Banner for Keukens De Abdij - Lier

TrustScore 4.5 ud af 5

Antwerpsesteenweg 475, 2500 Lier, Antwerpen, BE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben een hele fijne ervaring bij Keukens de Abdij in Lier. We bezochten het filiaal 3x en werden telkens op professionele wijze te woord gestaan door Dylan Lens. Hij maakte een zeer vlotte indr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vriend en ik bezochten het filiaal in Lier en werden vriendelijk en rustig ontvangen door Jorin. Hij gaf ons voldoende tijd om ons rustig te laten rondkijken en luisterde nadien naar onze wensen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel bij Keukens De Abdij! Ik voelde me meteen uitstekend begeleid door Jorin Vanhaeren. Hij is heel vriendelijk, oprecht en helemaal niet opdringe... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben voor jullie gekozen omdat onze zoon een zeer goede ervaring en opvolging heeft gekregen bij de aankoop van zijn keuken. Wel vinden we het voorschotbedrag vrij hoog omdat de keuken pas 2de... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Indretningsentreprenør
  3. Køkkenrenovering

Om Keukens De Abdij - Lier

Skrevet af virksomheden

Over ons

Achter Keukens De Abdij schuilt meer dan een naam. Het huis, opgericht in 1980 door familie Van den Brande, ligt naast de oude abdijpoort in Ninove. De keukenafdeling kende sinds haar oprichting een enorme groei. Het ontwerpen en plaatsen van keukens op maat werd een echte passie.

Vandaag is Keukens De Abdij uitgegroeid tot dé keuken trendsetter in Vlaanderen. Met 13 keukenwinkels zetten we in op een echte keuken beleving. Dé ideale plek voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken. Onze adviseurs en interieurarchitecten staan voor je klaar met eerlijk en professioneel advies op maat van jouw project.

Waarom kiezen voor Keukens De Abdij?

Skrevet af virksomheden

✅ Familiebedrijf sinds 1980
✅ Persoonlijke binnenhuisarchitecten
✅ Belevingstoonzalen
✅ Multimassieve Kern®
✅ Levenslange service
✅ 2 jaar prijsvast

Ontdek onze garanties

Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!

2 jaar prijsvast reserveren

Reserveer vandaag je nieuwe keuken aan de beste prijs van vandaag en duik zonder zorgen je verbouwingen in. Zo geniet je tot 2 jaar na je aankoop van een kwaliteitskeuken aan een eerlijke en vaste prijs.

Levenslange service garantie

Wij garanderen jou een optimale en levenslange service garantie op onze kasten. Je betaalt geen werkuren of verplaatsingskosten bij eventuele herstellingen aan je keuken. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking!

Multimassieve Kern

Hét beste interieurproduct op de markt, aangegeven door onafhankelijke experts, getest en gevalideerd! Ervaar vooral zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve kastenlijn in één van onze belevingstoonzalen.

Kontaktoplysninger

• Antwerpsesteenweg 475, 2500, Lier, Antwerpen, Belgien

• +3232024510

Inspiratiegids 2026

Blader door onze nieuwe inspiratiegids met de nieuwste keukentrends.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

30 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

631 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wij zijn geholpen Bart

Wij zijn geholpen Bart. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Zelfs na sluitingstijd geen enkel belemmering om ons verder te helpen. Echt een aanreder.

31. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen en dat u de uitleg waardeerde. We zijn blij met uw aanbeveling en danken u hartelijk voor de mooie woorden!

Aanrader

Zeer aangename verkoper die wist waarover hij sprak. Niet ‘pusherig’, nam zijn tijd voor onze wensen.
We zien een qua keuken degelijke kwaliteit en heel veel mogelijkheden.

25. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat onze verkoper zo goed aansloot bij uw wensen en u de mogelijkheden in de keuken kon laten zien. Dank voor uw positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bart Degraeve heeft ons perfect…

Bart Degraeve heeft ons perfect begeleid met zijn ervaring en luisterend oor. Top kerel.

24. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat onze begeleiding zo goed is bevallen en dat we goed hebben geluisterd. Bedankt voor de mooie woorden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar een keuken...

Wij kregen van Bart in de showroom van Lier professioneel advies en een uitstekende begeleiding. Geen vraag was hem teveel...en we hebben hem er veel gesteld! We hoorden zowel pro's en con's, wat ons toeliet om een overwogen beslissing te nemen.

23. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen in onze showroom te Lier! We zijn blij te horen dat de begeleiding en het advies bijdroegen aan een weloverwogen beslissing. Dank voor uw feedback!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

The first and only shop we went

The first and only shop we went, but we felt the quality of service is good and reliable. Bart has been very helpful and helping to create our first draft of our dream kitchen for the house.
He was very transparent and clear in his communication about how they work.

23. januar 2026

Zeer vriendelijk en goede ontvangst

Zeer vriendelijk en goede ontvangst
Zeer goed geholpen door Bart

6. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had. We zijn blij met uw positieve feedback over de vriendelijke ontvangst en de hulp. Dank u wel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede hulp en vriendelijk geholpen door Bart.

6. januar 2026

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Fijn dat we u goed en vriendelijk hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor uw feedback.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We hebben voor jullie gekozen omdat…

Wel vinden we het voorschotbedrag vrij hoog omdat de keuken pas 2de helft van het jaar geplaatst zal worden.
Maar onze ervaring in de winkel was zeer positief.

28. december 2025

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Mooi dat de ervaring van jullie zoon heeft doorgewogen in de keuze, dat vertrouwen waarderen we enorm. Fijn ook dat jullie bezoek aan de toonzaal zo positief aanvoelde.

Topklasse!

Topklasse!

Mooie kwaliteit, faire prijs, excellent advies van Bart. Nu wachten op de plaatsing...

26. december 2025

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en het advies! We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier met de plaatsing.

Zeer fijne ervaring

Van bij het binnenkomen werden we hartelijk ontvangen. We keken eerst wat rond en kwamen daarna terecht bij Bart. Hij nam rustig de tijd om naar ons te luisteren en onze wensen werden goed tentoon gespreid in het ontwerp. Jammer genoeg viel de prijs te hoog uit voor ons eerder beperkt budget maar toch houden we goede herinneringen over aan ons bezoek in Lier.

27. december 2025

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier

Wat fijn dat jullie zo hartelijk ontvangen zijn en dat er goed naar jullie wensen geluisterd is. We vinden het spijtig dat de prijs niet binnen jullie budget paste, maar we zijn blij dat jullie een positieve herinnering aan jullie bezoek hebben overgehouden. Bedankt voor de mooie woorden!

Keukens De Abdij

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.