Vi købte vores nye ix hos Kildebiler Jacob var hurtig til at svare , sød og imødekomme, vi fik en rigtig god pris for vores gamle bil 🚘 Skulle vi købe ny bil en anden gang ville jeg bestemt bruge... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nyere brugte kvalitetsbiler
Logevej 5, 8930, Randers, Danmark
- www.kildebiler.dk
Fantastisk service
Vi købte i juli 2024 en Tesla ved Kildebiler, og må sige at Jacob har givet fantastisk service gennem hele forløbet. Der har været et par småting som den skulle på værksted med, men det hele er blevet dækket uden spørgsmål. Vil helt klart anbefale dem, og tøver ikke med at handle bil her igen :)
Fantastisk oplevelse
Vi fik købt vores Y'er af Claus i sidste uge. Det er sjældent, at man finder en forhandler, som er så engageret, dedikeret og motiveret til at give en køber en god oplevelse, som også giver dig en ro i maven, det gjorde Claus fra Kildebiler. Vi vil helt sikkert efterspørge Claus igen ved andre bilkøb. Han har en god portion jydsk humor og gjorde det bare ski'e godt. Vil give ham den varmeste anbefaling.
Vi købte vores nye ix hos Kildebiler…
Skulle vi købe ny bil en anden gang ville jeg bestemt bruge kildebiler igen.
Bedste anbefaling herfra og de glade ejere af en ix⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt en BMW iX3 hos Kildebiler
Jeg har købt en BMW iX3 hos Kildebiler, og hele oplevelsen har været fantastisk!
Servicen var I top med en behagelig sælger.
Jeg kan varmt anbefale Kildebiler til alle, der leder efter en pålidelig bilforhandler med høj service og kvalitet!
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Tillidsvækkende og nærværende personale, som tager sig tid til at lytte og er interesseret i at forhandle, så det bliver den bedst mulige handel for begge parter. Det er bestemt et sted, vi vil tjekke ud igen, næste gang vi skal have ny bil igen.
Værd at køre efter!
Vi valgte at køre de 2,5 timer til Randers fordi den ID.3 i den ønskede farve og med alt vi kunne ønske i ekstraudstyr stod i Randers. Jacob var hurtig med en fornuftig byttepris på vores gamle dieselbil (blot via kontaktformular), og arrangerede at vi kunne se bilen og tage den direkte med hjem, forudsat standen var tilfredsstillende. Den var mere end det! Alle bekymringer om at køre langt efter en bil, man ikke havde set, blev gjort til skamme. Bilen er så fin! Man oplever det som at have fået en helt ny bil, selvom den er 3,5 år. Hele familien elsker den, og hvad der var ment som den sekundære bil, er nu den foretrukne. Ovenud tilfreds! Jacob var meget behagelig og helt uden at presse på for et salg. Og vi kan se flere muligheder allerede, for når den næste skal skiftes til en elbil. Tusind tak for handlen :)
Vi har netop handlet ny elbil hos…
Vi har netop handlet ny elbil hos Kildebiler og har kun det allerbedste at sige om dem! Det gælder hele forløbet, hvad angår prisen på bilen og prisen på vores bil der skulle modregnes. Derudover hurtig til at svare på mails, løse opgaver og generelt bare imødekommende og venlige. Kan og vil give Kildebiler vores bedste anbefalinger.
Super god service, der er værd at køre langt efter.
Det er meget sjælden jeg giver en anmeldelse til nogen virksomheder.
Jeg er SÅ meget tilfreds med at købe bil ved kildebiler, super god service af Claus, det findes der ikke ret mange steder. De hjælper dig så langt med det hele, de sætter tid af til dig, du bliver virkelig ordentligt behandlet og hørt på.
Eneste minus jeg kan finde, er hvis der er for få stjerner at give dem.
Hilsen en meget glad og tilfreds kunde fra Aalborg af.
Vi har købt en flot BMW i4
Vi har købt en meget flot BMW med en masse lækkert udstyr og har fra først til sidst fået en super seriøs og tillidsvækkende behandling af Jacob Grøn. Han har været meget behjælpelig i enhver henseende vedr. alt lige fra hjælp til oprettelse af relevante apps til instruktion i en række af bilens mange funktioner. Oven i oplevelsen af Jacobs meget behagelige væsen fik vi også en ok pris for vores byttebil, som ikke er en elbil. Vi kan med afsæt i foranstående kun give KildeBiler vores bedste anbefaling!
Super god service!
Jeg har lige købt en Tesla model y performance af Klaus hos Kildebiler, og det bliver 100% sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Klaus, det har været en super god oplevelse med hjælp, vejleding og super gode priser.
kan varmt anbefales herfra (kunne man give mere end 5 stjerner ville jeg gøre dette)
Kan kun anbefales
Super fint sted
God service et sted der bare vil han at ens bil er 100% i orden når den bliver afleveret
Kan kun anbefales herfra
DK's bedste
Jeg har handlet bil to gange hos Kildebiler og det bliver helt sikkert ikke sidste gang, at jeg svinger forbi Claus for at handle bil.
De har et rigtig godt udvalg af elbiler til fair priser. Hos Kildebiler får du virkelig følelsen af, at kunden er i centrum. Du bliver altid mødt med et smil. Super god rådgivning og service hele vejen igennem. Alle aftaler blev overholdt. De får de bedste anbefalinger herfra.
Tak for handlen, Claus og på gensyn
5-stjernet service
Vi fik den bedste og hurtigste service af Jacob.
Vi vil med glæde anbefale andre at købe bil hos Kildebiler.
En fornøjelse at købe bil hos dem
En fornøjelse at købe bil hos dem. Et overdådigt udvalg af næsten nye Tesla. Her får man kyndig vejledning. En verden til forskel fra den kedelige oplevelse jeg havde ved et tidligere besøg hos Teslas showroom i Århus. Kan anbefales fra en meget tilfreds kunde.
Ordentlighed...!
Ordentlighed...!
At handle brugt bil er en tillidssag... Brugtvognsforhandlere har ikke det bedste ry i almenheden, men at handle bil hos KILDEBILER bekræfter tesen om... 'ingen regel uden undtagelse'...
Jeg handlede bil hos Claus for knapt et år siden. Desværre har bilen haft problemer, som mærkeværkstedet nu i mere end et halvt år IKKE har kunnet udbedre. Jeg orienterede Claus og KILDEBILER fra første færd, og de har fulgt med på sidelinien. For en måned siden opgav jeg værkstedets søforklaringer og venten på endnu en opdatering til bilens software. Jeg kastede håndklædet i ringen og bad KILDEBILER om at lade handlen gå tilbage eller at erstatte bilen med en tilsvarende, jævnfør købelovens paragraf 78. Længe inden jeg fik kørt FDMs advokater i stilling, meddelte Claus, at 'det måtte vi finde ud af i mindelighed og helst uden at blande for mange advokater ind i sagen'.
Når man får sådan en melding fra en brugtvognsforhandler, så ringer alle alarmklokker hos mig... Men her havde jeg gjort regning uden vært...!! Efter et ganske kort møde med Claus havde vi en aftale om en ombytning med en tilsvarende model, og nu er jeg igen den lykkelige ejer af en Ioniq 5...
Jeg giver hermed KILDEBILER de varmeste anbefalinger, hvis du overvejer at købe brugt elbil...
Tusind tak for en god oplevelse
Tusind tak for en god oplevelse!
Det er en fornøjelse at handle med jer, især tak til dig Claus, for fantastisk rådgivning i forbindelse med vores køb, der er bare styr på det hos jer. Vi er glade for at det kunne æde sig gøre at købe ny bil hos en god lokal virksomhed.
Det var en meget stor fornøjelse at…
Det var en meget stor fornøjelse at handle bil med Kildebiler. Ved første besøg fik vi en grundig introduktion til Teslas nye verden, så prøveturen var en god oplevelse. Selve handlen var fair, og prissætning på både den nye bil og byttebilen var i orden. Ved afhentning var der sat tid af til en kyndig vejledning og opsætning på begge vores iPhones så det hele fungerede da vi kørte ud af porten. Vi kan meget varmt anbefale at handle med Claus.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 Stjernet service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 Stjernet service. Vi har lige hentet vores Tesla Model Y som vi købte af Jacob -Kildebiler. Hele vejen igennem god rådgivning og service. Alle aftaler overholdt - fornøjelse
Dejligt at handle hos Kildebiler
Dejligt at handle hos Kildebiler, der var god service. Claus var imødekommende og ikke mindst tålmodig. Her kan man handle trygt.
5 * til Claus og Kildebiler
Har lige fået vores Tesla 3. Super behagelig kundeservice og gennemgang af bilen, når man nu er helt ny i el-bils verdenen.