Super hurtig levering, jeg købte et halsbånd med indgravering det kom 2 dage efter :) Jeg fik købt en størrelse, men det er mig som ikke kan måle og hun var 46 hvilket var mellem to størrelser, men... Se mere
Købte et hundetegn, men desværre blev det hurtigt slidt og farven krakeleret, samt adressen bag på er ved lige så stille at blive slidt af. Reklamerede og fik hurtigt et nyt hundetegn, men desværre... Se mere
Har brugt Kirstens dyrebutik flere gange med succes. Bestilte sidste gang en lørdag aften og fik leveret min vare allerede tirsdag med posten. De leverer tilmed fragtfrit lige gyldigt hvor lidt man kø... Se mere
Smedeskovvej 30 A, 8464, Galten, Danmark
- www.kirstensdyrebutik.dk
Kvalitet og hurtig levering
Jeg fik købt en størrelse, men det er mig som ikke kan måle og hun var 46 hvilket var mellem to størrelser, men en boremaskine kan meget ;)
Jeg kommer tilbage en anden gang :)
Utrolig dårlig kundepleje.
Har handler her flere gange
Har handler her flere gange, og har hver gang været meget tilfreds. Hurtig levering og gode priser
Meget misvisende hjemmeside
Bestilte hundefrakke med laaaang levering måske pga nytårsferie?
To billeder af hhv labrador og en mindre Boston terrier og angivelse af at der er to størrelser. Der står ikke noget om hvad str. angiver, kun 20 og 25 cm hvor jeg så bestiller den på 20 da jeg tænker det er den med terrieren da det i hvert fald ikke kan være den store til labradoren. I pakken er der så en minimal frakke som måske passer en dværgkanin! Ved opringning til ejeren får jeg at vide at man ikke kan regne med billederne men jo skal læse teksten. Meget misvisende og irriterende at jeg nu skal sende frakken retur for egen regning da ejeren siger jeg har begået fejlen. Af hjemmesiden fremgår det ikke hvilken str der er på lager (min fra billedet var åbenbart udsolgt) eller hvordan mål på hunden skal tages. Køb hellere i en butik hvor du kan se varen. Øv
Fået et produkt jeg er meget tilfreds med, med hurtig levering trods det er decembet.
Alt i orden
Valgte kirstensdyrebutik efter at have læst anmeldelser. Det var ikke det billigste hundetegn. Men man får varen - og det går rimelig hurtigt. Hurtig svar på mail.
Rigtig god service!
Altid sød og høflig betjening
Altid sød og høflig betjening. God service.
tip top
Det er helt klart den bedste side og lave hundetegn på. Man får det hurtigt :-)
Super flot hundetegn
Super flot hundetegn - nem bestilling og fair pris 👍
God service ved mailkorrespondance.
Ikke sidste gang jeg har handler her.
Flot arbejde og hurtig levering
Jeg bestilte navne labels til min hunds K9 sele, de så super flotte ud og ankom super hurtigt, selvom de var sendt med Post Danmark.
Jeg vil helt sikkert handle her igen, hvis jeg skal bruge nye labels :-)
super service og hurtig levering
super service og hurtig levering. Butikken har rigtig mange flotte ting og muligheder for at få lavet noget helt specielt. Anbefaler gerne denne butik
Hurtig levering 😀
Super god service og hurtig levering
Super god service og flot gravering i glas. Bestilte 7 glas med forskellige graveringer kl. 15.30 og havde dem med posten dagen efter.
Perfekt
Da jeg lavede en lyn-handling og købte mig den dejligste vovse, skulle der jo et navneskilt til halsbåndet til. Jeg fandt denne hjemmeside med fantastiske muligheder for udseende af hundeskilte. Jeg bestilte hurtigt og et par dage senere lå der det flotteste hundeskilt i min postkasse. Så flot lavet, med både navn og hunderace-logo foran. Tommel op for det. Dog var der MEGET LIDT farve i teksten, forsvundet efter første dags leg i haven. Der er ikke røget yderligere af, på trods af vovsen har det på hver gang vi er udenfor. Bestiller helt sikkert der igen, når det skiltet skal udskiftes.
Hurtigt og effektivt
Klokken 16 bestilte vi to nye skilte til hundens halsbåd samt hurtig forsendelse. Næste morgen lå de med korrekt indgravering i vores postkasse. Godt gået!
Knap så hurtigt, men fantastisk kvalitet
Det tog 6 dage at få det tilsendt, men posten er ingen jo herre over ;)
Kvaliteten på halsbåndet med indgravering er helt i top, så ikke sidste gang jeg handler hos Kirsten :D
Super hurtig!
Jeg bestilte to hundetegn og nogle høm-høm-poser onsdag aften, og de var her allerede fredag! Simpelthen så fedt! :-D
Det bedste!
Jeg bestilte to champagneglas med indgravering til et bryllup. Da jeg var i sidste øjeblik, valgte jeg at betale 16kr (kun 16kr) for ekstra hurtig levering. Jeg bestilte dem en søndag og fik glassene om tirsdagen. De er helt perfekte, flot indgravering og i god sikker emballage! Jeg vil helt sikkert bestille derfra igen!