Wij hebben een hele fijne ervaring bij Keukens de Abdij in Lier. We bezochten het filiaal 3x en werden telkens op professionele wijze te woord gestaan door Dylan Lens. Hij maakte een zeer vlotte indr... Se mere

Virksomheden har svaret
Mijn vriend en ik bezochten het filiaal in Lier en werden vriendelijk en rustig ontvangen door Jorin. Hij gaf ons voldoende tijd om ons rustig te laten rondkijken en luisterde nadien naar onze wensen... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel bij Keukens De Abdij! Ik voelde me meteen uitstekend begeleid door Jorin Vanhaeren. Hij is heel vriendelijk, oprecht en helemaal niet opdringe... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben voor jullie gekozen omdat onze zoon een zeer goede ervaring en opvolging heeft gekregen bij de aankoop van zijn keuken. Wel vinden we het voorschotbedrag vrij hoog omdat de keuken pas 2de... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden
Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!
Antwerpsesteenweg 475, 2500, Lier, Antwerpen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn geholpen Bart. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Zelfs na sluitingstijd geen enkel belemmering om ons verder te helpen. Echt een aanreder.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Zeer aangename verkoper die wist waarover hij sprak. Niet ‘pusherig’, nam zijn tijd voor onze wensen.
We zien een qua keuken degelijke kwaliteit en heel veel mogelijkheden.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Bart Degraeve heeft ons perfect begeleid met zijn ervaring en luisterend oor. Top kerel.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Wij kregen van Bart in de showroom van Lier professioneel advies en een uitstekende begeleiding. Geen vraag was hem teveel...en we hebben hem er veel gesteld! We hoorden zowel pro's en con's, wat ons toeliet om een overwogen beslissing te nemen.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
The first and only shop we went, but we felt the quality of service is good and reliable. Bart has been very helpful and helping to create our first draft of our dream kitchen for the house.
He was very transparent and clear in his communication about how they work.
Zeer vriendelijk en goede ontvangst
Zeer goed geholpen door Bart

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Wel vinden we het voorschotbedrag vrij hoog omdat de keuken pas 2de helft van het jaar geplaatst zal worden.
Maar onze ervaring in de winkel was zeer positief.

Topklasse!
Mooie kwaliteit, faire prijs, excellent advies van Bart. Nu wachten op de plaatsing...

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Van bij het binnenkomen werden we hartelijk ontvangen. We keken eerst wat rond en kwamen daarna terecht bij Bart. Hij nam rustig de tijd om naar ons te luisteren en onze wensen werden goed tentoon gespreid in het ontwerp. Jammer genoeg viel de prijs te hoog uit voor ons eerder beperkt budget maar toch houden we goede herinneringen over aan ons bezoek in Lier.