Ik vind Kieskeurig.nl een fijne website om producten te vergelijken. Het is handig dat je snel verschillende opties, prijzen en ervaringen van andere gebruikers kunt bekijken. Hierdoor kan ik beter ee... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Van bestelling tot bevestiging soepel verlopen. Ook de verzending en track en trace mooi om bij te houden. Bij vragen die ik had goed geholpen waarbij men niet gehaast overkomt. Product/prijs ve... Se mere
Goed materiaal wordt er geleverd. Snelle levering, maar daar staan ze bekend om. Extra gecondeleerd op het juiste onderdeel. Van het opgegeven voertuig.
Ik heb jaren reviews geschreven over door mij geteste producten, die voorheen gratis getest konden worden. Nu word bijna overal een soort van aankoop of vergoeding voor gevraagd, wat ik ergens wel beg... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Winkels, prijzen en producten vergelijken en maak de beste keuze. Koop online het beste product via KIESKEURIG, dé vergelijker van Nederland
Kontaktoplysninger
Richard Holkade 8, 2033PZ, Haarlem, Holland
- +31 (0) 23 543 00 00
- info@kieskeurig.nl
- www.kieskeurig.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede check voor mijn aankoop
Je moet tegenwoordig, met alle AI, goed scherp blijven en reviews helpen mij zeker daarbij. Deze site gebruik ik dan ook vaak. Ideaal en transparant.
Stille, efficiënte warmtepompdroger zonder schoonmaakfrustraties
Wij waren toe aan een nieuwe droger en deze AEG TR728D4Z 7000 SensiDry® stelt absoluut niet teleur. Het is een ontzettend goede warmtepompdroger die uitblinkt in efficiëntie. Dat komt onder andere door de nieuwste technologie met R290 propaan. Vergeleken met onze vorige droger droogt deze veel efficiënter, verbruikt hij aanzienlijk minder energie én maakt hij stukken minder lawaai. Een enorme vooruitgang in huis!
Met de ruime trommel kunnen we bovendien veel meer wasgoed in één keer kwijt, wat een hoop droogbeurten scheelt. Wat voor ons echter een verademing is, is het schoonmaken. Waar het bij onze oude warmtepompdroger altijd een enorme strijd was om het stof bij de koelvinnen weg te krijgen, is dat bij dit model van AEG een fluitje van een cent. Je kunt er zonder moeite makkelijk bij. Al met al een zeer zuinige, stille en onderhoudsvriendelijke machine.
De site voor prijsvergelijk
Altijd goed om prijzen te vergelijken, maar ook specificaties lezen en goede eerlijke reviews!
Buiten het assortiment en snelle…
Buiten het assortiment en snelle levering is de service eromheen uiterst ideaal te noemen.
Prima service vriendelijk en vakkundig…
Prima service vriendelijk en vakkundig besrijf
Ik hou graag van vergelijken deze site…
Ik hou graag van vergelijken deze site geeft me snel en overzichtelijk een beeld voor de beste deals
Gewoon goed geregeld!
Overzichtelijk
Fijn een onafhankelijk, duidelijke hulp bij keuzes. Gebruim het regelmatig
Goede ervaring ziu het iedereen aanraden
Goede ervaring ziu het iedereen aanraden
Krachtige mixer
Krachtige mixer, voelt goed en stevig aan. Ik heb hem nu een aantal weken in gebruik, en ik ben er erg tevreden over. Mijn oude staafmixer werd nogal heet als je hem een paar minuten achter elkaar gebruikte, maar met deze mixer kun je zelfs heel gemakkelijk eiwitschuim mixen. Een heel handig en mooi snoer, al had het van mij nog wel wat langer gemogen. Alleen de plastic maatbeker die er bij zit doet wat afbreuk aan het pakket, die voegt niks toe. Maar voor de rest erg tevreden.
Fijne site ....nuttige info
Meestal goed om te raadplegen voor…
Meestal goed om te raadplegen voor aankopen
Altijd handig om voor een aanschaf even de meningen op Kieskeurig te checken
Altijd handig om voor de aanschaf van een apparaat de onafhankelijke reviews te bekijken. Zo is het makkelijker om de goede keus te maken.
Premium prijzen, maar geen premium behandeling
Bestelnummer #0003-UAZP3T
[09:24, 12-06-2026] Rik: Bestelnummer #0003-UAZP3T
[09:24, 12-06-2026] Rik: Wij hebben bewust gekozen voor Emma vanwege de premium uitstraling en de goede reputatie. Juist daarom was deze aankoop voor ons iets waar we echt naar uitkeken.
Helaas verliep de levering via Dynalogic zeer slecht. Door fouten bij de bezorging moesten wij uiteindelijk noodgedwongen op luchtbedden slapen, waardoor de eerste nacht op ons nieuwe matras en de hele beleving daaromheen verloren ging. Dat moment krijg je niet meer terug.
Toen het matras uiteindelijk werd geleverd, kwamen de dozen ook nog eens zwaar beschadigd aan. Gelukkig lijkt het matras zelf in orde te zijn, maar dit is niet wat je verwacht bij een hoogwaardig product.
De klantenservice van Emma reageerde meerdere keren vriendelijk en bood uitgebreid excuses aan. Daarbij werd erkend dat de levering niet aan hun normen voldeed en zelfs dat dit een blijvende impact had op hoe wij de aankoop ervaren.
Wat mij echter tegenviel, was dat de reacties ondanks alle empathische woorden erg generiek aanvoelden. Door de bijna identieke schrijfstijl van verschillende medewerkers kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik eerder met een tekstgenerator communiceerde dan met iemand die daadwerkelijk het volledige dossier had gelezen. Er was veel begrip en erkenning, maar uiteindelijk werd de hele situatie teruggebracht tot “een beschadigde doos” en bleef iedere vorm van tegemoetkoming uit.
Dat voelde voor ons onpersoonlijk en niet passend bij de premium uitstraling die Emma graag uitdraagt.
Het matras zelf lijkt gelukkig goed te zijn en daar zullen we de komende tijd een eerlijk oordeel over vormen. Maar de levering en de afhandeling hebben een nare bijsmaak achtergelaten en zijn wat ons betreft niet het niveau dat je van een premium merk mag verwachten.
Nuttige hulp
Door het testen van producten weet je gelijk of het product bij je past. je helpt er andere potientiele kopers ook mee
Besteld en volgende dag al ontvangen.
Besteld en volgende dag al ontvangen.