Jeg troede virkeligt ikke deres hjemmeside kunne bliver dårligere... meen det har så vist sig at det kan den godt. Det er godt nok ringe!! Deres side var 100 gange bedre for 6-10 år siden "If i... Se mere
Fuldstændig elendig hjemmeside der er tung og aldrig virker. De søgekriterier man vælger nulstilles når nye ting vælges, hvilket gør dem ubrugelige. Siden er håbløst designet og udviklerne kunne v... Se mere
Tung og meget lidt intuitiv hjemmeside der stort set er uegnet til visning på en mobiltelefon. Absolut ingen fordele ved at oprette en brugerprofil (som f.eks. ændring af billetter, plads mv). I ti... Se mere
Dårlig App - virker ikke på Android - kom til at købe 3 gange til samme film grundet betalingen "ikke blev gennemført" iflg app'en - men det blev den alligevel alle tre gange. Har ikke virket perfekt... Se mere
På kino.dk kan du bestille billetter til ca. 50 biografer, læse de seneste filmnyheder og blive inspireret til din næste biograftur. Du kan også skrive dine egne filmanmeldelser og deltage i vores quizzer. Da vi ikke ejer biograferne på kino.dk, har vi ikke indflydelse på udvalg af produkter, priser eller spilletider og henviser her til den enkelte biograf.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg synes hverken der er tænkt over designet eller brugeroplevelsen ved kino.dk og i kino.dk appen. Det er et utrolig dårlig flow, man sendes igennem.
Min anbefaling vil være, at skrotte hele bestillingsflowet for både e- og m-commerce og få gennemtænkt et flow der er overskueligt og gennemtænkt.
Jeg forsøgte at købe to billetter på kino.dk, men siden frøs, netop idet jeg gennemførte betalingen. Jeg modtog aldrig billetterne på mail og valgte derfor i stedet at reservere pladser og hente billetterne i biografen. Et par dage senere blev der imidlertid trukket betaling for den første bestilling fra min bankkonto. Efter kontakt til Kino.dk's support blev min henvendelse sendt videre i systemet og pengene tilbageført.
Fantastisk service efter en uheldig købsoplevelse!
I øvrigt har jeg ikke tidligere haft problemer med billetbestilling på kino.dk
Dejlige biografer. Men det tager alt for lang tid, hvis jeg vil se, hvilke film, der går i dag i en specifik biograf. Så skal man vælge biograf og dag osv.
Og så ærgrer det mig, at Lyngby står som en del af København, for det er det ikke. Det er ikke sådan at man bladrer igennem dagens film og så overvejer, om man vil i Kinopalæet eller Imperial...
Jeg vil gerne opfordre til at flere støtter op om en anmeldelse af Kino.dk for overtrædelse af loven om E-handel - mere specifikt fraskrivelse af forbrugerens mulighed for fortrydelse af et E-handels køb.
Jeg står selv i en situation hvor mit valg af billet til en specifik dato i Cinemaxx systemet blev til en anden dato ved overførsel til bestilling hos Kino.dk. Fejlen blev først opdaget efter gennemført køb og nu står jeg med en henvisning til at møde fysisk op i biografen for at få løst problemet, hvilket jo er i komplet strid med ideen omkring en E-transaktion.
Jeg har i dag skrevet nedenstående til forbrugerrådet og vil opfordre andre til at følge trop på forbrugerrådet hjemmeside under hotline spørgsmål til fortrydelsesret ved E-handel (Trustpilot tillader desværre ikke link)
Mvh
Nick
****************************************************************************
Hej, hvor henvender man sig hvis man vil anmelde en E-virksomhed for generelt ikke at overholde loven om fortrydelsesret ved E-handel?
Helt præcist drejer det sig om kino.dk der lever af at sælge biograf billetter online for bl.a Nordisk Film og Cinemaxx. Der har fraskrevet sig pligten for fortrydelsesret under forbehold om at selve salget sker hos den aktuelle biograf, hvor forbrugeren så skal møde fysisk op ved fortrydelse eller reklamation.
Der er en klar omgåelse af loven, da kino.dk formidler salget og håndterer kreditkort transaktionen online overfor forbrugeren samt tager en pris på 5kr for denne E-vare. Det er irrelevant at Kino.dk efterfølgende sender ordren videre til biografernes bookingssystem. Set med forbrugerens øjne er købet sket hos Kino.dk uanset hvem der er underleverandør af varen.
Det virker måske som et banalt problem, men sker der f.eks system fejl hos Kino.dk der gør at en kundes køb af billet hos en bio i Købehnavn sendes forkert til booking hos en bio i Aarhus og kunden først opdager det på bekræftelsen efter gennemførrelse af køb, ja så bliver kunden bedt om at udrede/reklamere hos biografen i Aarhus.
Jeg har ikke ikke selv en sag der er over minimumsgrænsen hos forbrugerrådet, men det burde være muligt at klage et sted når man ser store landskendte virksomheder ikke overholder loven. Et hurtigt kig på Trustpilot vil bekræfte at ovenstående er et udbredt problem for forbrugere der fortryder eller oplever fejl ved bestilling hos Kino.dk
Mvh
Nick

Besvarelse fra kino.dk
Jeg bestiller billetter til d. 28 dec. det gør jeg d. 23. december.
Normalt skal billetter afhentes en halv time før, 27 december ser jeg så at der nederst i booking mailen står anført at billetterne skal afhentes 24. december... Bortset fra at det er fysisk umuligt da det er juleaftensdag, så burde man måske gøre opmærksom på det når afhentningstiden pludselig går fra at være 30 minutter til 4 dage.
Flot, det er jo slet ikke svært at få gode centrale billetter til Star Wars med 12 timers varsel.....

Besvarelse fra kino.dk
Det er simpelthen for ringe at når systemet er nede modtager de fortsat bestillinger og de bestillinger der ikke går igennem reserverer stadig pladserne i op til 1 1/2 time. Koden er skrevet af en fuld albansk svejsearbejder ... prøv med en programmør næstegang.
1. Vil i biografen og går derfor ind på Kino.dk
2. Vælger biograf og film.
3. Skal oprette ny bruger, hvilket jeg gør.
4. Efter oprettelsen af ny brugerprofil fortsætter købet af billetter og købet går fint igennem. + i bogen for det.
5. Opdager efterfølgende at Kino.dk har ændret biografen fra en bio i Århus til en bio i Rødovre. Dette fremgår først ved modtagelsen af kvitteringen.
6. Forsøger at finde ud af hvordan dette kan ændres, men Kino.dk fraskriver sig ethvert ansvar, og gemmer sig bagved en regel om at man skal møde op personligt i biografen for at refundere billetter (der er langt til Rødovre herfra). Der er heller ingen mulighed for at kontakte Kino.dk, foruden mail.
7. Forsøger at kontakte selve biografen, der kun har et enkelt mobilnr som enten er optaget eller ikke svares.
8. Resultat = 250 kr. spildt pga. en dårligt konstrueret hjemmeside samt manglende mulighed for en personlig betjening der kunne have rettet fejlen. Føler mig snydt og KAN IKKE anbefale brugen af Kino.dk..... ØV!!
Det er fedt, at I har en app, men jeg synes, at der er plads til forbedringer, så det er lettere at filtrere film ift. målgruppe, alder og sådan. Den virker ikke så let at bruge som jeres website, hvilket er ærgeligt, da det er godt, men da jeg ofte bestiller via telefonen. Men keep up the good work :)
Jeg har altid gode oplevelser hos Kino.dk!
Tak for det
Hvordan kan Kino.dk ikke have en hjemmeside optimeret til mobil?! Det fungerer slet ikke på iPhone og det er frustrerende. Man kan få billetten på Passbook, men det virker ikke, for de har ingen skannere. Appen er lidt bedre end hjemmesiden, så derfor 2 stjerner.
Det var ikke muligt at få lov at se en bestemt biograf på iPad, måtte skifte til PC.
Jeg måtte prøve 4 gange før det lykkedes at få lov at købe billetterne herunder skifte fra chrome til firefox. Mine bonus point mistede jeg også undervejs, dem får jeg måske igen på et tidspunkt lige som sidste gang, med hvad glæde har jeg af dem når der altid er et eller andet der går galt.
Spøjst det er jo it teknisk ikke særligt svært, det der skal ske.
Få det nu til at virke
Har nu prøvet at købe igen på min pc, helt håbløst, måtte droppe det og finde en anden biograf. Utroligt sover de hos kino.dk
Kino.dk kan godt finde ud af at trække pengene ved køb af biografbilletter på nettet, men hvis billetterne ikke skal bruge alligevel, ønsker man ikke at refundere beløbet samme sted.
Man skal i stedet møde personligt op i biografen, og det er for de fleste så besværligt at man næste kunne have dem tiltænkt, at de håber man opgiver at få pengene tilbage.
Det er store muligheder for forbedring, hvis ellers Kino.dk ønsker mere tilfredse kunder.

Besvarelse fra kino.dk
Vi valgte sidst at benytte os af muligheden for at have billetten i Passbook på vores iPhone - en mulighed som udbydes ved køb af billetten. Denne havde man ved indgangskontrollen ikke mulighed for at scanne fra Passbook. Vi bliver bedt om at gøre baggrunden hvid, hvilket teknisk ikke er muligt, hvorefter vi bliver fortalt, at så må vi få den printet til normal billet. Ganske forstyrrende og stressende - havde vi vidst dette, var vi naturligvis mødt i god tid inden filmens start.
Normalt anser jer ellers som værende yderst professionelle. Jeg tænker derfor at dette må være udtænkt af en uerfaren praktikant, for man har forhåbentlig ikke bevidst udbudt en løsning, som man ikke har testet og ikke kan effektuere.
I håb om at dette gøres brugbart - alternativt bør muligheden fjernes.
Måske skulle jeg give 2 stjerner, i går lykkes det mig at bestille og betale billetter for første gang. Men der er absolut plads til forbedringer.
Hej,
Jeg havde glædet mig til at se den nye Hobbitten, så jeg havde selvfølgelig reserveret billetter til den da i først åbnede for salget d. 1/12 kl 10, efter 2 1/2 time med problemer på jeres hjemmeside (kunne f.eks. ikke vælge sæder, vælge tidspunkt, m.m..) fik jeg endelig de sæder jeg ville have. Da jeg så kommer ned i biografen for at hente mine billetter i biografen i dag, får jeg at vide at reserveringer kun holder i 7 dage og får så i stedet nogle dårligere sæder end dem jeg havde glædet mig til i over en uge.
Det kan godt være at i har skrevet et eller andet sted at reserveringerne kun gælder i en uge, men jeg syntes at det er en rigtig dårlig politik at have, når det rammer folk der gerne sikres den bedst mulige oplevelse med de bedst mulige sæder og derfor bestiller billetter i god tid.
Har ellers været rigtig glad for jeres biografer men jeg syntes simpelthen det her er for dårligt.

Besvarelse fra kino.dk
Opdatering: Jeg fik så varen efter 3 uger, en rykker og en dårlig anmeldelse på Trustpilot. Det sidste lader til at virke, så tak til TP! Men nu er det jo ikke dem jeg anmelder her...
Første: Kino's webshop sender din ordre videre til et andet firma og de sender så igen ordren videre til en anden - som du så selv skal prøve at få varen fra...
Kino.dk har altid været en god kilde til information om film og biografer. Sitet har dog ikke fungeret i månedsvis nu, og jeg har givet op.
Jeg fik to gavebilletter som julegave sidste år. Og nu, lidt før gyldighedsperioden løber ud, ville jeg så bruge dem. Jeg tjekkede på kino.dk hvilke film der går i øjeblikket og hvorhenne, og valget faldt på "Fasandræberne" i CinemaxX.
Alt så ud til at være i det skønneste orden - bortset at ved billetlugen fik jeg pludselig vide at gavebilletterne ikke gælder i det pågældende biograf :-(
Min første tanke var at jeg havde fået falske billetter. Men ekspedienten kendte tilsyneladende godt både gavebilletterne og problematikken, og fortalte at de kun gælder hos nogle udvalgte biografer.
På bagsiden billetterne står der listet (med mikroskopiske bogstaver) 42 danske byer med hver en række forskellige biografer, hvor CinemaxX bliver ganske vidst ikke nævnt. Men når der er et kæmpestort oversigt/henvisning til kino.dk og der står INTET sted at gavebillet kan kun bruges i nogle udvalgte kino.dk biografer, så gik jeg naturligvis ud fra at biograflisten på hjemmesiden er gældende.
Og i øvrigt er Kino.dk ejet af Nordisk Film Biografer og CinemaxX!
Mine gavebilletter løber ud om et par dage, og da jeg ikke kan nå at bruge dem inden da, så ryger billetterne bare i skraldespanden. Samtidig tror jeg at det er også helt slut med at gå i biffen. Fremover henter jeg filmene fra nettet og ser dem herhjemme.

Besvarelse fra kino.dk
Har brugt Kino længe, desværre er der kommet et nyt design, som laver om på alle de ting jeg var glad for før. Det er rigtigt øv. Håber snart der kommer et mere brugervenligt design. Men udover det, så har jeg været glad for kino