Super hurtig levering, jeg købte et halsbånd med indgravering det kom 2 dage efter :) Jeg fik købt en størrelse, men det er mig som ikke kan måle og hun var 46 hvilket var mellem to størrelser, men... Se mere
Købte et hundetegn, men desværre blev det hurtigt slidt og farven krakeleret, samt adressen bag på er ved lige så stille at blive slidt af. Reklamerede og fik hurtigt et nyt hundetegn, men desværre... Se mere
Da jeg lavede en lyn-handling og købte mig den dejligste vovse, skulle der jo et navneskilt til halsbåndet til. Jeg fandt denne hjemmeside med fantastiske muligheder for udseende af hundeskilte. Jeg b... Se mere
Har brugt Kirstens dyrebutik flere gange med succes. Bestilte sidste gang en lørdag aften og fik leveret min vare allerede tirsdag med posten. De leverer tilmed fragtfrit lige gyldigt hvor lidt man kø... Se mere
Smedeskovvej 30 A, 8464, Galten, Danmark
- www.kirstensdyrebutik.dk
Andre kiggede også på
Super forretning
Søndag bestilte jeg et hundetegn til vores nye hund. Mandag modtog jeg hundetegnet.
Mandag bestilte jeg en hundeseng. Tirsdag modtog jeg sengen.
Det kalder jeg service. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Kan varmt anbefales.
Som det skal være
Bestilte tre hundetegn. Hurtig og fejlfri levering. Ok.
En overraskelse
Jeg har modtaget min bestilling og jeg var overrasket over at det er blevet sendt i sin original pakken. (jeg sender gerne billeder) Det bliver ikke en flot julepakke til min mormor.....
En samtale med ejeren var ikke en hjælp. Det kalder jeg ikke god kundeservice.
Super service!
Jeg bestilt varer til min lille hund og dagen efter havde jeg varerne i hånd. God kvalitet, super god service. jeg anbefaler Kirstens dyre butik til alle jeg kender med hund! ;-) De var også anbefalet til mig, af en anden tilfreds kunde ;-)
Tak til jer! ;-)
Jeg elsker denne butik
De varer jeg bestiller kommer dagen. Hvilket er super. Varene bliver leveret af Post Danmark, hvilket betyder, at hvis jeg ikke er hjemme, så kan jeg hente varene på nærmeste posthus. Derfor behøver jeg ikke bekymre mig om at jeg ikke er hjemme.
Prisen er god, og nogle af de varer jeg har købt, var ikke til af finde andre steder.
Plus de har gratis fragt.
Deres varer udvalg er desværre ikke så stort, men jeg elsker alligevel denne butik.
Fantastisk ;-)
Jeg bestilte en klikker til kattetræning mandag og havde den allerede tirsdag...hurtigere kan det vist ikke gøres ;0)
Meget hurtig levering af billige og gode hundetegn
Bestilte et hundetegn om lørdagen og fik varen om mandagen. Det kalder jeg en super service. Også kostede hundetegnet kun 60 kr. inkl. porto.
Nemt hundeskilt...
Jeg bestilte et hundeskilt, formet som et kødben. Pæn kvalitet og prisen var kun 60 kr. med fragt. Tillige hurtig levering.
Holder hvad de lover!
Bestilte et navneskilt til vores nye hund om aftenen og dagen efter blev det afsendt så vi havde det til dagen efter igen , handler helt sikkert her igen :)
Let og overskuelig hjemmeside med varer til fornuftige priser
Alt i orden.
Vi bestilte nogle glas med indgravering til en gave.
2 dage efter bestilling, sad vi med vores ordre.
Forsendelsen var pakket forsvarligt ind.
Der handler vi gerne igen.
hvad skal jeg sige alt kørte som på en snor
nu ha jeg handlet der 2 gange over nettet og alt var som det skulle være så alle 5 stjerner er fortjent
Billigt, gratis fragt og hurtig levering
Bestilte i går kl 14 et hamsterbur, og modtog det i dag. Meget fornuftige priser, og tilmed gratis fragt. Jeg er fuldt ud tilfreds med både leveringstiden, priserne og selve produktet
Lav pris, hurtig levering
Jeg bestilte 2 graverede hundetegn, som blev afsendt samme dag. De lå i postkasse dagen efter. Prisen var tilmed lav ift. konkurrenterne. Så alt i alt en fin fin handel.
Hurtig levering!! Gratis fragt.
Bestilte et halsbånd samt et hundetegn hos Kirstens dyrebutik om lørdagen, og havde allerede pakken mandag formiddag - det må man sige er hurtigt, når man bestiller en weekend.
Kan se at flere her inde skriver at nogle af hundetegnene er i knap så god kvalitet, det kan jeg godt give dem ret i, eftersom den sorte farve hurtigt kan ridses af, og teksten derpå, står lidt skævt, så det er lidt ærgerligt. Men af et hundetegn til 40 kr, så synes jeg ikke at man skal forvente det helt store - så det er stadig 5 stjerner værd, pga. den hurtige levering, og ikke mindst GRATIS fragt.
Vil helt sikkert handle her igen.
kan varmt anbefales
Dagen efter jeg bestilte havde jeg det indgraveret hundetegn i hænderne. God kvalitet på både det og de andre ting jeg bestilte.
thumbs up for gratis levering og at det så samtidig går så hurtigt.
yders tilfreds, og ikke sidste gang jeg bestiller der
Hurtigt og sikkert
Efter en kort og hurtig mailudveksling med en medarbejder/ejer, fik jeg bestilt mine varer. Alt var helt perfekt og ligesom jeg havde ønsket det. Meget hurtig levering og alt var forsvarligt pakket. God kontakt og hurtige svar. Kan kun anbefales.
God service og hurtig levering
Har handlet flere gange i webbutikken, og er aldrig blevet skuffet. Deres hundeskilte med racen præget på den ene side og navnet på den anden side er bare gode. Har endda købt to, så jeg havde til alle seler og halsbånd. Dejlig forretning og varerne kommer også hurtigt. Vil helt sikkert handle der igen.
Rigtig hurtig levering
Jeg bestilte kattegrus og kattesnacks på hjemmesiden. Der var super hurtig levering og jeg fik endda en lille gratis gave med for mit køb. SUPER lækker service og en fornøjelse at handle sådan nogle lidt "tørre" ting på nettet på den her måde. Jeg vil handle hos Kirstens Dyrebutik igen :-)
- Sofia Yasmin
Bestilte mine varer kort for 16, og fik dem dagen efter. Billigt og udemærket kvalitet!
Hurtig betjening
Bestilte to navneskilte til katte over nettet og fik dem med posten dagen efter. Sådan..