi ønsker alltid å løse eventuelle problemer raskt og på en god måte for våre kunder.
Vennlig hilsen teamet på Kjøpbarnevogn

Fryktelig lang leveringstid

Bestilte en vare hos vedkommende den 2. mars, den har enda ikke blitt sendt fra lager. Har vært i kontakt med kundeservice som lovet den skulle bli sendt forrige uke(da to uker etter innlagt bestilling). Dette har jeg skriftlig.
Nå er vi på den 3. uken uten at varene har blitt sendt, dette er bare for dårlig….

18. marts 2025

Ble beskyldt for å ødelegge vognen med vilje

Kommer ikke til å handle fra kjøpbarnevogn igjen.
Kort tid etter at vi begynte å bruke barnevognen begynte ulike deler på vognen å skrante og dette av. Etter hvert knakk hjulet og holdt på å falle av. Da fikk vi som svar tilbake at dette ikke skjer med vanlig bruk, altså implisitt at vi hadde gjort det med vilje. Utrolig ubehagelig og provoserende. Eneste løsningen deres var å sende oss nye deler. Sitter ikke igjen med en god opplevelse. Vil sterkt anbefale å heller kjøpe barnevogn rett fra en leverandør eller i butikk. Da får man ofte ny vogn eller får i det minste løst problemet med en gang. Nå sitter vi igjen med en dyr vogn som ikke føles forsvarlig å bruke på noen som helst måte.

1. januar 2025

Dårlig kundeservice

Jeg har bestilt diverse utstyr 30/11 (black week) og har enda ikke fått noe informasjon om levering eller lignende. Heller ingen bekreftelser men kjøpet står under behandling i klarna. Sto også på nettsiden at kjøpet var godkjent. Kontaktet kundeservice med all informasjon jeg har, fikk ett svar som jeg sendte ny mail på og har ikke hørt noe siden. Purret opp to ganger siste 4 dagene. og videre etter det har jeg ikke hørt noe. Står nå og lurer på om jeg overhode vil få varene jeg har bestilt.

7. januar 2025

Hei Pernille
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en så positiv opplevelse hos oss, og det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Helt elendig

Helt elendig. Etterlyste en vare etter to uker, da jeg ikke kunne se at ordren var behandlet. Ba dem da slette ordren. Svaret jeg fikk, var at de hadde sendt sporing, så det var for sent å slette noe. Sporingen ble sendt 30 minutter før de sendte meg en e-post. Så nei, varen hadde ikke gått ut fra lager. Ingen informasjon ble gitt på disse to ukene. Veldig skuffet, da dette skulle ha vært en sterkt ønsket gave. Det ble det ikke.

11. december 2024

Hei Mette
Takk for din tilbakemelding. Vi beklager virkelig at din ordre ble forsinket. Som vi informerte om når vi hadde kontakt på epost så har det vært veldig mye større pågang for oss en forventet i denne perioden og noen bestillinger har desverre ikke blitt levert i tide.
Det er alltid en mulighet å velge å ikke hente ut varen, og vi vil aldri belaste kunden for en retur når det er grunnet forsinkelser, som vi informerte om på epost.
Det gleder oss å se at du valgte å hente varen når den ankom 17 desember.
Vi ønsker deg et riktig godt nytt år og igjen, vi beklager forsinkelsen.

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Kjøpte Bugaboo Fox5 med bilstol herfra. Veldig fornøyd med pris og leveranse. Etter 6 måneder så trengte vi servicedeler, og det fikset kundeservice på raskeste måten. Superfornøyd, og handler gjerne herfra igjen!

6. december 2023

Hei Linh

Kompetente, dyktige arbeidere

Jeg fikk god hjelp og det var tydelig at butikkpersonalet hadde solid kunnskap om produktene

24. september 2024

Hei Kristine
kjopbarnevogn.no

Beste babybutikken med super service!

Etter tre barn har jeg fått en del erfaring med baby og barnebutikker. Skulle ønske alle møtte meg med like god serviceinnstilling og rask oppfølging som det kjøpbarnevogn har gjort.
De svarer raskt (og hyggelig) på henvendelser og jeg er trygg på produktene de selger meg. Topp score fordi de fortjener det

14. august 2024

Hei Trude
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en så positiv opplevelse hos oss, spesielt med din erfaring innen baby- og barneutstyr. Vi setter stor pris på dine anbefalinger, og det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Hadde ett par funderinger og spørsmål

Hadde ett par funderinger og spørsmål
Sende dem en epost ;
For en servise de gav meg , tog seg tom tid og sende meg bilder og forklaringer om produktet jeg lurt på .
Meget god hjelp fikk jeg

12. august 2024

Hei Malin
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en så positiv opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på dine anbefalinger, og det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.
kjopbarnevogn.no

Liars, scam and negative customer experience!

I recently had an incredibly frustrating experience with kjopbarnevogn.no. After placing an order and receiving confirmation that my purchase was successful, I was shocked to receive an email few hours later stating that they wanted to cancel my order. This kind of inconsistency and lack of professionalism is simply unacceptable in today's competitive market.

Firstly, the website boasted about their efficient ordering process and quick delivery times. However, they failed to live up to these promises when they suddenly decided they couldn't fulfill my order. This left me scrambling to find an alternative, causing unnecessary stress and inconvenience.

Communication from their customer service team was also severely lacking. Instead of providing a valid reason for the cancellation or offering a suitable resolution, I was met with vague apologies and generic responses that did nothing to alleviate my frustration. Reason they offered (since we bought the item on discount, was that there was a technical error with the website that caused item to be on discount when we bought it!) It's clear that customer satisfaction is not a priority.

Moreover, the whole ordeal wasted valuable time that could have been spent dealing with a more reliable vendor. Trust and reliability are crucial factors when shopping online, and unfortunately, kjopbarnevogn.no failed miserably in both aspects.

In conclusion, I would strongly advise against using kjopbarnevogn.no for any future purchases. Their unprofessional conduct and disregard for customer satisfaction make them an unreliable choice. Save yourself the headache and shop elsewhere where your business will be valued and respected.

*reply to your feedback:
I have never accepted your 20% offer nor will I ever deal with you again, and others will also avoid it if they want a stress-free experience! I've bought from Barnas Hus and experienced great service and support!

16. august 2024

Besvarelse fra Kjøpbarnevogn

Thank you for your feedback.

We sincerely apologize that your experience with us did not meet your expectations. We understand your frustration regarding the cancellation of your order, and we are sorry for any inconvenience and stress this may have caused you.

According to the Consumer Purchases Act Chapter 7, § 37, as well as our terms and conditions, we reserve the right to cancel orders in the case of obvious pricing errors due to technical issues or other reasons. When an item that costs 10,199 NOK is listed at 10 NOK, this is considered an obvious error.

In our initial communication with you, just hours after the order was placed, we explained the reason for the cancellation and offered you a 20% discount on the item in question. This offer was accepted by you. We apologize if this was not communicated clearly enough.

We always strive to deliver the best possible customer experience and are actively working to improve and prevent such errors in the future.

Best regards,