Virksomheden har svaret
Bedankt voor de mooie realisatie.klein minpuntje is een klein probleempje dat lang op zich heeft laten wachten om afgewerkt te worden. Toch blij met het resultaat en dikke merci aan Bart de graeve . G... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden
Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!
Antwerpsesteenweg 475, 2500, Lier, Antwerpen, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben, vonden we hier uiteindelijk de stijl en kwaliteit die we zochten. Bedankt aan Dylan en Bart voor de fijne samenwerking, het deskundige advies en de persoonlijke aanpak. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Bedankt voor de mooie realisatie.klein minpuntje is een klein probleempje dat lang op zich heeft laten wachten om afgewerkt te worden. Toch blij met het resultaat en dikke merci aan Bart de graeve . Grtj Peter

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Wij hebben een hele fijne ervaring bij Keukens de Abdij in Lier. We bezochten het filiaal 3x en werden telkens op professionele wijze te woord gestaan door Dylan Lens. Hij maakte een zeer vlotte indruk en luisterde geduldig naar wat voor ons belangrijk is. Verder kon hij praktische adviezen geven en zocht hij naar de meest gunstige oplossing die paste binnen ons budget.
Onze keuken is alvast besteld; we vertrouwen erop dat de verdere afhandeling ook vlotjes en professioneel zal verlopen.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Zeer aangename bespreking met Bart. Alles was duidelijk, mooie service qua prijs. Na ondertekening van offerte nog kunnen bijsturen waar nodig zonder moeilijk te doen.De prijsverandering lag in de lijn der verwachting. Ik heb/had een goed gevoel bij de aankoop en ben blij dat ik bij Keukens de Abdij een moderne keuken heb besteld.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Bart de Graeve nam ruimschoots de tijd om onze keuken samen te stellen. Gaf heel gedetailleerde uitleg bij onze keuze zowel de pro's als de minpunten van sommige keuzes.
Hij gaf ons veel vertrouwen

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Goed geholpen door Dylan bij Keukens De Abdij. Fijn contact en alles rustig kunnen bespreken.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Het aanbod sprak ons aan. Dylan Lens hielp ons heel goed bij de start van onze keukens. Er zijn nog aa.passingen nodig, mazr dat komt goed.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Zeer persoonlijke begeleiding waarbij zowel Bart in de verkoopfase als Hanne in de fase van definitieve uitwerking ruim hun tijd namen om tot een mooi resultaat te komen. Een topteam in Lier.een echte aanrader.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Wij stapten binnen Keukens De Abdij, op afspraak weliswaar. Onze bedoeling was eigenlijk enkel en alleen ons wat te oriënteren. Even kijken en aanvoelen waar onze voorkeur lag.
En uiteindelijk zijn we er vier uur gebleven en hebben wij meteen het contract ondertekend.
Daar zijn een aantal verklaringen voor: de persoonlijke aandacht, de juiste vragen, de oprechte interesse, het meedenken, het concreet maken op basis van onze input, …
We kregen tijdens het gesprek het gevoel dat er écht werd geluisterd zonder pushen (dat zou een totale afknapper zijn geweest voor ons) en dat er rekening werd gehouden met ónze realiteit, onze keuzes en voorkeuren, ons budget.
Verkoper Jorin (Vanhaeren) loodste ons zonder haast doorheen de keuzes en materialen zodat wij aan het einde van het gesprek een all-in prijs hadden voor ons project. Deze was correct en in combinatie met het vertrouwen dat hij had opgebouwd, zijn we met De Abdij in zee gegaan.
Enkele dagen nadien kregen wij de 3-D tekening op basis van het grondplan en die gaf ons extra informatie zodat wij onze keuze in het vervolgtraject nog kunnen bijsturen.
We kijken uit naar de volgende stap in het project met de interieurachitect(e). Ook daarvan zijn wij kundig en tijdig op de hoogte gebracht.
Loop zeker niet voorbij aan deze leverancier als je op zoek bent naar een keuken.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
De persoonlijke en geduldige aanpak waren zeer professioneel

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Zojuist, na een afspraak gemaakt te hebben, ongelooflijk goed ontvangen door Dylan. Hij was mee in het verhaal voor een nieuwe keuken voor een goeie vriendin van mij en deed al het nodige (zelfs meer) om aan haar behoeften, hoe haar keuken er zou moeten uitzien en het budget, te voldoen. Professioneel zeer goeie uitleg.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Wij zijn gisteren langs geweest bij keukenbouwer De Abdij en hebben er een zeer positieve ervaring aan overgehouden. Samen met het team werd onze keuken stap voor stap vormgegeven, vertrekkend vanuit onze eigen ideeën, hun professionele inbreng en de vele inspirerende opstellingen in de aangename showroom.
Er werden verschillende materiaalopties bekeken (laminaat, keramiek, fineer, …) waardoor we tot een eerste sterk concept zijn gekomen dat in ons hoofd alvast zeer mooi oogt. Nu kijken we uit naar de renders om het geheel verder te verfijnen.
Dankzij de Batibouw-kortingen konden we bovendien nog van een mooi voordeel genieten, waarbij de verkoper zichtbaar tot het uiterste ging om tot een overeenkomst te komen. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de aanpak, begeleiding en transparantie.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Bart De Graeve heeft ons zeer goed geholpen om onze droomkeuken te realiseren! Heel geduldig en vriendelijk geweest, top!

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Het was zeker en vast een goed ervaring. Samen met Bart De Graeve hebben we zonder twijfel een fantastische deal kunnen sluiten. We zijn heel blij met de kwaliteit van de keukens en de aandacht, die Bart aan ons heeft gegeven.
Flávia

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Bart van keukens de abdij te Lier is een verademing , kent zijn stiel en weet over wat hij spreekt . Zelfs na verschillende bezoeken bleef hij even behulpzaam en vriendelijk . Hij heeft ons helpen kiezen en gaf steeds raad vanuit zijn eigen ervaring .

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Onze bedoeling was om eerst gewoon op verkenning te gaan voor de aankoop van een keuken in de zaak in Lier.
Super goed ontvangen door de verkoper Bart de Graeve die ons vriendelijk, uitgebreid en vakkundig maar zonder zich vervelend op te dringen alle informatie en mogelijkheden gaf.
Mede door de interessante Batibouw voorwaarden zijn we bij ons 2e bezoek enkele dagen later tot een aankoop overgegaan.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Wij zijn geholpen Bart. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Zelfs na sluitingstijd geen enkel belemmering om ons verder te helpen. Echt een aanreder.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Zeer aangename verkoper die wist waarover hij sprak. Niet ‘pusherig’, nam zijn tijd voor onze wensen.
We zien een qua keuken degelijke kwaliteit en heel veel mogelijkheden.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Bart Degraeve heeft ons perfect begeleid met zijn ervaring en luisterend oor. Top kerel.

Besvarelse fra Keukens De Abdij - Lier
Læs mere om andre typer anmeldelser.